Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интераши, можам да претпоставам колку ви се праи мерак поред вакви искомплексирани ББилан фанови . Само ладете си го на вакви, чим од Арсенал имаат волку комплекси, можам да замислам како им е против вас . Жалосно :helou:

http://www.goal.com/en/news/12/spai...-midfielder-sneijder-to-inter-is-not-possible

Ништо од Снајдер, му се израдувавме и него ко на Хлеб па ништо не испадна. Ајде више нека дојде тој фамозен Плеј и Мурињо убаво си кажа дека уште тоа е потребно. Останува уште Морати да го одврзе кесето во што не се сомневам има сега пари за трошење по продажбата на Ибра па не би требало да ризикува да избие конфликт меѓу него и Мурињо кој си кажа уште што му е потребно.

Тимче и Димче се банирани од тема.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Сеуште е присутен интересот за Едерсон, тоа бар го вели Калиендо, неговиот агент и агент на Маикон, за овој вториот кажа дека останува и оваа година во Интер .

И не знам што се замарате овие денови со засилувања кога се знае што е она главното

inter-lazio.jpg

После како и да е ке земат плеј, ако остане Снајди во Реал, тогаш дечкото од една страна е свесен дека ке стартува од клупа, од друга сеуште се надева на првотимски статус и ке атакува на истиот . . . не смееме да го обвиниме за истото, секоја чест со оглед на конкуренцијата во тимот.

Eве што вели Мурињо на последното интервју дадено за Интер каналот ( го имате и на италијанската верзија од официјалниот сајт ), само еден мал фрагмент од истото : "Rosa completa? Mi manca un trequartista :vozbud:

- Во превод, ми недостига плејмејкер, што значи и дефинитивно ке бара ангажман на таков играч по супер купот, и додаде дека не шпекулира со имиња и го кажа она најбитното, КОНЕЧНО '' un giocatore che abbia delle qualità diverse, un giocatore più offensivo, più creativo, che fornisca la necessaria connessione tra la due prime linee e la terza linea" - бара офанзивен играч, со различни квалитети, креативец и ( болдираното ) играч кој ке овозможи поврзување на средниот ред и нападот, онаа конекција помеѓу истите .

p.s.

8857203331.jpg

Може да оладиме сега,повеке се диши штом Мурињо има дадено таква изјава.
Да не се секираме значи,плеј ке се донесе по секоја по цена,па следува екскурзија низ Италија и освојување на уште едно,во низата Скудета,и Европа....уф каква сезона ке биде ова,одвај чекам да почне :vozbud::vozbud:

Не е се до мурино он го сакасе деко морати не плати скап му бил дека беил во апкет со карвало,сеа има пари морати 45 милона од продазбата на ибра нека купат асален плеј и што побрзо да се уигра а ко лани кварезма дојде 10 дена пред да почне првенството и се упропасти. Морати сака лс па нека фрли некој денар веке нека не изјавува само уабво му рече мурино не сум магионичар хаха али сепак доабр тим направивме мерак ми бесе лусио,милито,ето добри играчи се само плеј и готово, ајде морати чекаат сите фанови на тебе !!!!!!!!

имате грешка во знакчињата во најавата за суперкупот сменети се хахахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2:

е ако де се дешава грешка е вазно е ние да тепаме ништо друго

имате грешка во знакчињата во најавата за суперкупот сменети се хахахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2:
Да и ја тоа сега приметив, ако начекам некоја друга слика на нетов ко најава, ке ја сменам .

edit: сменето, малце е тиња али нема везе :) .

Читам на inter.it за Кина... како путујучи циркус се :pos2:. Monty Python... се влечкаат по супермаркети и продавници, се сликаат, делат автограми...

Нема многу фудбал да гледаме :)

Се си има свое јас, пред 3-4 месеци отвараа и фан шопови во Кина, паметно што удираат на промоција во таа земја со оглед дека може да ќарат многу од продажба на дресови .

Пандев ја потврди понудата:

Интер секогаш ќе биде мој клуб
Во последниве неколку дена се почесто Пандев се споменува со Интер. Можно ли е негово враќање во клубот кој во последниве две сезони е најдобар во Италија.
"Што и да се случи Интер ќе остане мој клуб. Таму почнав со кариерата во Италија и таму многу научив. Понудата е да се потпише допговор сега и да се чека да ми истечат обрските идното лето кон Лацио. Сепак мој приориотет е летово да направм трансфер а не да чекам уште една година", потенцира Пандев околу најавите за интересот на Мурињо за неговите услуги.

Не, се си е тоа нормално, кој оди во Кина се знае зошто оди. Инаку ќе гостуваа во мали држави, фудбал секаде може да се игра. Само интересно ми е, кога беа во Америка не беа како ѕвезди, се сликаа со Меџик... повеќе како туристи ми делуваа. А сега се главна атракција, сосема е поинаку.

Протоколот ми изгледа полн, тоа сакав да кажам. Помалку ќе има тренинзи и фудбал а повеќе вакви работи. Лацио ќе помине многу полесно, може Зарате да подели некој автограм во отсуство на Пандев... :)

Сега секој сака да е дел од Интер...Пандев си изјавил фино лепо-цитирам “Интер е мојот клуб“...
Најди си друг клуб најубаво,во Интер мислам дека нема пак да добие шанса,ова е само мое мислење.

Да не знае некој дали ке го даваат Супер-Купот на Телма,бидејки секоја година го даваат,за оваа не знам дали ке има...:toe:

Сега секој сака да е дел од Интер...Пандев си изјавил фино лепо-цитирам “Интер е мојот клуб“...
Најди си друг клуб најубаво,во Интер мислам дека нема пак да добие шанса,ова е само мое мислење.

Да не знае некој дали ке го даваат Супер-Купот на Телма,бидејки секоја година го даваат,за оваа не знам дали ке има...:toe:
Натпреварот се игра во 14 часот во сабота тешко дека ке има пренос на телма до сеа нема никаква информација,дај бозе да ја даваат да го гледаме интер како го крева 2 трофеј оваа сезона и како што случнав овој куп вреди 4 милона така да морати ке лапне уште толку па ке има 49 милона хехе и сеа нека не штеди.Еве што изјавил мурино ни треба кративен играч кој ке ги поврзува средината и нападот ама не каза кого сака ке видиме во наредниве денови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom