Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Gago bi se vklopil super so Montolivo.taman malce poagresiven igrac ni treba ko Gago,ama so znam...ne veruvam deka ke dojde posto Real bara mnogu za nego.

не знам, високи политики се вмешани во овој трансфер.
На реал сигурно не му е дојдено до многу пари, колку што му е дојдено до квалитетен футбалер.
меѓутоа доколку гаго сака да си замине и има желба да игра за фиорентина, тогаш работите може да изгледаат поинаку.
тоа не го глеам моментално.

sega citav vo vesnikot vreme deka toni vo roma za godisna plata od 3,6 milioni?pa zarem e mozno?tolku li sme inferiorni od niv?kako i da e to je to!pozdrav:helou:

Kakov Toni be dupka nevidena e i ima 33 godini.Pomina vremeto na Toni i ne go sakam veke vo Fiorentina.Koga se izlakomi da otide vo Baern od togas nema nazad.Ima podobri i pomladi varijanti od nego za napad.

Interesno denes se pojavija nekolku storii kako noviot talent na Corvino e Adem Ljaic od Partizan.Deckoto koj ne uspea da dobie rabotna dozvola i da premine vo Mancester.Mnogu dobar igrac i pred se golem talent.Igra kako krilo ofanzivno i levoi desno i denes veke nekolku fudbaleri zbprea za nego deka mozno toj da e deteto na Corvino.Prv ovaa vest ja plasirase najpoznatiot agent za Srpski fudbaleri Vlado Borzan,koj mu e agent na Ivanovic.Vika,se nadevam deka e toa Ljaic posto ima vonseriski kvaliteti

sega citav vo vesnikot vreme deka toni vo roma za godisna plata od 3,6 milioni?pa zarem e mozno?tolku li sme inferiorni od niv?kako i da e to je to!pozdrav:helou:

тие 3,6 милони му се за година и пол не само за енда година, значи за една година тој би зел 2,4 милиони:helou:

mucho mi e drugarce od malo, ama go snema neso

ima sansi mutu da si ide vo januari, ama pod uslov salvio ili afelaj da go zeeme, valjda toj korvino ne e lud da ne najde zamena odma

Pameten agent ke ja iskoristi situacijava, ja da sum agent ke recam deka mojot klient e igracot za koj zeaenteresiran Corvino, Adem lajic e stvarno dobar, mislam deka igra na pozicija desno krilo, ama komentarive ne mora da znacat nisto, samo da se nadevame daka igracov e barem dobar kako Jovetic :)

mucho mi e drugarce od malo, ama go snema neso

ima sansi mutu da si ide vo januari, ama pod uslov salvio ili afelaj da go zeeme, valjda toj korvino ne e lud da ne najde zamena odma
i agentot na mutu ne isklucuva zaminuvanje od firenza, loso ke bide, iskusen i dobar igrac kako mutu da zagubime

Kakov Toni be dupka nevidena e i ima 33 godini.Pomina vremeto na Toni i ne go sakam veke vo Fiorentina.Koga se izlakomi da otide vo Baern od togas nema nazad.Ima podobri i pomladi varijanti od nego za napad.

Interesno denes se pojavija nekolku storii kako noviot talent na Corvino e Adem Ljaic od Partizan.Deckoto koj ne uspea da dobie rabotna dozvola i da premine vo Mancester.Mnogu dobar igrac i pred se golem talent.Igra kako krilo ofanzivno i levoi desno i denes veke nekolku fudbaleri zbprea za nego deka mozno toj da e deteto na Corvino.Prv ovaa vest ja plasirase najpoznatiot agent za Srpski fudbaleri Vlado Borzan,koj mu e agent na Ivanovic.Vika,se nadevam deka e toa Ljaic posto ima vonseriski kvaliteti
шо реков вчера кој може да е играчот некој србин или Красич или Љаич :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
значи легенда сум... или подобро го разбирам фудбалот од корвињо :pos2:

Krasic nema sansi da e.Kako prvo ne e anonimen i kako vtoro epten e skap Kraso,dodeka Laic e dosta poevtina varijanta(10 milioni) a i pomlad.No nemora da znaci deka sigurno e toj i deka toa e gotova rabota

Krasic nema sansi da e.Kako prvo ne e anonimen i kako vtoro epten e skap Kraso,dodeka Laic e dosta poevtina varijanta(10 milioni) a i pomlad.No nemora da znaci deka sigurno e toj i deka toa e gotova rabota
да де да... ама сепак мое мислење е дека беше некој од овие двајцата :smir:

Abe krasic go bara pola evropa, zver e maliot

nie da si go zeeme salvio i da si brcime

suazo vo dzenoa,a floccari vo lazio.znaci za nas definitivno otpaga.sega ima varijanta rocchi vo fiorentina,se razbira dokolku zeame napagjac:pos2:.roki ama ic ne mi prai kejf.isto dzenoa ke go zema i menegazzo od bordo.ne e dobro toa,se zasiuluvaat ekipive,a nie drapame madinja.da ti ebam debelio corvino.daj neka zema nesto kvalitetno veke.preku kur od interes kon nikakvi igraci.pozdrav

nedaj boze ROKI pacientot da dojde, kakov debil e toj

suazo vo dzenoa,a floccari vo lazio.znaci za nas definitivno otpaga.sega ima varijanta rocchi vo fiorentina,se razbira dokolku zeame napagjac:pos2:.roki ama ic ne mi prai kejf.isto dzenoa ke go zema i menegazzo od bordo.ne e dobro toa,se zasiuluvaat ekipive,a nie drapame madinja.da ti ebam debelio corvino.daj neka zema nesto kvalitetno veke.preku kur od interes kon nikakvi igraci.pozdrav

Roki e dobar za na klupa.Vie da ne ocekuvate nekoj sto igral do sega prva postava i deka ke dojde da gree klupa.Takov tesko od pricina sto ke bide poskap i nema ednostavno da se slozi da sedi na klupa.Transfer periodot pocnuva na 2 januar pa ke vidime sto ke bide.Prvo da se oficijalizira Feliipe pa posle i eden srednjak.A ako slucajno dojde Ljaic tesko deka ke dojde napagac posto Adem e gosta ofanziven igrac!Eve edno intervju vo vrska so nego od eden srpski medium

Jovetić dobija pojačanje iz Partizana?

00017422.jpg
Stevan Jovetić pokazao se kao pun pogodak Fiorentine, pa italijanski klub planira da dovede još jednog fudbalera Partizana. Posle propalog pokušaja Rubina i Šahtjora da iskoriste odustajanje Mančester junajteda od transfera Adema Ljajića, sada je "viola" krenula u ofanzivu. Medijske spekulacije o eventualnom novom pojačanju pokrenuo je sam sportski direktor Fiorentine Panteleo Korvino.

- Dovešćemo jedno pravo pojačanje. Mogu samo da kažem da dolazi sa Istoka. Ime ne želim da otkrijem, jer bismo u tom slučaju njemu samo digli cenu - rekao je Korvino.

Dilemu je razrešio menadžer Vlada Borozan.

- Mislim da je u pitanju Adem Ljajić. Reč je o talentu neslućenih razmera. Mančester junajted je hteo da ga kupi za 10 miliona evra, ali su odustali od toga zbog problema sa radnom dozvolom. Ljajić može odlično da odigra na mestu plejmejkera - rekao je Borozan.

Italijanski novinari pozvali su Nikolu Gulana, fudbalera Fiorentine koji igra na pozajmici u Empoliju, kako bi se raspitali kakav je Ljajić igrač.

- Ljajić je ponikao sa mnom i Jovetićem u Partizanu. Odličan vezni fudbaler, koji se najbolje snalazi po desnoj strani, poput Markionija i Santane. Najveći kvalitet su mu brzina i dribling - objasnio je Gulan.

јас само сакам на сите вас да ви посакам среќна нова година, успех и се останато. во 2010-та ако даде дедо мраз да кренеме некој трофеј, по можност у лига на шампиони :). и то.
поздрав,
have fun :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom