Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Ги осакати Овребо, ДА. Ама денес и тие постигнаа гол од офсајд, оти тоа никој не го споменува? Па и на крај краева.. на 2:0 резултати, не се повлекувате, одите со исто темпо, иста формација, па дај бе, требаше да има повлекување! Тоа што го кажувате за Џилардино, не е точно. Чоеко можда промаши чиста ситуација (која несмее да е промаши), меѓутоа, ај видете си ги голојте шо ги постигнавте.. кој ги намести ? Цело време тој спушташе топки, додаваше..

Сепак, ова е само мое мислње. На крај краева, добри бевте. Бидете горди на својот тим, шо успеа да стигни до овде!

hahaha pa gleam tamu nekoj kopuk na juventus na fan klub na bayer napisal, ke bese premnogu da igubevte od fiorentina, a prethodno juve go tepavte, patetiku, ne svaka deka radi porazov italija ima golemi sani da gi izgubi 4toto mesto sto vodi u CL, kakvi luge, e sea toa mi e najgolema zelba, da padne koeficientot ijuve da go drvi u liga evropa pak.

hahahhahahahah zakon se juventus fanovi :D:D:D

Ги осакати Овребо, ДА. Ама денес и тие постигнаа гол од офсајд, оти тоа никој не го споменува?
Сепак, ова е само мое мислње. На крај краева, добри бевте. Бидете горди на својот тим, шо успеа да стигни до овде!

еве јас го спомнав, види го погоре мојот кометар за судењето па ако сакаш ќе праиме моабет хехех :)
И да горд сум на мојот тим, и тоа многу повеќе отколку што мислиш, не дека се задоволувам со само овој пласман, можеше овој тим и понатаму да иде, штета ...

Честито другови за прикажаното!Со среќа понатаму во сезоната!

Ама кој к*р се Баерн криви тука, пола од фановиве на Фиорентина за лани пишуваа Барса заслужено освои титула во ЛШ, т.е. ај, не од фанови на фиорентина али од форумџииве тука, меѓу кои бев и јас, а знаеме како поминаа со Челзи, сеа Баерн не заслужиле даље.

Сеа според логикава, скоро цел форум индиректно вика Барса незаслужено станаа шампиони а истите тие фаци до пред некој месец го тврдеа спротивното. :toe:

Оштетени неоштетени, Фиорентина имаа водство од 2-0 постигнато со нерегуларен гол, па 2-1, резултат за продужение, и 3-1, дискутабилен гол поради буткањето на Јоветич со десната рака, резултат кој ги води во 1/4 финале по што следеше феноменалнаиот гол на Робен.

Браво, конечно еден објективен и реален коментар!!

Јас пак ке кажам, многумина сеуште не сватиле дека Баерн е у топ 5 екипи у Свет моментално, според играчки кадар, стил на игра, форма и нормално, преискусен тренер плус иднивидуалци ко Рибери и Робен, овој вториов моментално е на рамниште на Меси и Роналдо.

Мене премногу криво ми беше што Фиорентина освои прво место во конкуренција на Ливерпул и Лион, а доби претежок противник во осмина финална фаза, тим кој сезонава е еден од главните кандидати за трофеот, стварно немаа среќа со ждрепката.

Јас пак ке кажам, многумина сеуште не сватиле дека Баерн е у топ 5 екипи у Свет моментално, според играчки кадар, стил на игра, форма и нормално, преискусен тренер плус иднивидуалци ко Рибери и Робен, овој вториов моментално е на рамниште на Меси и Роналдо.

Мене премногу криво ми беше што Фиорентина освои прво место во конкуренција на Ливерпул и Лион, а доби претежок противник во осмина финална фаза, тим кој сезонава е еден од главните кандидати за трофеот, стварно немаа среќа со ждрепката.

По мене секоја чест за прикажаното.Сепак на крај победи поголемата детерминираност и класа( Робен и Рибери посебно),која што де факто ја прави разликата во лигата на шампионите.Затоа и сите се тепаат за такви играчи.

Се на се,одлични две утакмици!

Се согласувам со ова, но треба повеќе да подава. Да не алчеше толку вечерва, можеби и немаше да одлучува гол на гости..

Чист пенал имаше за Фиорентина,има правило дека коа играч нафрлува рацете на играчот треба да му се позади грбот:toe:,иначе супер изигравте само требаше тренерот на 2-0 да смени тактика,да го изавди Џилардињо да го внесе Донадел или Болати и ке ја зацврстевте средината:toe:

еј дечки ај ќе ве молам идете таму на вашиот форум дичете се колку сакате, фала што наминавте, со среќа и поздрав.

Чист пенал имаше за Фиорентина,има правило дека коа играч нафрлува рацете на играчот треба да му се позади грбот:toe:,иначе супер изигравте само требаше тренерот на 2-0 да смени тактика,да го изавди Џилардињо да го внесе Донадел или Болати и ке ја зацврстевте средината:toe:

да, мислам дека и тоа му беше идејата на прандели али немаше шанса за такво нешто, многу брзо дојде голот на робен, па затоа мислам дека реши да остане со истиот среден ред.

А зошто го извади Варгас знае некој? Тој ви е многу добар играч мислам дека не требаше да излезе:toe:

Eееее толку ви е културата на вас,затоа ќе испаѓате и понатаму!

ајде да не се вреѓаме, реков веќе еднаш дека треба да си пишувате на вашиот форум, не тука да ми правиш лице, кое е дволично, препотентни сте и недораснати. нема логика во оваа твоја изјава, ова се само тимови за кои што навиваме и за кои ни е поинтересно - коа тоа ќе го разбереш веќе си пораснал!

А зошто го извади Варгас знае некој? Тој ви е многу добар играч мислам дека не требаше да излезе:toe:

варгас е животиња бе, страшно изигра. мислам дека беше болен и недоволно спремен, не беше сигурен ни за од почеток, сепак ова беше последниот натпревар што нешто значајно вреди и човекот даде се од себе. ретка личност е варас, кој што рече дека нема да си отиде се додека клубот не реши да го продаде. така да, како што одминување второ полувреме веќе издиша, очекувана беше таа замена.

Eееее толку ви е културата на вас,затоа ќе испаѓате и понатаму!

Да, затоа испаѓаат екипите, од немање култура на форумџиите... :tapp:

Честитки за Фиорентина за прикажаната игра и за победата вечерва. За пласман е секогаш потребна спортска среќа, а настрана се она што беше во првиот натпревар, Фиорентина ја немаше. Потребен ви е уште еден добар центарфор на местото на Џилардињо и топ е. Многу ми се допадна како играа, имаа течна игра, прецизни додавања, беа конкретни и дадоа се од себе. Предходно го испаднаа Ливерпул а сега беа на чекор да го испаднат Баерн. Италијанскиот фудбал нема што да се срами од настапите на Фиорентина, беа одлични според мене.

Што се однесува до Баерн, можам да кажам дека си ги вратив парите кои ги изгубив со нив против Нирнберг и Келн. Тие два натпревари ми беа доволни да сватам дека по пат не знаат да одат и денес си уплатив кец у кец. И уште би додал дека ако го пројдеме Челзи (далеку е Велес...), се молам да ни падне Баерн.

Што се однесува до Баерн, можам да кажам дека си ги вратив парите кои ги изгубив со нив против Нирнберг и Келн. Тие два натпревари ми беа доволни да сватам дека по пат не знаат да одат и денес си уплатив кец у кец. И уште би додал дека ако го пројдеме Челзи (далеку е Велес...), се молам да ни падне Баерн.

да, и јас не бев нешто посебно импресиониран од играта на баерн, само робен игра, на пример шванстајгер е изгубен како дефанзивен среден играч. немаат некоја посебна игра, само индивидуалци два-тројца, а одбраната им е сирење, али тоа можеби пошто станува збор за германска лига, не се обрнува толку внимание на одбрана. рибери е тотално аут, а тренеров нивни поима нема како да ги интегрира во тимот, па затоа претпоставувам и дека ќе си оди.

:vozbud::vozbud::drk::drk::drk::zver::cuc::cuc:ЅВЕРОТИЊА,а Фреј после голов :pred:

овој поима нема шо зборува,излеа сеуште е возбуден од голот на Робен,и дефинитивно поима нема од фудбал :tapp:

не сум кој знае колку возбуден од голот на рибер, а за тоа дека не се разбирам од футбал и не ти е баш голем деманд, јас само потврдив согласување со мислење на друг пост! и да, рибери не го бива во баерн, ти што сакаш кажуј си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom