Интераши, можам да претпоставам колку ви се праи мерак поред вакви искомплексирани ББилан фанови . Само ладете си го на вакви, чим од Арсенал имаат волку комплекси, можам да замислам како им е против вас . Жалосно :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да и ја тоа сега приметив, ако начекам некоја друга слика на нетов ко најава, ке ја сменам .имате грешка во знакчињата во најавата за суперкупот сменети се хахахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2:
Натпреварот се игра во 14 часот во сабота тешко дека ке има пренос на телма до сеа нема никаква информација,дај бозе да ја даваат да го гледаме интер како го крева 2 трофеј оваа сезона и како што случнав овој куп вреди 4 милона така да морати ке лапне уште толку па ке има 49 милона хехе и сеа нека не штеди.Еве што изјавил мурино ни треба кративен играч кој ке ги поврзува средината и нападот ама не каза кого сака ке видиме во наредниве деновиСега секој сака да е дел од Интер...Пандев си изјавил фино лепо-цитирам “Интер е мојот клуб“...
Најди си друг клуб најубаво,во Интер мислам дека нема пак да добие шанса,ова е само мое мислење.
Да не знае некој дали ке го даваат Супер-Купот на Телма,бидејки секоја година го даваат,за оваа не знам дали ке има...![]()