Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тешко дека би идел во Милан, имал проблеми со ноктот на палецот од десната рака . . . нема медицински тестови да помине .

хехе... никогаш не вели никогаш :)

абе пишува на линкот дека Интер се во главна предност кога станува збор за Арнаутович... ама како што се очајни Галијани и Берлускони да земат играч после продавањето на Кака и Гуркуф, се може да се случи...

Тешко дека би идел во Милан, имал проблеми со ноктот на палецот од десната рака . . . нема медицински тестови да помине .

aaaaaaaaaaa SNAAAAAAAAAAARRRRRRRREEEEEDDDDD
thats it get me the tank

абе пишува на линкот дека Интер се во главна предност кога станува збор за Арнаутович... ама како што се очајни Галијани и Берлускони да земат играч после продавањето на Кака и Гуркуф, се може да се случи...
Сериозен сум, има проблеми со повредата од оваа сезона, уште е повреден колку што знам т.е. не е доволно залечен затоа и Интер го бара прво на позајмица, па ако се покаже ок, да го земат .

Чим Галијани откажа трансфер поради кариес, oндак незнам зашто би се улетал за играч кој сеуште нема залечено повреда .

Сериозен сум, има проблеми со повредата од оваа сезона, уште е повреден колку што знам т.е. не е доволно залечен затоа и Интер го бара прво на позајмица, па ако се покаже ок, да го земат .

Чим Галијани откажа трансфер поради кариес, oндак незнам зашто би се улетал за играч кој сеуште нема залечено повреда .

нека се улета , да излезат уште посмешни. ако е тоа воопшто возможно

Да не направиме исто како со Пато. Први бевме заинтересирани за него, постепено го губевме интересот и на крај заврши во Милан каде е еден од најдобрите напаѓачи во светот.

Меаца, заеби Пато. Го имаме ние Балотели кој мене лично ми е многу попросперитетен од Пато, има подобар дуел, подобар шут и добро дрибла, за разлика од Пато кој што има 25kg и шанса нема во воздушен дуел или пак дуел 1 на 1 со некој корпулентен дефанзивец.

Берлу и Галијани последниве 5 години наназад се очајни за некој нов играч на позиција каде што моменталниот играч им е инвалид, бараат замена ама никако да најдат. А во моментов, Милан нема моќ да се избори за едно ќумбе како Сисоко, во меѓувреме Волфсбург игра стапот со Милан за Џеко, така да многу ми е прост изразов ама ,,немој не ме радуј'' :)

E tuka syn ne si vo pravo!

Milan so toa sto ne go angazira Sisiko poradi medicinski pricini e sosema logicko,i ako ne se lazam imase problemi so zabite i ne e karies toa sto ti go naglasi tuku se raboti za sosema mnogu poinakva rabota povrzana za negovata rengen snimka na koja se gledaat korenite na negovite zabi.
A lekarite na Milan dobro znaat za sto se raboti i ne sakaat da rizikuvaat,(a pokraj toa sigurno baraat popust na transferot odnosno da ja snizat cenata)

E tuka syn ne si vo pravo!

Milan so toa sto ne go angazira Sisiko poradi medicinski pricini e sosema logicko,i ako ne se lazam imase problemi so zabite i ne e karies toa sto ti go naglasi tuku se raboti za sosema mnogu poinakva rabota povrzana za negovata rengen snimka na koja se gledaat korenite na negovite zabi.
A lekarite na Milan dobro znaat za sto se raboti i ne sakaat da rizikuvaat,(a pokraj toa sigurno baraat popust na transferot odnosno da ja snizat cenata)
Де бе човек, не бев сериозен за кариесот аман :) .

Проблем со забите може да предизвика и инфаркт, али ова со Арнаутович тешко изводлива опција им е, т.е. изводлива е само у ситуација кога Интер и официјално ке каже, не го купуваме играчов .
Во случај Интер да се одлучи за негов ангажман, ондак играчот е нивни . . . мада незнам што се крева толкава галама за типчево . :toe:
И во Интер и во Милан ке биде у втор план т.е. алтернатива .

Меаца, заеби Пато. Го имаме ние Балотели кој мене лично ми е многу попросперитетен од Пато, има подобар дуел, подобар шут и добро дрибла, за разлика од Пато кој што има 25kg и шанса нема во воздушен дуел или пак дуел 1 на 1 со некој корпулентен дефанзивец.

еејј, овдека морав да интервенирам..
Сосема различни играчи се Пато и Балотели.. Иначе, Пато е 10 пати побрз, 100 пати подобра техника има, и 1000 пати попросперитетен е од Балотели. Овој црниот само што покорпулентен е и подобро игра со глава друго(за разлика од Пато) НЕМА!!!
се надевам дека никој не се навредил од ова, а не ми ни беше тоа намерата.. поздрав и по-прав :smir:

Сосема различни играчи се Пато и Балотели.. Иначе, Пато е 10 пати побрз, 100 пати подобра техника има, и 1000 пати попросперитетен е од Балотели. Овој црниот само што покорпулентен е и подобро игра со глава друго(за разлика од Пато) НЕМА!!!
се надевам дека никој не се навредил од ова, а не ми ни беше тоа намерата.. поздрав и по-прав :smir:
Па да де, затоа Балотели е класичен шпиц, а Пато е полушпиц т.е. не играат на исти позиции .
Истава споредба ке важи и за Пато и Инзаги на пример, а овој вториов даде 17 гола за пола сезона, Пато 18 за цела една сезона . :toe:

и друга разлика ударот на Балотели Пато може само на сон да го изведе!
и да вие го плаќавте да го донесете а ние си го земавме од младинците за без пари!

Па добро бе не се возбудувајте толку. Не почнувајте одма со споредби не ми беше тоа поентата.
Сакав само да кажам дека нешто слично беше и со Пато па и Кака. За нас не беа перспективни а сега се едни од најдобрите играчи.
Не сакам тоа да се случи и со Арнаутович.

Знам дека муабетов не е за тука, ама ај уште една реплика. Пато од што е брз, три пати ја заборави топката зад него кога Милан играше против Арсенал, буквално три пати, мене тоа ми се нема десено, за мајсторот Syn ич не праам муабет :)
Ок забегав малку. Пато и Балотели играат на различни позиции, Пато има подобра техника, ама Балотели има подобар шут, кога се движи покрај аут линија ора низ терен, игра со глава итн итн. Така да јас ги сакам таквите напаѓачи, т.е. играчи во напад, оние кои се покорпулентни со добра техника и шут нешто како Ибра, Дрогба итн.

Знам дека муабетов не е за тука, ама ај уште една реплика. Пато од што е брз, три пати ја заборави топката зад него кога Милан играше против Арсенал, буквално три пати, мене тоа ми се нема десено, за мајсторот Syn ич не праам муабет :)
Ок забегав малку. Пато и Балотели играат на различни позиции, Пато има подобра техника, ама Балотели има подобар шут, кога се движи покрај аут линија ора низ терен, игра со глава итн итн. Така да јас ги сакам таквите напаѓачи, т.е. играчи во напад, оние кои се покорпулентни со добра техника и шут нешто како Ибра, Дрогба итн.

брат, натпреварот против Арсенал му беше хмм, трети или четврти у дресот на Милан, значи прв воопшто у ЛШ...
Погоре некој спомна за Инзаги, т.е класичен напаѓач, мене таквите не ми се свиѓаат.
Се разбира дека и Балотели е страшен играч, секоја чест за него, но судејки според тоа кој има поголем допринос во целокупната игра и развој на настани у тимот, Пато е многу по изразит и подобар..
иначе не беше добар потегот на Липи што не го повика за купот на конфедерациите.. Јбг, затоа нема некои изразити резултати, ако му е, ке вика играчи од Јувентус - Јакинта...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom