Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Напред ЈуБе,Деко ке го ебе Ико и така
Не,шала на страна се пријавувам,ама и јас како Syn не знам колку ќе ме држи кондицијата пред да испуштам душа на сред терен![]()

Абе какви пехари, само да се договорат неколку тимови и ќе се изнајми сала (Во случајов Ико, пошто тој е организатор) и ќе изиграме еден фудбал. И толку
![]()

. Абе нема везе, ако пример овде се договориме да играме фудбал, пример Фан Клуб Интер и Фан Клуб Милан, онда треба само да се резервира термин во некој балон или сала и толку. Јас имам број од еден балон, али во тоа ебаното Тафталиџе се наоѓа 

ФА и Грејт гарант ке играат ...Се пријавувам и јас за фан-клуб Интер, за разлика од останативе, јас за играње се пријавувам...
Иначе одлична идеја, само од нашиов фан-клуб никој до сеа не се пријави за играње освен Ико.

,може и ја да играм..не сум играл многу време поради проблеми со колената ама пак може да заиграм.
Се пријавувам и јас за фан-клуб Интер, за разлика од останативе, јас за играње се пријавувам...
Иначе одлична идеја, само од нашиов фан-клуб никој до сеа не се пријави за играње освен Ико.
.. не се секирај за нас имаме доста добра екипа, Марсо како што разбрав е фудбалерчиште и плус минус од некој ке направиме екипица ,, тепале не тепале битно е да се дружиме. Јак ремет ке падне кога ке ти тепаме Јубенташите и Биланезите 
Се пријавувам и јас за фан-клуб Интер, за разлика од останативе, јас за играње се пријавувам...
), а Син као што ми кажуваше едно време, и тој кинел на времето во Јосип Броз