Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Da i toa besegreska no bese euforicna situacija odma posle golot pa ne obrnavme vnimanie na toa deka bese penal

a vo fan klub Lazio se somnevaat deka ne bilo gol hahahahahaha me iznasmeeale:pop:

a vo fan klub Lazio se somnevaat deka ne bilo gol hahahahahaha me iznasmeeale:pop:
Abe neka ne objasnuvaat tie, tie tvrdat deka pandev ne im bil biten igrac, grevovi edni, pa za ova da priznaat? , nego pomina toa gabe ni e so site vidovme deka e gol, se mesti na veliko u italija a nie gi neame sudiive, nego gi kontrolira nekoj drug, pa i nie se iznautkavme, tolku sutevi dva da ne vlezat :)

Неколку новости!Казната на Џила во Лига Шампиони е намалена на еден натпревар,па така да он ќе игра на следната против Дебрецин што е супер.
По слабите игри на Мело во Јуве,а и неповиканоста од страна на Дунга за Бразил,медиумите го нарекоа Корвињо гение во смисла на оној "грабеж" од 25 милиони евра над Јуве:pos2:.
Сите медии и арбиреажата се огласи во Италија дека голот на Џила бил регуларен.Само ШИПТАРОТ Таре и дегенерикот Лотито си замислуваат некоја си своја логика како топката не била влезена скроз.Хахахах а дегенерици тешки кутри тие,горди на 1 бод вреден како 10:pos2:

Абе не ме нервирај сеа времето на Мело ќе си дојде цел тим игра слабо не само Мело :smir:

медиумите го нарекоа Корвињо гение во смисла на оној "грабеж" од 25 милиони евра над Јувe.
Истите оние медиуми кои до вчера плукаа по Корвињо и Дела Вале дека направиле голема грешка што го продале Мело??И тоа само по 2 условно наречени `слабо` одиграни натпревари од страна на Мело одма Корвињо од најкритикуван од навивачите на Фиорентина и од медиумите во Италија, наеднаш стана гение?? Дури и Претседателот на Фиорентина најмногу поради тоа си поднесе оставка.

Истите оние медиуми кои до вчера плукаа по Корвињо и Дела Вале дека направиле голема грешка што го продале Мело??И тоа само по 2 условно наречени `слабо` одиграни натпревари од страна на Мело одма Корвињо од најкритикуван од навивачите на Фиорентина и од медиумите во Италија, наеднаш стана гение?? Дури и Претседателот на Фиорентина најмногу поради тоа си поднесе оставка.
Си поднел оставка првпат слушам за ова ? за ова би требало да дебатираме во Серија А темата а Мело е млад допрва ќе се докажува има мотив за тоа :)

Си поднел оставка првпат слушам за ова ? за ова би требало да дебатираме во Серија А темата а Мело е млад допрва ќе се докажува има мотив за тоа :)
Sto ima da se dokazuva Melo, si pokaza toj kolku e vreden, si zaraboti mesto vo brazilska reprezentacija, toa sto sega vie go unistuvavte, neka mu e koga odi vo najomrazeniot tim na navivacite na fiorentina, malku mi e krivo za melo, ama merak mi e sto igra tapa za juventus, neka prodolzi so losite igri za juve :)

Според многу медиуми Муту до добил случајот со Челзи,така што Швајцарскиот трибунал за правда одлучил дека Муту нема да плаќа казна:smir:Честитки ако е точно ова.Повеќе инфо во следните часови:helou:

Неколку новости!Казната на Џила во Лига Шампиони е намалена на еден натпревар,па така да он ќе игра на следната против Дебрецин што е супер.
По слабите игри на Мело во Јуве,а и неповиканоста од страна на Дунга за Бразил,медиумите го нарекоа Корвињо гение во смисла на оној "грабеж" од 25 милиони евра над Јуве:pos2:.
Сите медии и арбиреажата се огласи во Италија дека голот на Џила бил регуларен.Само ШИПТАРОТ Таре и дегенерикот Лотито си замислуваат некоја си своја логика како топката не била влезена скроз.Хахахах а дегенерици тешки кутри тие,горди на 1 бод вреден како 10:pos2:

mu ebam toa siptarskoto tare, ima tv on doma da vidi deka vleze cela topka doma !!!!

a za mutu daj boze da ne ja plaka kaznata, bi bilo super

успесите на фиорентина делумно се поради критиките на самите навивачи. од истите причини фиорентина ги имала најголемите победи.
не верувам дека некој навивач сакал дела вале да си даде оставка. За тоа дека сме имале слаб трансфер летото и самите си признаа. Убаво им е кога ги величат како деновиве, но и понатаму ќе трпат критики кога ќе сјебат ;).

Sto ima da se dokazuva Melo, si pokaza toj kolku e vreden, si zaraboti mesto vo brazilska reprezentacija, toa sto sega vie go unistuvavte, neka mu e koga odi vo najomrazeniot tim na navivacite na fiorentina, malku mi e krivo za melo, ama merak mi e sto igra tapa za juventus, neka prodolzi so losite igri za juve :)

Мело игра топ ,ја сум задоволен за тебе не знам,само не треба многу да ја задржува топката во опасна зона околу 16-ник иначе друго игра се добро,порано играл напаѓач и изглеа сака да ја задржува топката многу во свои нозе и ради него паднаа неколку гола али тоа ќе го поправи ,не е некој голем проблем,освен тоа не знам што друго игра лошо

Според многу медиуми Муту до добил случајот со Челзи,така што Швајцарскиот трибунал за правда одлучил дека Муту нема да плаќа казна:smir:Честитки ако е точно ова.Повеќе инфо во следните часови:helou:
Kaznava na nekoe vreme ke bide odlozena, privremeno ukinata, a ovoj svajcarskiov tribunal ke napravel revizija na celiot slucaj pa ke vidime so ke se sluci. Ajde neka se oslobodi mutu malku, neka pocne da misli malku i na fudbal, da go vidime nasmean :) se nadevam deka ke go vrati vo zivot ova.

успесите на фиорентина делумно се поради критиките на самите навивачи. од истите причини фиорентина ги имала најголемите победи.
не верувам дека некој навивач сакал дела вале да си даде оставка. За тоа дека сме имале слаб трансфер летото и самите си признаа. Убаво им е кога ги величат како деновиве, но и понатаму ќе трпат критики кога ќе сјебат ;).
Fala bogu, fiorentina e golem klub i navivacite sakaat da pobeduvaat, a koga ne odi nesto po plan ke pravat pritisok, nikoj,( osobeno ne navivaci na fiorentina) ne saka da gubi, koga igrase fiorentina vo poslabite ligi imase najgolema posetenost na utakmicite u prosek po 35000 publika, ako se zeme predvid deka sobira nesto poveke od 40000 ova e golema brojka, klubot sekogas dobival poddrska, no nemora da naci istoto i za politikite na prvite luge. A ja licno mislam deka ke se vrati della valle na pozicija pretsedatel

Па нормално дека е негова судбина ВЕЧНА :pos2: се надевам!Иначе од Аргентина се повеќе се шпекулира дека Муноз од Бока Јуниорс веќе има ставено потпис со Фиорентина за јануари!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom