Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.079
- Поени од реакции
- 50.743
Тешко дека би идел во Милан, имал проблеми со ноктот на палецот од десната рака . . . нема медицински тестови да помине .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко дека би идел во Милан, имал проблеми со ноктот на палецот од десната рака . . . нема медицински тестови да помине .

Сериозен сум, има проблеми со повредата од оваа сезона, уште е повреден колку што знам т.е. не е доволно залечен затоа и Интер го бара прво на позајмица, па ако се покаже ок, да го земат .хехе... никогаш не вели никогаш
абе пишува на линкот дека Интер се во главна предност кога станува збор за Арнаутович... ама како што се очајни Галијани и Берлускони да земат играч после продавањето на Кака и Гуркуф, се може да се случи...
Сериозен сум, има проблеми со повредата од оваа сезона, уште е повреден колку што знам т.е. не е доволно залечен затоа и Интер го бара прво на позајмица, па ако се покаже ок, да го земат .
Чим Галијани откажа трансфер поради кариес, oндак незнам зашто би се улетал за играч кој сеуште нема залечено повреда .
Да не направиме исто како со Пато. Први бевме заинтересирани за него, постепено го губевме интересот и на крај заврши во Милан каде е еден од најдобрите напаѓачи во светот.
хехе... никогаш не вели никогаш
абе пишува на линкот дека Интер се во главна предност кога станува збор за Арнаутович... ама како што се очајни Галијани и Берлускони да земат играч после продавањето на Кака и Гуркуф, се може да се случи...

Де бе човек, не бев сериозен за кариесот аманE tuka syn ne si vo pravo!
Milan so toa sto ne go angazira Sisiko poradi medicinski pricini e sosema logicko,i ako ne se lazam imase problemi so zabite i ne e karies toa sto ti go naglasi tuku se raboti za sosema mnogu poinakva rabota povrzana za negovata rengen snimka na koja se gledaat korenite na negovite zabi.
A lekarite na Milan dobro znaat za sto se raboti i ne sakaat da rizikuvaat,(a pokraj toa sigurno baraat popust na transferot odnosno da ja snizat cenata)
.
Меаца, заеби Пато. Го имаме ние Балотели кој мене лично ми е многу попросперитетен од Пато, има подобар дуел, подобар шут и добро дрибла, за разлика од Пато кој што има 25kg и шанса нема во воздушен дуел или пак дуел 1 на 1 со некој корпулентен дефанзивец.
Па да де, затоа Балотели е класичен шпиц, а Пато е полушпиц т.е. не играат на исти позиции .еејј, овдека морав да интервенирам..
Сосема различни играчи се Пато и Балотели.. Иначе, Пато е 10 пати побрз, 100 пати подобра техника има, и 1000 пати попросперитетен е од Балотели. Овој црниот само што покорпулентен е и подобро игра со глава друго(за разлика од Пато) НЕМА!!!
се надевам дека никој не се навредил од ова, а не ми ни беше тоа намерата.. поздрав и по-прав :smir:

и друга разлика ударот на Балотели Пато може само на сон да го изведе!еејј, овдека морав да интервенирам..
Сосема различни играчи се Пато и Балотели.. Иначе, Пато е 10 пати побрз, 100 пати подобра техника има, и 1000 пати попросперитетен е од Балотели. Овој црниот само што покорпулентен е и подобро игра со глава друго(за разлика од Пато) НЕМА!!!
се надевам дека никој не се навредил од ова, а не ми ни беше тоа намерата.. поздрав и по-прав :smir:

еејј, овдека морав да интервенирам..

Знам дека муабетов не е за тука, ама ај уште една реплика. Пато од што е брз, три пати ја заборави топката зад него кога Милан играше против Арсенал, буквално три пати, мене тоа ми се нема десено, за мајсторот Syn ич не праам муабет
Ок забегав малку. Пато и Балотели играат на различни позиции, Пато има подобра техника, ама Балотели има подобар шут, кога се движи покрај аут линија ора низ терен, игра со глава итн итн. Така да јас ги сакам таквите напаѓачи, т.е. играчи во напад, оние кои се покорпулентни со добра техника и шут нешто како Ибра, Дрогба итн.