Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
sramota, so comoto i natali nisto nikat nema da napraime
koj kur se tie igraci be ckart, ti go ebam korvinoto sto kur zima comoto, natali, castiljo ??
koj se tie botovi, ne odat

у право си, подобро за сите пари што ги дал за овие тројца да земел еден и да ги игра младите..
Инаку, парма е доста квалитетна годинава, не се појаки од нас тоа сигурно, пола тим ни го нема. Некако многу шупачки победија, или можеби ние се преценивме, без главните играчи дека ќе сме тепале.
Во вакви ситуација и тактика за нерешено може да те донесе до победа...
али тоа не сме ние :)

у право си, подобро за сите пари што ги дал за овие тројца да земел еден и да ги игра младите..
Инаку, парма е доста квалитетна годинава, не се појаки од нас тоа сигурно, пола тим ни го нема. Некако многу шупачки победија, или можеби ние се преценивме, без главните играчи дека ќе сме тепале.
Во вакви ситуација и тактика за нерешено може да те донесе до победа...
али тоа не сме ние :)
ееее дечки,дечки... кога јас зборам нешто никој не ме слуша...
се додека е корвињо наш спортски директор никогаш нема да напреднеме како екипа... колку само не можев да го гледам тој натали... кој е тој кастиљо господ да чува и да брани ц ц ц...
се на се загубивме поради лошо одиграно во одбраната, не поради тоа што не играше јоветич,муту,монтоливо туку што го немаше гамберини...
абе матер да му ебем веке на корвињо, купи играч добар макар само 1 доста ми е од тие тркачи колку да се бројат :uvo:

Hahah Castiljo, natali i comoto, abe ovie u salamanka nema da igraat :), nego ne mi se dopaga so gubime doma, fiorentina samo od inter gubese doma sea veke dva porazi, vkupno kolku se 4, a igrame so inter na gosti naredno kolo, a pred toa i so lion, e sega ke bide interesno so lion kako ke reagirame, neka bide ova kako potsetuvanje so treba da se kupuva u januari, i toa da bide, zapata, felipe, mexes juan, a ne da mi donese pak nekoj od lece korvino, nekoj so go otkril pred 20 godini, i ajde neka se vrakaat ovie povredenive, beter od liverpool stanavme .

ајде вечер одмаздете се за поразот во првото коло... минимална победа и сигурен пласман за понатака:smir:

и така стигнавме до натпреварот што долго го очекувавме.
време е да ги победиме овие фејкери, не само бидејќи мораме, туку и поради два пати на педерски начин не победија и едноставно мораме да им вратиме.

forza viola.

Abe nedelava dve utakmici od evropa liga ke gleame, edna denes Liverpool debrecin, a drugata u cetvrtok :), mora ovie francuskive pede*i da gi pobedime, i ne samo za fiorentina so ja tepaa so sudii i neferski 2 pati, tuki i za Irska ke im vratime :)
P.S. Liverpool ke go jade od ungarcive

Олееееее Варгас, идемо момци идемо со душа и срце навивам за вас вечер, скоро ко милан да игра :pipi:

браво Фиорентина, со реми против Ливерпул завршувате први на табела :aplauz::cuc:

Честито понатамошен пласман, и напрајте некој успех:smir:

еххх ми се исполни срцето
ми фали батистута

BRAVO VIOLA, odlicno, doma nikoj ne moze da ne tepa, trebase i so poveke ralika da gi tepame, ne da mi gi kinat zivcite do posledna minuta :) FORZA FIORENTINA

Браво, ги отпаднавте лузерите манутд

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom