Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
ја ептен го бендисав, многу добро го блокираше Caracciolo, како му ја собра у една прилика свака част. се надевам дека после ова михајлович нема повеќе да го игра клоудруп и черчи, тие за на клупа.

имам впечаток дека не ги става миха пошто се многу млади, па ги става клоудруп,комото и прави грешка.
бабакар овие два натпревари создаде доста шанси и намести голови, се гледа дека му фали искуство али тоа искуство мора да се стекне.
i Caraciolo so pofalni zborivi za dvajcava, abe me nervira vaka koa ke tepame mi davaat nekoja nadez deka imame sansi za evropa, prethodno vikav otidena e po gavolite sezonava neka igraat mladive ama ne e seedno, vo sekoj slucaj mladive se pokorisni, ljaic, camporese, LDS, Babacar ja i Carraro bi go igral. Ah kolku ni fali Jovetic

--- надополнето ---

a mutu go jadese, ne ni vo timot a ne bil staven ni na prodazba. Opasni se Della Valle

mislam deka so ovie zasiluvanja sto se na pragot:behrami,miller plus lev bek ke bideme uste podobri i smetam deka formacijata mora da se menuva...denes miha se spasi bukvalno inace ke go isfrlea:smir:.neka se mnozat pobedite.

Capmorese i Santana ke gi pofalam, i d'agostino mnogu se trudese

FORZA Fiorentina

шанси за европа има и тоа големи... не е многу голема бодовната разлика.. мислам дека ќе се свести сега управата и ќе се растрчат да го фатат последниот воз за европа...

sledno kolo epten tesko gostuvanje vo napoli koj vecerva go pregazi juventus...

доста добра уталмица изиграле, ама два ефтини гола примија...
браво за Џилардино конечно и он нешо да изигра после долго долго време... а Љајич може само така да продолжи :)

mislam deka so ovie zasiluvanja sto se na pragot:behrami,miller plus lev bek ke bideme uste podobri i smetam deka formacijata mora da se menuva...denes miha se spasi bukvalno inace ke go isfrlea:smir:.neka se mnozat pobedite.

Како бе да се множат, 1 по 1 =1,или може мислиш на севкупниот биланс на победи :smir:

mislev za ponatamu vo slednite utakmici da redime pobedi.barem nie struzani taka se izrazuvame:smir:.pozz

konecno pokazan karakter. od 0-2 3-2 bravo za cel tim

ideme na pobeda u napoli sea, pa doma so lecce

forza violaaaaaaaa

Наполи е во добра серија.. разиграни се и посебно дома се многу опасни, али мислам дека Фиорентина треба да го искористи фактот од еуфорија на наполи и да им ги замрси сметките малку..

napoli e ekipa koja najmnogu ja mrazam vo italijanskoto zaedno so juventus i mislam deka ke bide epten tesko da se zeme nesto tamu.dobra okolnost e sto hamsik nema da im igra poradi suspenzija od zolti kartoni,no onoj cavani e mnogu opasen...

од Вест Хем ја одбиле понудата од Фиорентина за Behrami од 4 милиони.. сега за сега тоа е според Скај Спорт.. како друга варијанта се најавува Johan Elmander од Бирмингам.

имало Преговори и со Edison Cavani.. но ништо сеуште е е потврдено..

+ Cerchi пауза од 2-3 недели поради повреда на мускулот на десната нога од натпреварот со Бреша

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom