Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
нее крив михајлович играчите се криви шо не ги користат шансите јас мислам и парма и фиорентина заслужи да победат бабакар е добар играч денес ме зачуди ви фали јоветич мн гледам во играва ... а чинам имате и доста повредени играчи ?

бај бај михааааа...
се додека се кука се нема пари и се купуваа деца и смешни луѓе(не се фудбалери туку имале желба за фудбал а талент?!) ќе паѓааме се подолу и подолу...
иронично но се почна од моментот кога го дадовме Ил Пацо и Освалдо, а сите други шо дојдоа сега ги пљуеме единствено Љајич е светла точка во 2 години но сепак е дете бе... уше 1-2 сезони треба да почне да игра на доста завидно ниво а до тогаш?!
нема игра, нема добри фудбалери има многу дупки кои никако да се видат(или се мижи за нив) ако не купиме некој добар фудбалер оваа сезона сакам дури и од сериа А да испаднеме... не сум мечтаел за ваков тим - ОЧАЈ!!!!

Дечки што се случи со Кеирсон ??

Не го гледам да игра, а лани на крај на сезона таман влезе у форма !

Се повредил или го вратија у Барса !

Дечки што се случи со Кеирсон ??

Не го гледам да игра, а лани на крај на сезона таман влезе у форма !

Се повредил или го вратија у Барса !
хахаха... не гледаш подалеку од Дедо Мики изгледа :)
заедно Нејмар растур прават низ Бразилеу ;)

хахаха... не гледаш подалеку од Дедо Мики изгледа :)
заедно Нејмар растур прават низ Бразилеу ;)

Кој прати Бразилско бе да му ебем, знам дечкото добар беше зашто не го откупивте да му ебем ! :)

Кој прати Бразилско бе да му ебем, знам дечкото добар беше зашто не го откупивте да му ебем ! :)

не си значи коцкар јебига :)
кај нас никако не се снајде, една добра утакмица не изигра а сега растура али јебига подобро за него...

kako sto trgnale rabotite ako ostane mihajlovic i navivacite na fiorentina Grobari ke pocnat da se vikaat....

abe daj pred nova godina neka stat asalen trener, neka ja uhoda ekipava, neka ne si igraat igracki. na koe derege padnavme od goal.com ne trgnaa od listata kaj so bea popularnive i jaki klubovi. Napoli davale 18 mil za gila tie ne go davale 20 sakale, ako ja utne corvino so ova neka mi se izgubi i toj, so potpisuvanje na igraci ko felipe, cerci bolati si go rasipuva ugledot a i fiorentina ja upropasti. citam sea prodale del od akciite Della Valle familijava, i odma se palat mediive deka ke sme kupuvale igraci, ova go izjavija i brakava, mada nekako ne mi se veruva poso sekoj transfer market nie kupuvame, ama ne dokupuvame ekstra igraci, i ni zaminuvaat vo napoli i genova.
znaci ovaa 2010 naj krs godina ni e, vaka ne bilo oddamna , koa ispagavem od liga pred 10 godini ne mi bese olku krivo poso jasno mi bese deka e poradi bankrot na gazdata, se zaleta da prai drim tim ama ne mu drzese gzot, deneska imame igraco so voopsto ne se trudat, apatija nevidena, toa e, aj belkim ke se opraime, mora da se raboti na karakter, videte gi samo napoli ili palermo, igraat fudbal ne se otkazuvat nie samo se branime, taka ne se osvojuvaat bodovi

[video]http://it.violachannel.tv/dettaglio-news/items/cornice-innevata-prima-del-rompete-le-righe.html#ooid=djdm13MTpZkS1RIakO-BKQzeJ_7TFYbo[/video]

Еве денес како тренираа фудбалерите :)) инаку Фиренца.. снег до колена,

Consigli Per Gli Acquisti di Natale

дали смеам да им верувам??? ... дрес братче само дрес!!!!

brate ke ima zasiluvanja,toa e veke jasno.rabotata e kakvi ke se tie?jas licno ne veruvam vo kojznae kakvi zasiluvanja,no ke ima nesto vo sekoj slucaj...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom