Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сакав Жоакин да игра....али ете ситна повреда го спречи. Ќе фали неговата техника.

вечерва очекувам да не губиме,да тепаме тешко али поразени нема да идеме у реваншот,имам некое претчувство,само Монтела да излезе со вистинските играчи а не да прае експерименти и да се изглупира со Амброзини и сл. нека им даде шанса на Матош или Волски од 1 мин
Forza Viola !

Матос не е за ваков меч, додека Волски не е на списокот за УЕФА...штета според мене, али сепак не се за ваков битен меч да почнат од прва минута...

Матос не е за ваков меч, додека Волски не е на списокот за УЕФА...штета според мене, али сепак не се за ваков битен меч да почнат од прва минута...
:facepalm: забраев дека Волски го немаше на списоков за ЛЕ

Браво за Фиорентина денес, мудро, тактички, стрпливо...честитки за залагањето 1-1 е добар резултат за пред реваншот во Фиренца :) Ете го Гомез, еден допир еден гол. браво за мајсторот

одлична игра у второ полувреме,прво слабо али најбитно добар резултат за у реваншот
Иличич ме изненади со играва у второ,сегде го имаше
Гомез :cuc:
Варгас :cuc:

Ништо не е готово ама ми направија мерак денес. Докажаа дека Јувентус не е свемоќен на свој стадион, играа со срце и се оставија на терен. Јувентус е појак тим, тоа е јасно, ама нашиве денес заслужено извадија добар резултат, нешто што ниедна екипа во Италија не им појде од рака на гостување кај Јуве. Браво за залагањето и штете што Роси ради повреда пропушта најбитен натпревар сезонава...

Шо ви реков а ?
Конечно Мариоооооооо ГОМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЗЗЗЗ
Феноменално утакмица и комплетно надигран Јувентус на свој терен... Браво момци верувам во пласман понатаму !!!
FORZZA FIORENTINA !!![DOUBLEPOST=1394752564][/DOUBLEPOST]Само едно ме интересира... Имаше некои проблеми шо Квадрадо не играше или тактички причини ?
И да не заборавам, штета за најдобриот играч до 49 минута на Фиорентина да се надеваме дека не е сериозна повредата...
А Иличич конечно изигра одлична пратија... АЛЕЛУЈА !!! Да се надевам дека во ваков стил ќе продолжи...

Последно уредено:
И статистиката е во корист на Фиорентина на натпреварот од вчера....

Посед 40%-60%
Шутеви 13-11
Пасови 372-569
Корнери 5-6

Добра вест пристигнува и од Колорадо, Роси е ок и за 3 дена може да се врати во Фиренца и почне со полесни вежби за враќање :)
Лоша вест е повредата на Мати кој ќе отсуствува 10 дена(тоа е добро само 10 дена)

Никако не е добро што Мати ќе отсуствува 10 дена....беше добар со Јуве и на двата натпревари...штета, се надевам во чудо да биде спремен до четврток

Официјалниот состав за вечерва:

Нето-Диаките,Родригез,Компер-Пизаро,Андерсон,Амброзини,Пасквал,Куадрадо-Волски-Матри

3-5-1-1

Добро бе сега гледам МТВ утре нема да пренесуваат Фио-Јув.... гадови невидени, чим првата ја пренесуваа можат и оваа, што кур ако била во 19.00h. И тие арена спорт, даваат бош утакмици,а оваа најубавата јок. Срамота да ви ебам насионалната тв, ми даваат иселенички џубокс,поточиња,стисни плеј....све по список. Пак ке треба скапани стримови :facepalm:

утакмицава денеска една од двете најбитни сезонава,заедно со онаа у купот,едноставно мора да се изигра на највисоко ниво
Конте мислам дека нема пак да се изглупира со Исла и Падоин ко некни,ќе излезе со најдобриот состав али ипак дома играме и очекувам пролаз даље макар и на пенали
а и добро за нас е што скоро сите играчи му се на располагање на Монтела,додека на Јувентус не им играат Маркизио,Барзаљи,Огбона..
и иако на првата не сакав Амброзини да игра,после она што го покажа,мислам дека треба да биде да изигра бар 1 полувреме вечерва

малце мотивација за вечерва :)
Forza

Дела Вале и Праде ги пречела Ањели и Марота и пред 1 час отишле во некоја вила на Дела Вале...имаше и слики на интеренет. Ќе ја местат утакмицава чим се овие 4ца :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom