Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека треба да се вратиме на 4-3-3 против Манчестер. И така без креативец играме, па зошто залудно да ни одат 4 играчи за во средина кога може многу добро на местото на Мунтари да игра Балотели.[defence]Сантон, Киву, Кордоба, Маикон[/defence], [midfield] Занети, Камбијасо, Станкович[/midfield], [attack] Ибра, АДри, Марио[/attack].

Тројца наши во средина против пет нивни? Брате тоа е самоубиство.. Јас се надевам дека нема да излезиме повторно само со четворица во средина и двајца напаѓачи за да ја имаат контролата на топката тие.. Ти мене ми викаш тројца.. треба да играме истите четири во средина + еден од Виеира и Манчини! Друго ништо.. Нас сега не ни треба победа.. Ке ја чекаме нашата шанса..

Еве нешто издвоив од Интер.ит .. и тие имале кративност и смисла за хумор.. погледнете го ова.. ке го поставам токму како што е поставено на веб сајтот..

Кој е тој што себеси се заштитува од студот и дождот?

114245.jpg

Не можите да ја промашите таа конструкција на тело и број на копачки!

114246.jpg

37 настапи и 17 голови оваа сезона за маскираниот човек!

114247.jpg

Карактер, инстикт и сила! Сето тоа во името на...

114248.jpg

Златан Ибрахимович !

Реално да гледаме на работите мислам дека интер треба да го изиграат натреварот со манчестер како никад до сеа оваа сезона!Премногу сакам да поминеме понатаму ама ако играме како сто игравме последниве 3-4 кола
Ни-шта!

МОРА И ТРЕБА ДА ИЗИГРААТ НАЈДОБРО,ТОА Е ФАКТ.ДЕДО ФЕРГИ ИМА КОМПЛЕКСИ ОД МУРИЊО,ТАКА ДА КЕ ПРОДОЛЖАТ УШТЕ ДА МУ ТРААТ.:vozbud::vozbud:

Реално да гледаме на работите мислам дека интер треба да го изиграат натреварот со манчестер како никад до сеа оваа сезона!Премногу сакам да поминеме понатаму ама ако играме како сто игравме последниве 3-4 кола
Ни-шта!
победникот од двомечот интер-манчестер е еден од финалистите-слушајте ми го зборот!

ај оставејте не да освоеме оваа сезона ЛШ!последна шанса ке му е на ферги да освое 2 пати по ред!виде догодина здравје! :smir:

Тројца наши во средина против пет нивни? Брате тоа е самоубиство.. Јас се надевам дека нема да излезиме повторно само со четворица во средина и двајца напаѓачи за да ја имаат контролата на топката тие.. Ти мене ми викаш тројца.. треба да играме истите четири во средина + еден од Виеира и Манчини! Друго ништо.. Нас сега не ни треба победа.. Ке ја чекаме нашата шанса..

Еве нешто издвоив од Интер.ит .. и тие имале кративност и смисла за хумор.. погледнете го ова.. ке го поставам токму како што е поставено на веб сајтот..

Кој е тој што себеси се заштитува од студот и дождот?

114245.jpg

Не можите да ја промашите таа конструкција на тело и број на копачки!

114246.jpg

37 настапи и 17 голови оваа сезона за маскираниот човек!

114247.jpg

Карактер, инстикт и сила! Сето тоа во името на...

114248.jpg

Златан Ибрахимович !

Како терорист е:helou:

ај оставејте не да освоеме оваа сезона ЛШ!последна шанса ке му е на ферги да освое 2 пати по ред!виде догодина здравје! :smir:

Хаха па нели бевте толку сигурни во вашиот пласман, што така сега ? :) Ај ќе видиме, ќе оргираме нешто, ама Мурињо којзнае што ќе рече :S

Хаха па нели бевте толку сигурни во вашиот пласман, што така сега ? :) Ај ќе видиме, ќе оргираме нешто, ама Мурињо којзнае што ќе рече :S

хахаха ако де малку шала не е лошо!а зошто да се мачиме да ве победиме ако може да ја договориме?инаку сигурен сум во победа како и повекето фанови на јунајтед.да беше 0-0 на олд трафорд а раваншот на меаца пак би бил сигурен за понатамошен пласман!незнам зашо ама секогаш сум сигурен во победа на јунајтед :toe:

Да не се судиските грешки, Интер би бил четврти

Ако се исклучат судиските грешки во актуелната сезона во италијанското фудбалско првенство, Милан би бил лидер во Серија “А“ пред Фиорентина и Јувентус. Тоа е заклучок од истражувањето што го спроведе организацијата Observations on Arbitration Errors во соработка со Adiconsum.

Излегува дека во досегашниот дел од сезоната дури 171 бодови би биле распределени на друг начин да не влијаеле 163 грешки на судиите, заклучок е на студијата. Хипотетички, така Милан би бил лидер со 53 бода, пет повеќе од сегашната состојба на “росонерите“. Фиорентина би била втора со 51 бода (5 повеќе од сега), а Јувентус трет со 50 (3 помалку). Судиските грешки најмногу му оделе во корист на италијанскиот првак Интер. Да не биле тие, екипата на Мурињо во моментов би бил пократок за 11 бода (од 60 на 49) и се наоѓал дури на четвртото место на табелата.

Студијата е нарачана од повеќе субјекти во италијанскиот фудбал по серија јавни полемики во фудбалска Италија. Судиски пропусти имаше и во дербито на последното 26. коло од Серија “А“ во кое Интер на Џузепе Меаца го стигна водството на Рома од 2:0 и 3:1 и на крајот освои бод со резултат 3:3.

Абе апла против ИНТЕР наш,што е ова,хајка против нив?????Што ви боде очи толку ИНТЕР,не знам јас???:toe::tapp:

Да не се судиските грешки, Интер би бил четврти

Ако се исклучат судиските грешки во актуелната сезона во италијанското фудбалско првенство, Милан би бил лидер во Серија “А“ пред Фиорентина и Јувентус. Тоа е заклучок од истражувањето што го спроведе организацијата Observations on Arbitration Errors во соработка со Adiconsum.

Излегува дека во досегашниот дел од сезоната дури 171 бодови би биле распределени на друг начин да не влијаеле 163 грешки на судиите, заклучок е на студијата. Хипотетички, така Милан би бил лидер со 53 бода, пет повеќе од сегашната состојба на “росонерите“. Фиорентина би била втора со 51 бода (5 повеќе од сега), а Јувентус трет со 50 (3 помалку). Судиските грешки најмногу му оделе во корист на италијанскиот првак Интер. Да не биле тие, екипата на Мурињо во моментов би бил пократок за 11 бода (од 60 на 49) и се наоѓал дури на четвртото место на табелата.

Студијата е нарачана од повеќе субјекти во италијанскиот фудбал по серија јавни полемики во фудбалска Италија. Судиски пропусти имаше и во дербито на последното 26. коло од Серија “А“ во кое Интер на Џузепе Меаца го стигна водството на Рома од 2:0 и 3:1 и на крајот освои бод со резултат 3:3.

ауу ако е добра прогнозата тоа е многу!

Специјална Олимпијада, епизода втора...

Ако не беше Интер, Калчо Лигата ке беше една од нај негледаните.

Btw, Ибракадабра, Јас сепак стојам на тоа дека со 4-3-3 би можеле да тепаме.

Ако не беше Интер, Калчо Лигата ке беше една од нај негледаните.

Btw, Ибракадабра, Јас сепак стојам на тоа дека со 4-3-3 би можеле да тепаме.

тешко со 4-3-3 да не тепате!но од кај да знам,топка е!

images
images

So se sekirate za L.S
Merete vo golemina
pozz Inter

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom