Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Среќно вечер момци..растурете ги..
Форза Италија

So gospod napred, toa e toa
MORA i nie da imame sreka nekogas ovaa sezona, ovoj e toj mec osekam

FORZA FIORENTINAAAAA

ихаа мечот на сезоната а. мислам дека мотивацијата е далеку на наша страна а притисокот на нивна ... тоа е добро :)
се надеавам ќе имаме и среќа па да се пласираме понатаму.
форца виола.

Како што јавуваат светските медиуми се стравува од одложување на натпреварот помеѓу Фиорентина и Баерн заради невреме во Фиренца. Според La Repubblica, натпреварот помеѓу Фиорентина и Баерн Минхен кој треба да се одигра вечерва од 20.45 во Фиренца можно е да биде одложен заради снежно невреме.
Големо снежно невреме го зафатил реонот околу Фиренца, а од невремето е погоден и градот во кој треба да се одигра дуелот.
Управата на тимот на Фиорентина е во акција и се обидуваат да ги прилагодат условите. Доколку натпреварот се одложи тоа ќе се соопшти во следните неколку часа, а досега нема никаков официјален став околу ова прашање од УЕФА, а на веб сајтот на Фиорентина објавија дека ситуацијата сега е во ред, но за вечер се очекуваат нови врнежи.
Доколку има некакви промени, ќе бидете благовремено известени…

Ocekuvam pobeda od 1-0 i plasman ponataka
Sto i da se sluci, Fiorentina ostanuva vo moeto srce..

Sneg nema,ima dozd cel den paga,a sneg se ocekuva okolu 8 navecera ama nema da bide problem.

Znam deka denes ke gi izgubam nervite so ovoj natprevar...rekov vcera i pak ke povtoram,rezultat kako 0-0 ke me razocara epten,a do nekade i 1-1...Forza Viola

Sneg nema,ima dozd cel den paga,a sneg se ocekuva okolu 8 navecera ama nema da bide problem.

Znam deka denes ke gi izgubam nervite so ovoj natprevar...rekov vcera i pak ke povtoram,rezultat kako 0-0 ke me razocara epten,a do nekade i 1-1...Forza Viola
ми ту... абе аман од вас педери некои и не сакавте и не сакавте да се собереме да гледаме некаде... има уште време само кажете да :tv:

Многу успех, да ги прегазите!

ИМАТЕ УШТЕ 1:15 МИН ПОСЛЕ И ЈАС ЌЕ СЕ ОТКАЖАМ... :toe:
НЕ ЗА ДРУГО И ТАКА НЕМАМ КАНАЛ5+...

Ајде Фиренца газете го ѓубрево швапско. Стегам палци вечер и вервам во поволен резултат.

Абе и јас навивам за вас ама како што најавуваат снег не верувам дека имате повеќе шанси од Швабоњиве.

Абе и јас навивам за вас ама како што најавуваат снег не верувам дека имате повеќе шанси од Швабоњиве.
нема снег бе... дожд :pipi:
осеќам бут ќе киксне некоја вечерва :tv:

Brat trebae porano da kazete vaka ne ide za sobiranka....aj ke gledame nekoja obekavam do krajov na sezonava!

Osekam leptirici u stomak nekoj :pos2:se osekam ko Jessica Alba da ke ja e.. vecerva :wink: Ajde srekno neka e samo,veke dosta maler za nas

Forza Viola!

Нека патат за скапаниов гол од офсајд. :tv:

navistina mecot na sezonata.ocekuvam maska borba i plasman na fiorentina ponatamu.ocekuvam sudiite da bidat pravedni.se razbira i da mu trgne na gilardino.ajde so sreka neka nie vecerva.zasluzuvame i nie malku da se raduvame posle tolku nepravdi:smir:.FORZA VIOLA PER SEMPRE!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom