Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epa ne moze zaso imame pi*ki u timot kako montolivo, koj koa slusna deka doaga D'agostino odma pocna da se zali deka toj ne moze da igra so 3 u srednina, vo momentov ja igrame taa formacija, mislam so 3 vo sredina samo so ne igra D'ago tuku igra vargas, mn me iznervira toj Montolivo sezonava, pa uste neke da go prodolzi dogovorot, e bas sakam da go sitneme, ama da mu zememe dobri pari, i da dreme na klupa,so misli toj ke igra vo inter ili vo nekoj pojak klub
jas pa nemislam deka montolivo e igrac koj ja pravi razlikata vo eden klub.takovi igraci fiorentina ima samo 2 ca:jovetic i mutu.bez site drugi ostanati mozeme da odime napred bez da se oseti kojznae sto.montolivo e daleku od golem igrac.goleminata e vo kontinuitetot i zaslugite na poedinecot pri pobedite na timot...pozz
Nemoze da znaes ti dali Montolivo se bunel ili ne se bunel toa sto ke igraat so 3 ca i toa so Dagostino...gluposti cisti.Kako prvo Montolivo vlecese povreda i zatoa se operirase,a Dagostino nikade go nema.Ne ja vrati formata od pred 2 sezoni i toa e sve.Ne se uklopi kaj nas.Montolivo igrase kaj Prandeli vo site mozni pozicii.So 2ca,3ca,4,ca vo sredina i sekogas bil korisen igrac.Taka da taa teza ne drzi.Na kraj kraeva Miha e trener i on treba da odluci sto so timot.Ako go sitneme Montolivo tesko deka moze Fiorentina da si dozvoli igrac so takvi karakteristiki i gadno ke se zaebeme.
Inace siptarcevo se povredilo.Bas mi e krivo vleze vo odlicna forma i dosta se trudese,mozda najdobar igrac od januari pa navaka.Golem maler ne bie sezonava
Mozat mediumite sto sakaat da pisuvaat,ama deka se uplasil od konkurencija toa ne veruvam...Montolivo igral i so podobri igraci od Dagostino vo sredina kako na primer Melo,De Rossi,Pirlo,Liverani...del od ovie vo reprezentacija,ali sepak.Taka da spored mene,kako sto rekov,Montolivo so Jovetic spored mene se edinstvenite dvajca nezamenlivi igraci vo Fiorentina.Sto spored kvalitet,sto spored parite...Montolivo e univerzalen igrac vo sredina i moze na site pozicii da se snajde.Ne e klasicen destruktivec ili klasicen plejmejker ili klasicen igrac za vrska.Poseduva dosta kvaliteti od site raboti,nesto sto Pirlo go ima.
gila trupov utre kapiten na italija :pos2:
Abe ok, ke se soglasam deka montolivo e najdobar veznjak u fiorentina, ama deka e nezamenliv daleku od toa, nema veze, samo me nerviraat meki igraci i igraci so ne sakaat da prodolzat dogovor so Fiorenitna![]()
Nego so e rabotava so ljaic, neso se karale so Mihajlovic ? gleam i Ljaic izjavuva ke vidime na leto so ke se sluci.
Fiorentina zaenteresirana za Santon, za 20 godini top e maliov, ako dojde bi bilo odlicno, Neto, LDS, Camporese i Santon, ke gazat, pred niv Cararo, jovetic ljaic, matos babacar, immello