Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
:)))))))))
ajde b ke se sredime..eve go Gilardino pocna da dava golovi..site za nego igraat.. ke vlezeme u forma ke vidite..za 5 kola ni se vraka najdobriot..MUTU

forza viola..forza mutu

ееее какви времиња дочекавме, на едно ебано ботче да се радуваме и тоа против мизерна џенова бе... оххх мори мајко господ нека ние на помош!!! :kesa:

Натпис од денешен весник The Florentine вели дека причина за лошите резултати на почетокот на сезоната биле премореноста на повеќето играчи кои играле после првото коло во нивните репрезентации.. Адем Лаљич во Србија у21, Џила, Монтоливо и Де силвестри за Италија, Варгас за Перу, Болати за Аргентина и Клодруп за Данска....

Натпис од денешен весник The Florentine вели дека причина за лошите резултати на почетокот на сезоната биле премореноста на повеќето играчи кои играле после првото коло во нивните репрезентации.. Адем Лаљич во Србија у21, Џила, Монтоливо и Де силвестри за Италија, Варгас за Перу, Болати за Аргентина и Клодруп за Данска....
pa moze i toa da ima nesto, i drugive pojaki ekipi koi imaat reprezentativci bas i ne igraat vo dobra forma gledame kako ekipi ko cezena i chievo se vo vrvot, megutoa ne smeeme da go koristime toa kako izgovor imavme mn lesni podgotovki ne igravme utakmici so teski protivnici a i za razlika od milan, genoa, sampdorija, napoli nemavme utakmici vo evropski kupovi, taka da bi trebalo da bideme poodmoreni od ostanative.

mn loso ni trgna edino nadez mi dava sto i drugive ekipi igraat slabo no koga togas ke pocnat i tie da pobeduvaat a ako ne go napravime i nie toa togas sme vo nevolja

ke bide podobro mislam jas so ovaa formacija.samo pasqual mora da odi na klupa bidejki e epten salb vo defanziva,nesto sto go potvrdi i vcera posle neznam koj pat.felipe bi igral na taa pozicija podobro.v napadot vargas bi go menuval so ljajic,a cerci so santana posto markioni e totalno i nadvor od forma.inace se soglasuvam deka bollati e podobar od zanetti.slednive natprevari sto gi igrame doma se klucni za nas.ako gi dobieme ke se vratime onamu kade sto ne lici,dokolku ne otide i ovaa sezona vo nepovrat.sepak trgnaa malku rabotive kon podobro i jas stanuvam optimist.FORZA FIORENTINA!!!

ej u nedela so parma ako ne pobedime .......... abe mamicata ke im ja ebam.. toa gilardinoto na besilka odma :pos2:

ej u nedela so parma ako ne pobedime .......... abe mamicata ke im ja ebam.. toa gilardinoto na besilka odma :pos2:
Чути, дури у живо ќе не има!!!! :pos2:
сеуште од телма не сметаат за добра екипа, во ударен термин сме им :tv:

Ljajic na mesto na Vargas,a Vargas eventualno u sredina ili nazad(ako moze nazad da izigra) Mislam deka Ljajic bbese super protiv Lazio i mora da bide u prvi 11

i jas mislam deka vargas ne e bas za da igra tolku napred bidejki deckoto nema nekoja tehnika.podobro e da se vrati ponazad malku.ljajic bi igral podobro vo napadot po levata strana.desno cerci,a centralno gila.koga ke se vrati mutu ke ja zazeme pozicijata na gila.mislam deka ima nadez deka ke se stabilizirame kako na igracki taka i na rezultatski plan.vrakanjeto na mutu ke bide klucno spored mene,bidejki so nego ke dobieme uboitost vo napadot,a isto taka i alternativi sto e dosta vazno.inace vo sredinata monto ,dago i donadel treba da bidat prvotimci osven ako ne se povredeni.pozz i utre samo pobedata ke ja broime...forza viola!!!

не знам што да предложам, што да поместан назад напред, овој тим е далеку поинаков од тој на прандели, не го препознавам. и со прандели лани губевме али имавме игра и тоа добра игра. ќе видиме, сепак мислам донадел треба да игра во средина, некој мора да им спречува акции и такви ствари.

не знам што да предложам, што да поместан назад напред, овој тим е далеку поинаков од тој на прандели, не го препознавам. и со прандели лани губевме али имавме игра и тоа добра игра. ќе видиме, сепак мислам донадел треба да игра во средина, некој мора да им спречува акции и такви ствари.

Факт е дека Фиорентина не е Фиорентина без Јоветич,како што Милан не е Милан без Пато.
Еден играч многу менува,уште колку време ке треба да биде отсутен?

Факт е дека Фиорентина не е Фиорентина без Јоветич,како што Милан не е Милан без Пато.
Еден играч многу менува,уште колку време ке треба да биде отсутен?

точно е ова, се слагам, не знам многу за милан, али ние сме страшно неорганизирани.
мислам дека се враќа таму на пролет, во март.

точно е ова, се слагам, не знам многу за милан, али ние сме страшно неорганизирани.
мислам дека се враќа таму на пролет, во март.

Не е исто како со Пато али се трпи,тука е и Робињо сега,се надевам подготвен.

Аии МАРТ,мн е тоа,скоро,не скоро туку цела сезона....гадно...

toa e jebiga ideme dalje bez jovetic.. ke si gazi ljajic sezonava !!

Pa dobro fakt e deka Jove mnogu fali i toa premnogu fali,ali Ljajic protiv Lazio bese odlicen na 2-3 pati majmuni gi napravi.E sega fintata e toa sto nema iskustvo a i premnogu e mlad.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom