Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Иако играше во лазио морам да кажам играч со голем талент и мило ми е што отиде во голем тим бидјќи тој глупавиот газда на лазио можеше да го остави на клупа цела сезона, со тоа што си отиде од лазио на некој начин "се спаси" следен е нашиот Пандев да си оди од тој мизерен тим

Со срека засилувањето.....а за миранда тешко преголема оштета бараат за него 20-25 мил и МИЛАН го сакаше ама се откажа...

ej zarem ste imale fan club, ako ako samo glejte vecer da tepate gi pisav 1 protiv sporting :smir:

Среќно вечер и се надевам на пласман во групите. Виола има добра предност од првиот натпревар, но сепак не е готово. Очекувам некое голче од Џила .. :pipi::wink:

cccc samo COmoto gresi kopile
kolku sum sreken sto nema da vleze ova gomnovo veke, DE SLIVESTRI si e zver

Некако Спортинг како посериозно да ја има сватено работава.

Ах бе Веб мамата да ти ја ебам што не свирна пенал ме заеба на кладилница:nenene:
Иначе Јоветиќ мора да игра поише го покажа тоа денес!!!

Bravo jovetic, si obezbedi mesto vo prv tim, Comoto katatrofa, marchioni mn trca nisto ne se gleda od toa. Ajde sega da ni se pogodi i grupata . BRAVO FIORENTINA

Браво за Јоветич!Едноставно мора да игра во први 11.Иначе не сум задоволен.Не дека не можат да играат подобро него знам дека сакаа тактички да поминат со малку залагање.Епа не може така.Во второ покажаа дека знаат да играат кога ќе посаакат,така да мора да играат секогаш по машки.
Чекаме групите у петок!

Ајде чеситики за пласманот само напред. Се надевам сезонава ќе стигните подалеку.

malce potesko od sto ocekuvav, ali aj ke se sredime, ke ne pojaca mnogu de silvestri na desnata strana kaj sto sme najslabi

FORZA FIORENTINA !!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom