Фан Клуб Фудбалска пресметка КГН

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Може да биде во јуни, надвор е дааалеку подобро за играње, и повеќето сме без обврски во јуни.

Може да биде во јуни, надвор е дааалеку подобро за играње, и повеќето сме без обврски во јуни.

Е па те назначувам за одговорен за турнирот. Ти ќе бидеш еден од организаторите. За се што треба консултирај се со мене. Не сум од Ск па затоа и не можам да организирам инаку лично ќе средев се. А за надвор мислиш во буквална смисла? Сепак сала е најдобро ?!

И ?? Ќе има турнир?

Планирајте го фан клуб јуве,баниран сум до средина на мај,после тоа ќе ви пишам.поздрав Ивица Juve

Добра идеја е да се одржи ваков турнир,уште добра организираност и повеќе фан клубови да има и таман ќе да е.

И на мене можете да сметате

Ако е за дупки работава ... И јас сум расположен . :)

Само без тој пиштолот да дојдиш да играш.:) (ако добро гледам на аватарот).
Иначе можи нека почнат учебниве сезони, да се организираме пак ко лани со фан клуб Јувентус што изигравме.

Само без тој пиштолот да дојдиш да играш.:) (ако добро гледам на аватарот).
Иначе можи нека почнат учебниве сезони, да се организираме пак ко лани со фан клуб Јувентус што изигравме.

Финтата е пред да почнат... Има некој со цел фан клуб шо може да дое, па ние тука ке се собереме некако. Овој пиштолџијава учи со мене иначе. Идеме ние у пакет. Ако има цела екипа од еден фан клуб ке биде одлично...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom