Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zenderski interesna informacija imas definitivno :smir:.daj boze da se ostvari ova so henriqe,megjutoa jas citav nesto deka ke se zema srednjak bidejki miha planiral da menuva formacija vo 4-3-3.pa da vidime sto ke bide.ova tvoevo e najverojatno od prva raka :smir:.pozz i FORZA FIORENTINA!!!
Macheda ke odi vo Sampdorija,toa e veke gotova rabota.Gilardino vo Juventus,ama na leto,bar po mene.Bolati valjda ili Saragoza ili River.Mozda podobro vo River,kako del od parite za Funes Mori dokolku bi doagal.Maliot mi se sviga bas kako igra,samo sto e dosta skap za 19 godisnjak.A i pak ke znam deka ke recete deka e mlad i ni treba poiskusen nekoj,ama ovoj za na klupa e odlicen,samo dali ke sakaat da platat tolku pari za da sedi na klupa.Kako i da e valjda ke se desi nesto i nekoj ke dojde,da se nadevame na kvalitetni igraci.A za Henriqe,toj od Cruzeiro nemozam da kazam nisto posto ne go znam,ne sum go gledal kako igra.Valjda e dobar cenata mi e okolu 7-8 milioni i bi trebalo za tie pari da e kvaliteten.Pozdrav
Inace,sledno kolo vo sreda li e???