Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
najverojatno pokraj nastasic kaj nas ke dojde uste eden partizanovec,a toa e radosav petrovic .najverojatno vo januari ke dojde.dvete zasiluvanja od partizan ke ja kostaat fiorentina okolu 8 milioni evra.iskreno ova ne me raduva.kupuvame samo deca mesto da se nasocime kon dokazani igraci.poveke bi sakal da go potpiseme musa sissoko ali sto e tuka...nesto mora da se menuva.na poloso ne veruvam deka ke trgne.pozz...

Radoslav Petrovic uste edno dete na Pratizan.Iskreno deckoto ima 21 god. i e stvarno kvaliteten,ali ne e toa sto ni e nas momnetalno potrebno.Petrovic bi bil dobar kako zamena za od klupa,bar vo slednive 2-3 sezoni.Sega ni treba nesto podobro i podokazano

znaete kako ja pisuvaat fiorentina po mediumive u italija, FIORENTINAVIC :) abe ok e da zemes nekoj igrac, talent, ama nie cel partizan go kupivme, bar od zvezda nekoj da zemevme :). tesko nas so vakvi zasiluvanja, ovoj pa duri u juni ke sme go zemele nie od liga ispagame za juni ke mu ja mislime, toa e, potrebno nie zasiluvanje so moze vednas da napravi razlika

Matija NAstasic OFICIJALNO e igrac na Fiorentina.Vo sreda testovi i prestavuvanje.Cenata okolu 2.5 milioni evra.Neka mu e so sreka i mnogu uspesi kaj nas!

vecerva ocekuvam poraz i otkaz na mihajlovic,so cel da se svestat deka mora da se intervenira na transfer pazarot pa da se raduvame i nie posle podolgo vreme.nesto mora da se menuva bidejki vakva fiorentina ne sme naviknale da gledame.licime na tim sto se bori za opstanok...ajde belki ke se svesti della valle...pozz

Ја вечер очекувам победа, првенството отиде во аут одамна, мора сите сили кон купот да ги насочиме. А Михајлович, одамна ми е желба да си иде, не ни сакав да дојде али тоа е. За тренер ако бирам би сакал да дојде Киген, или Трапатони да се врати, а не би било лошо и Батистута да му дадеме шанса, секако доколку има желба за таа функција.

gasperini da go lapneme ke e najubavo.sloboden e i bez toa.so miha se odi nadolu.veke nemam nadez deka ke trgne kon podobro se dodeka e toj.jeste da ima pobednicki mentalitet,megjutoa toa neznae da go predade na igracite.na gosti licime na ekipa od vtora liga ,se branime seedno protiv barselona igrame.so takov pristap ke ostaneme vo zonata na ekipi koi se borat za opstanok.ne deka so prandeli bevme nekoja gostinska ekipa,no sega navistina ja preteraa.mora radikalni promeni...

Вечер со кој состав ке излезете против Парма ?
Има ли официјални состави на двата тима ?

75 procenta so najdobrite vo momentov ,ako ne gi racuname povredenite.ke igra babacar markioni i cerci plus bolati od nestandardnite....

Во 20:45 ке има пренос на Мтв 1,ако не сте знаеле да ве известам,сега ја видов рекламата :)

Со среќа.

zasluzivme pobeda,na krajot poraz.tragedija.seferovic i babakar imaa golemi sansi.toa e toa.cao mihajlovic....luzer od covek...

se raduvam na porazov i toa mnogu za 2 raboti

da go izbrkaat toj botot mihajlovic i da se kupat 2ca napagaci ... ako ne se desi ova u brzo vreme.. ke ispadneme od liga

незнам како успеавте да прокоцкате предност од 1-0 на 6мин пред крај, ептен дебилно, али па подобро што испаднавте сега максимално ќе се сконцетрирате на Сериа А... не му замерувајте на Бабачар,дете е сеуште,нема никакво искуство, вакви играчи сега им треба подршка дури и кога промашуваат зицери, а не да ги ругате... повеќе среќа понатаму:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom