Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
niso ne otisol na trening,. sea valjda ke go batalat.. kakva picka uprava imame nie.. c c c c c Sramota

se znaese deka vaka ke se zavrsi so mutu...gi iskoristi site bonusi,se stori...sepak fiorentina ke zivee i natamu ,pa i bez mutu mozeme,sme go dokazale toa,samo jovetic carot da se vrati...FORZA FIORENTINA!!!

јебига пријатели, сега прочитав за муту, не дека сум изненаден од неговото однесува али не верував дека вака ќе заврши и на ваков начин да се раздели од фиорентина. како детеште ништо што не може да научи и покрај се што нарправи фиорентина за него!
сега останува да се купи напаѓач и да се фрлат пари, ништо не прават сеуште не ми се верува.

Ne veruvam deka Mutu tek taka si otisol od trening.Mislam deka imaat namera da se oslobodat od nego po sekoja cena.Iskreno stvarno mnogu go toleriravme,ama pak Mutu bese lider vo timot vo prvite tri godini so nego.Dade nad 50 gola za nas.Mislam deka treba da odi vo legendite na Fiorentina.
Sega treba da se najde zamena,a ako ne napravat nesto poseriozno znaci ne se normalni sto pravat.Ocekuvam nesto podobro od upravata,sega koga se osloboduvaat i od edna pogolema plata sto ja zemase Mutu.So sreka naka mu e fala za sve,a nie mislam deka ke opstaneme i bez nego

едно од имињата за замена на муту е ди ваио, а миха ми стана омилен мапет шоу карактер :)
Asked for his opinion of Di Vaio, the Serb said: “When I was at Bologna I would go and pick him up, put him in the car and take him home so he wouldn't catch a cold.”

--- надополнето ---

љајич-бабакар ќе стартуваат :vozbud:

OYE COMO VAA!!!

Штета што играа нерешено.. можеа најмалку +2 гола да дадат..

mozea ,no kaj nas sekogas pominuva vaka.toa e toa,edinstveno babacar me razpolozi so toa kako igrase.sekoja cest.inace rezultatot ne e dobar...

штета шо промашија Љајич и џила ццц...
а ми се допаѓа ди вајо ако дојде супер би било :)

браво за бабакар, стварно импресивно изигра. но, проблемот е што џилата не сака да игра со деца и не верувам дека ќе бидат добар пар со баба доколу не земат играч. натпреваров изгледаше како бабакар да ја зима платата на џила хехе.
ми се допадна и монто како изигра, али нема у тимов менталитет да се добиваат натпревари, тоа е дел од работата на михајлович. требаше да притиснат, јако, болоња беше изморена и се гледаше дека им виси голот. и никако не разбрав што правеше черчи на теренет цело време, кој морон, иако ете му подаде на марио за голот.

--- надополнето ---

и сега читам миха изјавил демек не ни требале играчи, кога само ќе се потсетам доколку ги заддржевме пацини, освалдо, гоби, играчи кои ги израснавме и сега се во најдобрата форма, тие немаше да промашуваат ко љајуч или џила, колку добро ќе ни дојдеа само. али нешто успут се заеба.

sea otkako mutu veke ne e vo planovite, mislam deka moze da se donese igrac kako G. Rosi, sepak ocajno ni trebaat lev bek i centralen, mada ja bi go igral Camporese, deckoto si odigra odlicno i ko so gleam sezonava otide po gavolite, bar neka se uigra za naredna sezona, isto cararo da bide promoviran vo prv tim. Bi mozel miha da razmili za promena na formacijata, ocigledno ne ja biva vaka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom