Не ми е јасно како да се смирам, помирам... ИГРАВМЕ ВРХУНСКИ ФУДБАЛ ЦЕЛО ПРВО ПОЛУВРЕМЕ ЕДНО ОД НАЈДОБРИТЕ ДО СЕГА... и
Дијаките за 2 најобични фаули на центар (таканаречени тактички фаули) доби 2 жолти( а ниеден од нив не беше ни за жолт), Хоакин ќе му ја скршеа ногата си директен старт врз него(нормално едвај фаул досуди), Томович направил наводно пенал а нема воопшто контакт со бијабјани, а Мунари доби црвен картон зошто се тепаше со Квадрадо во зоната за жив ѕид, доби само 1 НАТПРЕВАР СУСПЕНЗИЈА, а Валеро дојде да ја разтргне турканицата а притоа немаше никаков контакт со противнички играч за разлика од мунари, и доби директен ЦРВЕН КАРТОН И 4 НАТПРЕВАРИ СУСПЕНЗИЈА ?!
И на крај ВРВ е суспензија за Монтела кој најприсебно со пристап дојде до говедото криминалистичко таканаречен судија и бараше оправдувања зошто овие неправди за нас, и нормално доби 1 натпревал суспензија !!!!
Јас да бев на местото на монтела овој више сега ќе му пеевме 3-ти ден... СРАМОТА, БРУКА, КРАЖБА, КРИМИНАЛ И КОРУПЦИЈА...
КАЈ ТРЕБА ДА СЕ РЕАГИРА ВЕЌЕ ?!?!!?!?!?! ВО 3/4 УТАКМИЦИ ДИРЕКНО ГУБИМЕ БОДОВИ ОД СУДИИТЕ ПРОТИВ ЏЕНОВА, ИНТЕР И СЕГА СО ПАРМА... не знам шо да кажам, или на кој начин да го оправдувам она ШО ДРУГИ НИ ГО РЕЖИРААТ ?!?!?!!?[DOUBLEPOST=1393379549][/DOUBLEPOST]
За нецела недела се менуваат правилата во фудбалот ?! Очигледно дека со Томович нема контакт -> пенал, а стратот над Иличич со директен удар во глава -> не е пенал.... да не спомнувам за голот од офсајд на Икарди, или оние моменти со џенова...[DOUBLEPOST=1393380149][/DOUBLEPOST]
Е ова е реалната сликата за ова смрдливо мочано жабарско првентство !!!