Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Нема логика тим ад купува напаѓач во Јануари и да го позајми одма....ако го купиле значи им треба, а на Бирмингем очајно им треба.

и јас истото го мислам али така прочитав на официјалната страна на Фиорентина и некои итаљански медиуми истото го пренесоа.. Што е до нас како фанови на Фиорентина сите сакаме далеку подобра екипа од оваа сезона а и Милер е Искусен напаѓач плус може да покрива повеќе позиции.. 31 година има..., Сеа останува да видиме дали е сериозно тоа шо го пишат медиумите или си играат кикара со фановите..

Navodno Corvino napravil dogovor so Miller, tranferot vo birmingem ne pominal i Corvino go ubedil da potpise za fiorentina, ajde da vidime, mene ne me impreionira nesto posebno ama ako dava bar nad 10 gola po sezona moze da se racuna kao dobro zasiluvanje

Navodno Corvino napravil dogovor so Miller, tranferot vo birmingem ne pominal i Corvino go ubedil da potpise za fiorentina, ajde da vidime, mene ne me impreionira nesto posebno ama ako dava bar nad 10 gola po sezona moze da se racuna kao dobro zasiluvanje

наводно е во добра форма (netted an impressive 21 goals in 17 league starts for the Glasgow club this season) од гол.ком извор.
инаку јас не сакам да доаѓа никој сакам бабакар акција цели 90 мин :) :smir: )
очекувам денес гол да даде.

koj babacar , koj gilardino kopileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee DUH ne go vidov da crkneeeeeeee i on i mihajlovic i dela valee sve da ide u kurac, da ti ja ebam fiorentinata skapanaaaaaaaaa da ti ja ebam,, na toa kopileto Gilardino zenicata u usta da mu ja ebam.. leeee kolku sum nervozen od bresa da gubime 0-2 na pol

SRAMOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

според мене боруч е 100% крив за двата гола, очигледно е дека е повреден, не може да се џитне, невероватно како го ставиле да игра кога не го бива, а и нема кој да стави катастрофа.

ne e kriv boruc.dvata suta bea odlicni.nesto mora da se menuva.miha prv na celo...dosta trpevme sram.nie sme fiorentina,a ova e nesto drugo samo ne toa.ne se sekirajte,ovaa sezona i bez toa otide vo nepovrat.da pravime tim za slednata sezona,a ovaa da se orientirame za opstanok:toe:

ne e kriv boruc.dvata suta bea odlicni.nesto mora da se menuva.miha prv na celo...dosta trpevme sram.nie sme fiorentina,a ova e nesto drugo samo ne toa.ne se sekirajte,ovaa sezona i bez toa otide vo nepovrat.da pravime tim za slednata sezona,a ovaa da se orientirame za opstanok:toe:

хехех како да не не бил крив боруч. ај погледни за првиот гол не се ни крена,спореди со предходни натпревари како се џитка. овој натпревар само собира топки. нема старт кај него, после исчашување на рамото со јувентус не е крајно опоравен, не треба да игра!

--- надополнето ---

саната два пати дава гол на заслуга на бабакар.

--- надополнето ---

хахах ах љајичу љајичу :d :D

--- надополнето ---

уф каков натпревар, добро е го спасија михајлович, им требаше ова, браво. како светско првенствно беше ова, плачеа овие од бреша на крај хе хе што е италијанско првествно.
целиот наптревар беа подобри од бреша, целосна доминација но боруч пак ќе заебеше у второ. ако е можно да игра тој што го купија се додека не се опорави боруч целосно!

LELELELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.KAKOV KARAKTER PRIKAZAVME.SEKOJA CEST.SUPER E .BRAVOOOO.FORZA FIORENTINA,FORZA LJAJIC....:vozbud:

ова е прв гол на љајич сезонава, ако не ги броиме пеналите и не можеше да дојде у подобро време :)

Каква атмосфера на крај!! Не се можни овие фиорентинава!! цело италљанско првенство наликуваше на Бугарко... на крај сите се радуваа од резултатите на другите екипи зашо највеќе ќар има секако Фиорентина..

мислам дека имаме 6 победи во последните 7 натпревари дома ако не се лажам, што е прилично импресивно!
иначе се надевам дека нема повеќе да го става черчи и дека сантана ќе игра таму, или сантана/маркиони да се ротираат на тие позиции.

Боруч очевадно дека има проблеми... да се надеваме дек у среда Нето ќе биде прв голман.. тука мора да се прават Рокади.. Сантана и Лаљич треба повеќе да играат.. Черчи и донадел некако разочараа...

Ej i fiorentina znaela da pobedi :) poso ne ja gleav utakmicava ne mozam da komentiram. Me interesira Camporese kako izigra ?

Ej i fiorentina znaela da pobedi :) poso ne ja gleav utakmicava ne mozam da komentiram. Me interesira Camporese kako izigra ?

ја ептен го бендисав, многу добро го блокираше Caracciolo, како му ја собра у една прилика свака част. се надевам дека после ова михајлович нема повеќе да го игра клоудруп и черчи, тие за на клупа.

имам впечаток дека не ги става миха пошто се многу млади, па ги става клоудруп,комото и прави грешка.
бабакар овие два натпревари создаде доста шанси и намести голови, се гледа дека му фали искуство али тоа искуство мора да се стекне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom