Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Nema vrska ova.Salvio letoska cinese okolu 20 milioni,a sega Atletiko nema da go zeme za pomalce od 15 milioni,taka da vesta nema sansi da e tocna.Ako neka ide,nas e Adem Ljaic za 10 milioni :wink:(na leto)

abe vise ne se zamaram so ckart muabeti, denovive sigurno ke dojde igrac od sreden red, pa da vidime koj ke bide

да али да не само од тие таму,некои Гуардадо или Илнер...
гуардадо и инлеер се одличен избор.гуардадо мислам дека игра за депортиво а инлер за удинезе,гуардадо игра лево крило ама може и по пиотреба лев бек да игра.супер играч е и одлична замена за варгас а пак инлер минатата сезона беше супер сеа незнам како му иде:salut:

Gamberini i Markioni se vratija na treninzi, povredata na Vargas ne e seriozna, dobri vesti konecno :vozbud:

citkam nesto za dagostino ,no od iskustvo ne se nadevam pred vreme zatoa so ke se razocaram:pos2:.ajde tolku od mene

Кој сака да се клади со мене дека нема ништо да се купи?
или ако се земе нема да биде ништо посебно, од тоа што би го посакале... а? :toe:

Vo Milka se kladime od 300 grama,onie golemite.I toa vikam deka ke dojde nekoj igrac od sredina koj ke kosta okolu 7 milioni evra ili poveke!:wink:

Inace eve citam i epten mi padna nekako zal.Verojatno Daineli ke se preseli vo Genova za nekoj si 5 milioni evra.Sve posigurno e deka ke se desi toa denovive.Nekako mi e mnogu zal posto vo poslednive godini bese kapiten i sekogas daval maksimum iako mnogu grsel i pravel kiksovi.Igral i mnogu dobri utakmici(kako onaa so Liverpul godinava) ama verojatno kapitenot si odi.Mnogu mi e krivo sto ke ostaneme bez nego posto vo Firenza mnogu go sakaat i postuvaat.Toa e toa,jebiga

Vo Milka se kladime od 300 grama,onie golemite.I toa vikam deka ke dojde nekoj igrac od sredina koj ke kosta okolu 7 milioni evra ili poveke!:wink:

Inace eve citam i epten mi padna nekako zal.Verojatno Daineli ke se preseli vo Genova za nekoj si 5 milioni evra.Sve posigurno e deka ke se desi toa denovive.Nekako mi e mnogu zal posto vo poslednive godini bese kapiten i sekogas daval maksimum iako mnogu grsel i pravel kiksovi.Igral i mnogu dobri utakmici(kako onaa so Liverpul godinava) ama verojatno kapitenot si odi.Mnogu mi e krivo sto ke ostaneme bez nego posto vo Firenza mnogu go sakaat i postuvaat.Toa e toa,jebiga
многу спортист ти бе :vozbud:
јас викам нешто за пиење ќе каже(александрија бело,кригли скопско..), он на дебеење ми збори :pos2:
али како сакаш, важи бе... али внимавај (случајно да дојде)ако е некој дебил губиш!!! :pipi:
инаку тоа за Даинели изгледа најверојатно така ќе да е... подобро натали да идеше у пм али тоа е... Фелипе вчера доста добро изигра вчера :wink:

dainelli ti blagodaram za se sto stori za fiorentina vo izminatite godini.ke te pametam samo po dobro.:nesum:uspeh ponatamu!!!

Ufficiale: Dainelli al Genoa epr 2,5 mln, lo conferma Preziosi
да ти ебам и Корвињо и се... па не го давам за 2 милиони ни за жива глава... ццц
пак после бранете го мамето негово....
брагодарност ДАРИО era vero capitano :smir:

гуардадо и инлеер се одличен избор.гуардадо мислам дека игра за депортиво а инлер за удинезе,гуардадо игра лево крило ама може и по пиотреба лев бек да игра.супер играч е и одлична замена за варгас а пак инлер минатата сезона беше супер сеа незнам како му иде:salut:
јас дури сеа те приметив шо си пишал...
па шо не ги земете во челзи ако ви се добри за замени...
нам не ни требаа играчи за замени на некој... нам ни треба играч кој ќе игра во прва постава и ќе значи конкуренција на другите досегашни првотимци да даваат макс а со тоа и подобрување на цел тим!!!!
а замени имаме ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom