Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ја гледав, ама подобро. Ќе се вклучам после да ве читнам што било - како било...

Рубин слаб, а? :)

Барса-4
Рубин-4
Динамо-4
Интер-3

да ми кажеше некој дека на половина од групава овака ке стојат работите ке му се смеев до солзи :)
ништо не е загубено не се секирајте има време, ке ги пумпаме рубин дома 2 нерешени и одиме натаму како 2ро пласирани!:helou:

како што сме се надали добро смо се удали :pos2:

се на се одлични резултати во нашата група, за понатаму не прогнозирам оти секој може да се пласира во 1/8 финале

Незнам како да ја опишам утакмицава? Лоша партија на Интер премногу тврда игра со многу фаули.Срека ИЧ ,суазо може слободно да си бара нов клуб дека можеше стане херој на натпреварот а не комедијант,од ето очекував повеке и последните две измени не ги сватив ама ич.Кој курац матераци го става во напад? Доколку мурињо не успее да помине групи може слободно да се сели...а не само да јаде гомна по весници и слично.

Следна е Барса?

Катастрофална претстава на црно-сините, хаотична .

Ке почнам од Занети, дечкото кумуваше во двата гола од кои за првиот директно ја превзема вината поради аматерското промашување на фудбалот а за вториот едно 20% зашто погрешно го процени летот на топката при изведувањето на корнерот, катастрофално издание денес на капитенот .
Мунтари, па уште ли постои фан на Интер кој смета дека овој човек е достоен да доси дрес на екипа од големата тројка/четворка у Италија, во моментов на шампионот на таа земја, срамота, човекот заборавил фудбал како се игра .

Останатите сите изиграа бледо, не двојам, не сакам да барам поединци кои изиграле добро во едно вакво издание затоа ке ги посочам оние со катастрофален приказ денес, а тоа се Занети, Лусио, Ето, Мунтари . Кај Ето беше или - или, ако дадеше гол топ, ако не нула, имаше една шанса која ја начекав во второ и еден убав пас до Снајди и толку видов и од него, Суазо не направи некоја разлика, се што направи Мур со таа замена беше, извади човек кој не знае у моментов како се игра фудбал, и стави фудбалер чија форма испари одамна .

Тоа е тоа, математиката вели, 2 победи од наредни 3 средби и идат во втора фаза, но во моментов ке си дозволам да кажам дека со оваа претстава тоа и не го заслужуваат . Не можеш сериозно да сватиш екипа за ЛШ кога во тимот имаат 10 фудбалери и еден со желба да научи повторно како се игра фудбал, алудирам на Мунтари, очигледно е. :smir:
Наместо први во група они последни, ако, шамарчина за Мур и те каква, ако и ова не му отвори очи тогаш налед Се нека иде .

п.с. Следени се Динамо на гости .

Наместо Кварезма или Мансини да ги игра тој го стави Виера.Одиме на гол а тој внесува Виера кој повеке може да игра кога се чува резултато одколку да игра кога се брка резултат. Исто така и Матераци одбрана играч го става да брка резултат со него.. имајки ги кварезма и мансини кој повеке би можеле да сторат нешто за гол одколку овие двајца.Ова беше голем Кикс на МУР.

Да ти ебам и среќа и се. Добро бе до кога че имаме вакви испади у пм. Бурдисо. Ривас, еве го и Лусио сега...не знам ми се крена притисоков 200 со 180 :nerv:
Она грдоно суштество да не го видам појче на терен, нека оди во то нивите таму нека ги плаши чафките:tapp:
Не знам за вас, ама мене на УЕФА ми мириса:toe:
ЕДИНСТВЕНО Шнајдер вечерва одигра за чиста 10ка и според мене беше играч на натпреварот.
Она србинон, даде некни гол од 50 метри, и сеа едно-две селската, па шта буде нека буде.А бе убо си кажа некни тој во интервјуто, која му е филозофијата. Јас си пуцнав, па ако промашев че беше смешно, ако погодев че бев главен.
И на крај, МОРА Шнајдер појче да пуца(аман бе сто пати наместо пуца - пува пишувам, од гравов изгледа :) ) онаков шут штета е да остани не искористен.
До Мурињо : Less talk, more action!!!

Мунтари кутлачата може слободно да си ги пакува куферите и да мења клуб...заедно со Суазо...:pop::tapp::toe::nesum::uvo::nesvest::kez:

Интер не беше комплетен без Milito и Motta..Башка и црвениот на Балотели ..тоа е доволно за да се одрази на играта на Интер и да резултира со нерешен. Како и да е ќе вратиме на гости кај Динамо.:pipi:

Наместо Кварезма или Мансини да ги игра тој го стави Виера.Одиме на гол а тој внесува Виера кој повеке може да игра кога се чува резултато одколку да игра кога се брка резултат. Исто така и Матераци одбрана играч го става да брка резултат со него.. имајки ги кварезма и мансини кој повеке би можеле да сторат нешто за гол одколку овие двајца.Ова беше голем Кикс на МУР.
Со оглед дека немав нет ради шупацине од Телекабел, второ многу слабо го изгледав па ме интересира на чие место влегле Матрикс и Виеира .
Незнам која му била целта на Мур, дал преку прекини да постигне повторно гол или нешто слично но како и да е, останува фактот дека и он носи огромна вина поради денешниов голем кикс, он и дел од одбраната, Занети и Лусио. Два гола им подарија, не дека Динамо Киев играа лошо, секоја чест за украинците, тоа и најмногу ме фрустрира, што за головите воошто не се ни потрудија, без изградена акција, поклон .

Како што реков, сега се под огромен притисок во кои самите се ставија со денешниов резултат, од Динамо Киев, Барса и Рубин мора да освојат 6 бода, се што е под таа граница ке значи и збогување од понатамошната фаза во ЛШ, ме мрзи пак математики да правам за остали комбинации, минимална граница за мене е 6 бода, не смеат да се стават у ситуација во која би зависеле од други резултати .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom