- Член од
- 7 септември 2008
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 35
Football-italia estimated 6 yards offside.
тоа се гледа од месечината мислам

тоа се гледа од месечината мислам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај бе не се бламирај.А што не го чуваа бе?????Шо праеше сам у шеснаестерац.Па и 3 метра поназад да беше,па ќе го здрвеше голот!
Ај има и у Фиренца време да ви дообјасниме!
Дај бе не се бламирај.
3 шута немавте цела утакмица,малце поспретен да беше Варгас,ќе го јадевте сред Минхен.
Браво за Фиорентина,одлично се држеа,сигурен сум дека ќе тепаат минимално 1:0 и ќе поминат во 1/4 финале.
А што не го чуваа бе?????Шо праеше сам у шеснаестерац.Па и 3 метра поназад да беше,па ќе го здрвеше голот!
pa ne e ofsajd, hahahha, a zaso nikoj ne go cuva golgeterov, sami sme si krivi PFfff. a i sudijava imase loss agol ne mozese da vidi ubavo. lelelelele
Јао боже, шо нема да прочиташ ... Шо не го чуваа, го оставија у офсајд ете тоа направија.Јао, јао ... :kesa::kesa::kesa::kesa:А што не го чуваа бе?????Шо праеше сам у шеснаестерац.Па и 3 метра поназад да беше,па ќе го здрвеше голот!
абе да ви ебам мајката у пичка и на коримпираноста и све... ма сите гонете у пичку материну, до кога бе вака!!! до кога на што личи ова...