Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
abe so ti babacar ima 25 godini :) i ja ne sum za pozajmica, ama so znam mozda e i podobro da mu se obezbedi da igra poveke, sepak toa bi trebalo da mu se obebedi u fiorentina, ama veke ako n moze u viola, pa neka ide na pozajmica

ќе игра бе, има натпревари - куп, првенство, здравје европа. да го пратат во друг тим па ни европа да види!
не си ставај трн во здрава нога.

Ne be kakva pozajmica, neka si sedi babacar ni e top

Ke vidime ima vreme za Babacar,ma da edna sezona ne e loso da se voigra poveke otkolku samo po 10-15 minuti,no Prandelli i Corvino najdobro znaat.

Vo sreda igrame protiv Catania,na mnogu tezok teren.Nie sme vo forma,9 gola na poslednite tri natprevari.Catania isto e vo jaka forma,no spored mene niv ne im trebaat bodovi i siguren sum deka Fiorentina ke bide daleku po motivirana.

исто ова да не помине неискоментирано, како поздрав до јувемерда хахаххаха
http://fotoalbum.fiorentina.it:88/gallery/image.php?page=12&id_album=447&order=

http://cc.fulhamfc.com/forum/topics...tivity&id=3232738:Topic:97714&page=2#comments

не најдов што почно значи целото, може некој од вас што знаеше италијански да ни каже точно, али јако е :D:D
ne mu najdov prevod ne znam so znaci tocno assi
complimenti avete calato un bel fulham d'assi -> znaci vaka:
cestito posrameni ste od fulam so poker od kecovi... na toa se misli kako 4 keca vo pokerot da imas :)

Rubentus, hahaha eve kako go vikaat juventus u italija navijacot na torino obasnuva: as we call it: Rubentus, from the italian verb 'rubare' that means to steal).
hahah mu odgovara epten, mamu im mestacka. FORZA FIORENTINA,

Da go sitneme mutu a 10 milioni i da go zeeme babel. Ajde pazzini izigraj za fiorentina brcni im nekoe gloce na juventus

Rubentus, hahaha eve kako go vikaat juventus u italija navijacot na torino obasnuva: as we call it: Rubentus, from the italian verb 'rubare' that means to steal).
hahah mu odgovara epten, mamu im mestacka. FORZA FIORENTINA,

Da go sitneme mutu a 10 milioni i da go zeeme babel. Ajde pazzini izigraj za fiorentina brcni im nekoe gloce na juventus
nema sansi jas ne go davam Mutu... a i debeliot ne dava pari za napagac asalen 100% provereno!!!!
i ne daj boze da zbrca gol pazzo neka zavrsi miroljubivo :tv:

mrs da im ebam plemeto juventursko :):drk::drk::drk:

4to mesto na dostizni 6 boda :), haha juve go popi posteno, ah be ovoj kasano kako ne dojde u fiorentina. FORZA FIORENTINA

naredno kolo :
Napoli-Juventus valjda ke mozat juve da izvadat nereseno
Genoa Palermo moze 1
Bari Sampdorija x
Catanija- Fiorentina 2 mora da tepame i da im se doblizime na spored gorniev presmetki na 4 boda, so 8 natprevari da se doigraat.

4to mesto na dostizni 6 boda :), haha juve go popi posteno, ah be ovoj kasano kako ne dojde u fiorentina. FORZA FIORENTINA

naredno kolo :
Napoli-Juventus valjda ke mozat juve da izvadat nereseno
Genoa Palermo moze 1
Bari Sampdorija x
Catanija- Fiorentina 2 mora da tepame i da im se doblizime na spored gorniev presmetki na 4 boda, so 8 natprevari da se doigraat.
abe decki so 3 boda vo sredata, mnooooogu si ja olesnuvame rabotata :smir:

Vo sreda ako tepame ke go napravime prvenstvoto mnogu pointeresno.Mislam deka e tesko toa 4to mesto,ama uveren sum deka ne i nedostizno.Igrame bez nekoj pritisok,toa e dobro!Motivacija se gleda deka imame,srekata e tuka ekade na pola pat...3 boda u sreda ke bidat poveke od dobredojdeni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom