Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Abe neka si ide Mihajlovic ne mi se sviga uopste.Ja sum poveke za stranski trener posto ne gledam momentalno nekoj dobar od Italijanskava liga.Mi se sviga Fatih Terim,koj veke ni bese.Pelegrini isto ovoj na Viljareal i lani na Madrid sto bese.A zasto da ne i Batistuta da pocne edna nova avantura so nas.Ja sum za smena na Miha sto pobrzo,a mislam deka toa i ke se desi vo naredniov mesec.

dunga?

--- надополнето ---

секако ќе му дадеме шанса на михајлович да се доискаже, сепак е почеток на првенството, првите 2 не заебаа судиите, со лацио стандардно си губиме.

abe neka se doiskaze mihajlovic,deckoto ima karakter koj ako go nametne kaj fudbalerite ke se dobie eden pobednicki mentalitet.sekako za toa e mnogu rano.se nadevam deka ke uspee vo svoite nameri srbinot.a za smenuvanje e najlesna rabota,no nema mnogu air od toa.ima smena vo formacijata za utre,no mislam deka nema da bide dovolno za da se spasime od poraz za zal.treba drasticni promeni inace vaka ne ja tepame meckata...pozz

kaj ste be violetoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.igrame vecerva,,,,,pisete nesto.......................

e aj cim si zapnal :)
Mozen sostav za denes:
Frey

LDS...Gamberini.....Kroldrup.....Felipe

Montolivo.....Zaneti........Donadel

Cerci.........Gila........Vargas

dur ne ja vidov srednava vikav ke tepame, poso i ovie slabi se genoa ne se neso forma, ama so zaneti i donadel... ama aj da pocekame moze ke izigraat dobro, mada ja bi go vratil vargas nazad i bi gi igral monto donadel i vargas a napred ljaic da si igra ama to e, zamilil nesto miha, vrsnici se so zaneti drugari od gradinka i mu prai usluga :)

Го гледав малце Јаич(или како и да е) има потенцијал дечкото,со Јоветич(ако остане овој уште долго) можат да ја носат играта на Фиорентина понатака.

Го гледав малце Јаич(или како и да е) има потенцијал дечкото,со Јоветич(ако остане овој уште долго) можат да ја носат играта на Фиорентина понатака.

е сеа и ти шо кажа, дај кажи нешто што не знаеме или предложи ни можеби формација или предложи ни тренер нешто да мрднеме па и ние да си дочекаме една победа бе еј, заборавив што беше тоа цццц

So be tolku li e Bolatti slab sto ne go igra?Ajde i ovoj preteruva vise...Donadel-Zanetti.Pa mislam deka Bolatti e podobar bar od eden od ovie dvajca.Jes da Donadel e borec,ali osven toa nisto drugo kaj nego ne mi se sviga.Preteruva malce.I onoj Felipe ko ke go vidam u odbrana neznam sto da pomislam veke.

Aj dajdte nekoj asalen link da gi gledame duducive

е сеа и ти шо кажа, дај кажи нешто што не знаеме или предложи ни можеби формација или предложи ни тренер нешто да мрднеме па и ние да си дочекаме една победа бе еј, заборавив што беше тоа цццц

Прандели беше океј,али нз дали он сакаше да замине или вие го пуштивте за да дојде Михајлович,а за тренер би ви го предложил хмм па рецимо да ви се врати Прандели:)

abe stvarno sme duduci i zaboravivme sto e pobeda ama nekako sekogas pred da igrame i jas imam nekoja nadez i mislam deka mozeme da pobedime.da se nadevame deka denes ke igraat dobro i ke pobedat iako malku mi e verojatno.barem da ne ostane pusta zelba ovaa....vreme e i nie da se raduvame na pobeda.mislam deka zasluzuvame:vozbud:.pozz i FORZA FIORENTINA!!!

бооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооодддддддддддддддддддддддддддд.....идеме...многу сме јаки але многу сме јаки :) :)

топ еј, волку голем БОД не знам еј хахахахахахахха

П.С. му ибам тоа монтоливото не знае да погоди на два пати у голманот шутира, а ќе го играле како зад џила демек јоветич е тој, абе иде легни си.
монтоливо ќе си игра така кај што цел живот игра и кога нема да игра како што треба ќе седи на клупа.
П.С.1. и тој черчи е тапа, секогаш има потег повеќе, да му ибам стативата.

Posle neka mi kaze Jony deka Frey treba na kupa da sedi...abe ostaj!!! Kako ne vleze taa stativata na Cerci sve da im e... na srekata na tie Genova.

Fala k..u me poslusa Miha za Bolatti.Pet pati e podobar od Zaneti.Na kraj odma dade svezost vo igrata!

aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia abe nie mnogu jaki sme bile be ejjjjjjjjjjjj .. bod izvadivme :DDDDDDDDDDDDd ahahahah

ajde sea 2 pobedi so parma i palermo ne se zaebavajte :DDDDDDDDDDD

ееее какви времиња дочекавме, на едно ебано ботче да се радуваме и тоа против мизерна џенова бе... оххх мори мајко господ нека ние на помош!!! :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom