Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
хехех... знаев дека оваа сезона ќе биде негова(јоветич)
само побрзо да се опорави да може да игра дедо мики, да си ди е*еме сред артемио франки :helou:

не е ова сезона на јоветич...ееее има време
ова повеќе е сезона на целиот тим, 4 години работа брат не е малку

Abe ne otkacuvajte so mexes so vi e???? 25 mil korvino nikogas u zivot nema da dade, a i baska 4 mil plata u son samo ke dobie..

Zborete za realni raboti

Abe ne otkacuvajte so mexes so vi e???? 25 mil korvino nikogas u zivot nema da dade, a i baska 4 mil plata u son samo ke dobie..

Zborete za realni raboti

ова поштуем... таман сакав да пишам ти ме превари, во ред е тоа дека имате желби за квалитетни фудбалери, но играч во одбрана од типот на Мексес се поретки во светот, многу се барани а и многу скапи...
еве да предпоставиме дека Рома ќе го продава Мексес сигурно некој поголем клуб од Фиорентна би го зел:toe:

samo poleka i sigurno ja sakam cesare prandelli da ostane toa mi e najbitno posto e treneriste ne videno no.1 e e posle se igracite koj kako da dojde koj da ide ali pazzini e greska definitivno ali ako tuka e crnogorceto opasno JEDAN JE JOVETIC STEVAN:)nego marchioni e opasen mnogu zbrlave maloto:)

samo poleka i sigurno ja sakam cesare prandelli da ostane toa mi e najbitno posto e treneriste ne videno no.1 e e posle se igracite koj kako da dojde koj da ide ali pazzini e greska definitivno ali ako tuka e crnogorceto opasno JEDAN JE JOVETIC STEVAN:)nego marchioni e opasen mnogu zbrlave maloto:)

Bez panika ostanuva prandeli sigurno, denovive treba da ima prodioluvanje na dogovorite i toa za Cesare Prandelli, Corvino, Adrian Mutu i Sebastien Frey, staveni kako prioritet, A a pazzini ne bese greska, moj omilen igrac od koa postigna gol protiv inter so nozicki :) ali nemase motivacija deckoto, uste 5 godini da ostanese so Viola tapa ke bese.

Za odbrana felipe i zapata, srdina dobar vpecatok mi ostavi Kacar zver

moite 2 najomileni nozicki fiorentina-barcelona 3:3 bresan nema bolji makazi nikoj napraveno od 20 metri i normalno torino-fiorentina 0-1 pablo osvaldo haha milan doma:)

ajde be violetovi kaj ste daj da otvarame muabeti:)

moite 2 najomileni nozicki fiorentina-barcelona 3:3 bresan nema bolji makazi nikoj napraveno od 20 metri i normalno torino-fiorentina 0-1 pablo osvaldo haha milan doma:)

zdravo na site fenovi na viola.ke me ima cesto pozdrav za sega

виолетовите го слават победата, пробајте повторно подоцна :)
патем, 2-ка против киево е 2.45, интересно за сингл, ќе се прават пари на овој натпревар :)

zdravo johny b ajde site da bideme pocesto da gi ubieme so zborovi najvise buljasite juve i milan:)

дечки да ви претставам нов член во нашиот фан клуб johnyb... голем фан на виола е па се надевам дека ќе има многу добри разговори меѓу нас... не има се повеќе и повеќе :vozbud: :vozbud: :vozbud:
benvenuto a firenze

inaku jas sum navivac na viola od 98 navamu,a kolku do natprevarot vo nedela ocekuvam pobeda.mora da pocneme da pobeduvame i na gosti ekipi kako kievo bez problem.

haha pocnavme da gazime i pocnaa da se javuvaat navivacive na VIOLA, ako super, kolku sme ne ima 10 na forumov?

Epa koga veke zborite za zelbi ja da si gi kazam mojte.Ja ke sum zadovolen so dvajca igraci.Znaci Mutu da ostane i site da bidat zdravi i da mozat da igraat.Togas napagac ne bi ni trebal.Vo slucaj Gila da se povredi Mutu ide kako klasicen Jove pozadi nego i gotovo.Moze da se kombinira so napadot ako se site zdravi

Inace odbrana sakam i sredina!Za odbrana Zapata,Miranda,Metcelder.Eden od ovie bi bilo dobro.Sredina bi bilo ok Gago,ama slusam deka Real ke go zadrzel.Pa taka da bi sakal nekoj od Brazil ili Argentina.Moze pomlad.Inace zelba mi e Elano od City.Igra na nekolku pozicii i moze da bide od korist.Plus u posledno vreme u City retko igra!Kacar bi bilo odlicno resenje.Banega od Valensija,Pienar od Everton.

BTW dobredojde Johnyb :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom