Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Do leto da se prodadat Mutu,Gilardino,Felipe,Vargas,Pasqval,Comoto,Zaneti,Bolatti,Markioni.Ehee ovie da gi sitneme do leto,znaci nebitno koga,dali sega ili na leto(podobro na leto del od igracive za da izigraat do kraj sezonava) mislam deka ima okolu 60-65 milioni za ovie igraci.So tie pari da se napravi dobar tim,kako sto rekov perthodno,tuka e Jovetic tuka e MOntolivo ako ne si zamine i timot da se gradi okolu niv

Денес прочитав на Гол..Фиорентина плус Лацио, Наполи и Џенова заинтересирани за Федерико Мачеда од Манчестер одкако овој изразил желба да игра во Сериа А (што поскоро)

Играчот на Манчестер Јунајтед Федерико Мачеда ќе се врати во Серија "А" на позајмица до летото, тврди агентот Марчело Бонето. Од 19-годишниот италјанец се очекува да го напушти Олд Трафорд како што тој изјави дека сака постојано да игра. Сер Алекс Фергусон вели дека се поттврдува заем за клубови како Јувентус, Лацио и други клубови од Серија А кои бараат талентирани напаѓачи.

"Фиорентина би било добро место за него, но со Алберто Џилардињо во напад, не постои гаранција дека Мачеда ќе игра.

и Houssine Kharja од Џенова поттври дека е во преговори со Фиорентина и Наполи, се работи за 28 годишен играч од среден ред...

za napad se spomnuva imeto na LUCAS VIATRI od bca juniors.mislam deka toj ili funes mori od river bi bile odlicni za nasiot napad.pozz

Сантана закачил некоја инфекција и моментално е на терапија во Аргентина.. Кога ќе му се нормализира состојбата ќе дојде во фиренца да му се придружи на тимот.

santana aj so zakacil zakacil,ama pa dysenteria ne mu trebase.toa e teska bolest koja ke go iscrpi totalno i 3-4 nedeli ke bide najverojatno nadvor od teren.ke se borime i bez nego...:toe:

гамберини за капитен хахаха :
“if Gila decides to go to Juve I’ll break both his legs before he leaves.”
"Gilardino? It's just voices. If he leaves us we will go and bring him back here and beat him up," Gamberini told the press.

santana aj so zakacil zakacil,ama pa dysenteria ne mu trebase.toa e teska bolest koja ke go iscrpi totalno i 3-4 nedeli ke bide najverojatno nadvor od teren.ke se borime i bez nego...:toe:

Да докторите му сугерирале неколку недели да не ја напушта Аргентина и да биде под надзор.. додека не се оправи... за негово добро..

Бтв.. Фиорентинциве дефинитивно се загреани за Мачеда и денес имале контакт со Манчестер.. разговарале околу итаљанецот да се пресели тука без разлика дали Џила ќе иде во Јуве или Не.. да му остават простор за Игра.. Дали планира Синиша некоја нова тактика да постави и нова формација останува да видиме после официјалното преминување на играчот во Фиорентина Секако ако постигнат договор...

viatri od boca juniors e mnogu jaka faca.. ako go zememe bravo

Љубичасти из Фиренце, ај вечер сите да си поминете добро бидете примерни, немојте да пиете алкохолишта(може умерено де) без дроги(тешки лесни не битно) бидете ми весели и намсеани, многу Амор и некој секс нема да ви дое лошо и на одмет де...

толку од мене за оваа година се пишаме наредната :)))

п.с. подобра година нека е наредната оваа ќе и идам Шифт и Делит :))))))

fala drugarce od mene.ajde i jas da vi posakam se najubavo vo novata godina,zdravje sreka i se ostanato...se nadevam deka i fiorentina ke ne raduva so pogolemi uspesi.pozdrav i se najubavo do site violetovi :vozbud:

Среќна Нова Година виолетови,многу успеси во иднина и што поскоро да излезете од кризата.

Поздрав :smir:

SKRENA NOVA GODINA DRUGARCINJA.VI POSAKUVAM OD SRCE NA SITE STO DOAGATE NA FORUMOV.NEKA MI PROSTAT SITE AKO MI ZAMERILE ZA NESTO,TOA E OD LJUBOV KON FIORENTINA.UBAVO DA SI POMINETE KAJ I DA STE.POZDRAV OD MENE DO SITE I SE SLUSAME DOGODINA,SE NADEVAMSO POVEKE SREKA I POVEKE RADOSTI KAKO ZA NAS I ZA FIORENTINA.

FORZA FIORENITNA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom