- Член од
- 30 октомври 2008
- Мислења
- 1.046
- Поени од реакции
- 35
вчера ја видовме разликата помеѓу италијанскиот и англискиот фудбал!
тотално спротивни еден од друг се и тоа се забележува од километар!
Манчестер играа балет,со брзо трчање и многу паѓање(90% преправање),шансите ги бараа преку контри и слободни удари.
немој сеа да ми викате зошто ги нарекувам балетани манчестер зошто тоа се,ама сепак тоа е дел од играта и дел од тактиката нивна со која моментално го владеат светот.
Интер играше спор фудбал и сакаше да ја гради играта полека полека за да може да држи опсада врз манчестер како во италија, чекај бе брат не е овоа лече тука земи топката и шевај ги лево десно.
играта катастрофална без ниеден поврзан пас ниту префрлена топка до нападот,за нафрлени кон голот можам да набројам само две топки што завршија во шеснаесетникот на манчестер.
Криво ми е што манчестер не победи!сакав мурињо да го видам на крајот што ке изјавеше.
сакам да го симнат малце од облаци и да сфати дечкото дека не е брус олмајти и дека е потребна постабилна игра пред се во средниот ред,накнадно ке напоменам дека од декември месец одеше на секоја утакмица на манчестер и видовме дека ништо не научил!:nenene:
п.с.Му проштевам само ако во сабота повторно ја прегазиме рома!:smir:
adriano,abe oti vaka mislite site deka mourinho e zagubil bitkata so fergi.abe veruvaj murinho sakashe da ne primi gol doma pa makar i 0:0 da zavrshi.tamu ke izvle4eme neresheno 1:1 ili pobeda i kraj.(koga mozeshe lani so eden liverpul da se branime tamu i da napravime 2-3 shansi),zs da ne mozi da postigneme gol protiv mancester.mourinho e vo prashajne a ne man4ini.i treba da se stavi vo igra mancini poprobiven ke e od muntari.(srry za latiniciva neshto komp me zafrkava):smir: