Фан Клуб Фудбалска пресметка КГН

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Дојдете у Велес бе, 500 денари сала (читај Сала), ќе ви останат пари и после да продолжиме во Снупи :pos:

Според мене организаториве требаше да закажат датум-место, па кој ќе се пријави ќе игра. Организираат во Скопје, а појма немаат ни за место ни за пари ни за датум...

Дојдете у Велес бе, 500 денари сала (читај Сала), ќе ви останат пари и после да продолжиме во Снупи :pos:

Според мене организаториве требаше да закажат датум-место, па кој ќе се пријави ќе игра. Организираат во Скопје, а појма немаат ни за место ни за пари ни за датум...

Абе и во Бт за 1000ка имаш сала!! Него ќе средиме сега во некоја САЛА па ако треба и школска да е :pos2: барем една трибина да има!!А вечерта посекако ќе продолжиме некаде само каде ? АХххахахах затоа ние во сабота токмиме!!!

Момци 4ти декември сала Форца!!!! 1400 денари часот!! Што викате за еднодневен турнир и да ја изнајмиме за едно 10-12 часа ???? Би не чинело околу 16 000 денари....ако успееме да се собереме 16 екипи таман си е по 1000 од екипа...во екипите гледајте да сте 10 души или 7-8 па така ќе дадете околу 100-150 од човек и готово!!! Мислам дека е прифатливо!!!

--- надополнето ---

Пишете овде колку екипи сте и дали ви одговара датумот и местото...па и цената!!! Ајде до недела да завршиме со ова!!!

--- надополнето ---

И што одлучивте??? Немој да ми кажете дека сите со таксират ќе бидете зафатени!!!

Нема шанси да се собереме 16 екипи,затоа не ја рачунај таа цифра! И не верувам некој дека ке ти седи 10 часа за да се игра турнирот во еден ден,според мене турнирот треба да се игра секоја сабота па сеа колку време ке трае ке зависи од бројката на екипите!

8 екипи нокаут рунда еден ден чао пријатно!!!
Интер,Арсенал,Јунајтед 2 ,Ливерпул,Јуве,Баерн,Челзи!!! Не е ова тоа што го сакаше?? 8 екипи и што е толку тешко во еден ден да се игра??? 10тина часа не можат да се одвојат??? АКо ви одговара кажете....ако пак се малку меча тогаш може и за 5то 7мо .....а може и во групи па 2 саботи играјте што да ви речам!! Вие само кажете колку екипи ќе сте па да знаеме како да организираме!!! Еве термин ви е 4ти Декември најрано!! Па потоа наредната сабота на 11 или како паѓа!!! Ако не успееме во еден ден! Па господа повелете кажете!!

--- надополнето ---

Бтв лесно ви е вас од Скопје......е па ај Битола да биде турнирот па ако сакате и секој работен ден ќе играме!! Не ми е проблем тоа!!!

Има ли некој фан клуб што сака викендов да игра со едни момци од што имаат група Милан Фанс на Фејсбук?

Пишете ми по пп,да ви дадам контакт за понатамошни преговори за утакмицата.

п.с јувенташи и интераши имаат предност,послатки се за плескање :)

Има ли некој фан клуб што сака викендов да игра со едни момци од што имаат група Милан Фанс на Фејсбук?

Пишете ми по пп,да ви дадам контакт за понатамошни преговори за утакмицата.

п.с јувенташи и интераши имаат предност,послатки се за плескање :)
Нели вие немавте екипа за турнир? Ако сте направиле тогаш до сега сме 8 екипи и може да се направи многу брзо турнир!

Нели вие немавте екипа за турнир? Ако сте направиле тогаш до сега сме 8 екипи и може да се направи многу брзо турнир!

Тие сакаат за викендов нешто да направат фудбалче ово оно,за на турнир незнам.
Тие се од фејсбук,немаат акаунти тука па ми рекоа јас да се распрашам,ако има некоја екипа што сака да игра со нив,нека пише.

Неможете вие Кирче?

Тие сакаат за викендов нешто да направат фудбалче ово оно,за на турнир незнам.
Тие се од фејсбук,немаат акаунти тука па ми рекоа јас да се распрашам,ако има некоја екипа што сака да игра со нив,нека пише.

Неможете вие Кирче?
Ке играме излеа оваа недела со Јувенташите,али ок го аднав ја тој уживај!

Срамота, ние од Реал не успеавме да се собереме...сите зафатени со учење или па од други градови се и слично. Нема шо, ај ако не сами ке играме со Урбан Мувер, ваљда само он ке може. :)) И кажете може ли ако во некоја екипа фали некој, да ги браниме боите нивни ( ако ни платат :D ).
Ај ако има нешо такво кажете ми на време. :)

Срамота, ние од Реал не успеавме да се собереме...сите зафатени со учење или па од други градови се и слично. Нема шо, ај ако не сами ке играме со Урбан Мувер, ваљда само он ке може. :)) И кажете може ли ако во некоја екипа фали некој, да ги браниме боите нивни ( ако ни платат :D ).
Ај ако има нешо такво кажете ми на време. :)

Чекај, рано е за трансфер периодот.:)

Чекај, рано е за трансфер периодот.:)

:pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

Абе копуци Сабота на 4ти Декември одговара или не???до недела кажете ми колку тима сте и колку играчи има секој!!!! Дај не заебавајте и бидете малку поодговорни!!! Сакате турнир а никој не сака да се ангажира барем малку!!!

Другари, изгледа Интер ќе ни откажат и за оваа Недела така да ако има слободна екипа за пријателска бујрум :)

Времево надвор е како измислено за фудбал тие сала бараат :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom