Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Јоветич со само 18 години игра во прв тим, за разлика од Џовинко кој со 22 години оваа сезона настапи на само 40% од утакмиците на Јуве.

Не ми го вадете од контекст постов, не е слаб Џовинко, едноставно Јоветич е појак.:smir:
и јас се сложувам со ова и очајно го сакам во Милан кога ќе ми текне само како ги шлапаше нашиве на сан сиро:drk::drk:
Извинете на миланешки муабет у ваш фан клуб ама фалиме ваш играч!

А иначе дека ќе ви го дадат Џовинко тоа малце научна фантастика а и да ти кажам чиста споредба ако го замислуваш Јоветич за милиони тогаш Џовинко?
jovetic sigurno e poskap od giovinko, ako milan sega davaat 9 mil i flamini ( flamini neka vredi okolu 10 mil), neka prodolzi vaka dogodina sigurno ke kosta okolu 30, zatoa vikam deka nema sansi da si ide jovetic barem ne ovaa sezona. A za kuzmanovic milan, arsenal davaa okolu 15 mil, fiorentina ne go oslobodi zznaci vredi poveke od 15 mil, a za giovinko sigurno nema da pobaraat nad 20 mil, a sega so doaganeto na diego ne veruvam deka giovinko ke ostane vo juve, na 22 godini mora da igra i juve ke mora da go prodade. Kuzmanovic veke e predvodnik na reprezentacijata na srbija so 21 god i mu odi odlicno,toa vredi nesto.

Каков Џовинко бре.Го споредувате со Јоветич.Нема теорија.Јоветич е една година во Италија,а Џовинко е отсекогаш тамо.Јоветич дојде од каде=каде послабо првенство,а Џовинко од секогаш играл Италијански фудбал.Јоветич со 18 години имаше доверба кај прандели,а Џовинко на 22 многу малце кај Раниери(добро стариот беше кретен)Така да не би ни помислил на тоа Стефан да си отиде па ни за 20 милиони.Ќе расте неговата цена уште повеќе.А Фламини стварно не ни треба покрај Мело,Куз и Монтоливо.Иначе тоа 9милиони+Фламини е глупост разберете.Трач кој е пуштен низ весниците и нема ни малце вистина

pa normalno , ne go davame jovetic, i taka si ima dogovor uste 3 godini
a jovetic e 3 klasi bolje igrac od dzovinko

Mareska i Juninjo ako gi zememe za u sredina top ke si bide, ke ima mnogu konkurencija, a i ke moze da se prodade kuzmanovic ili donadel

Mareska i Juninjo ako gi zememe za u sredina top ke si bide, ke ima mnogu konkurencija, a i ke moze da se prodade kuzmanovic ili donadel
abe da donekade u pravo si...
ama ne e nisto posebno maresca,koa igrase kaj nas trebase da ni bide nositel na igrata a bese tapa... taka da Juninho ako moze da se zeme 10-ka im davam plus bes pari e da go ebam... i sea ako se cigancat aj u kurac :helou:

Нешто за Дренте слушам многу во последно време.Незнам за колку би можел да дојде ама ми се свиѓа како игра и плус ептен брз играч.

ako go zememe drente najaki ke bideme:))

Нешто за Дренте слушам многу во последно време.Незнам за колку би можел да дојде ама ми се свиѓа како игра и плус ептен брз играч.

ne be vuki... jas mislev porano deka imase nesto u toj igrac...
ama samo brzinata si mu e nisto drugo nema...
p.s. dobro e eden pacient kako Campagnaro nema da dojde potpisa za napoli :baeh:

Да да се надевам дека нема да згрешиме и со него!Отиде официјално во Наполи,ама пак ако семеме некој си уште по утепан тогаш што...:kesa:

Да да се надевам дека нема да згрешиме и со него!Отиде официјално во Наполи,ама пак ако семеме некој си уште по утепан тогаш што...:kesa:
e bas toa ke e ... :kesa: :kesa: :kesa: :kesa:
ili...:uvo:
samo Wiliam e spasitel za nas vo odbranata,dobro ne e bas mlad ama 10 pati podobar od drugite so ni gi nametnuvaat za zasiluvanja i plus moze uste da igra na visoko nivo iako ima 31 uste e car...

Абе више не коментирам.Ми скурчи,све се лажги и шпекулации.Чекам на Корвињо

Абе више не коментирам.Ми скурчи,све се лажги и шпекулации.Чекам на Корвињо
vo pravo si i jas te podrzuvam eve use sea pisuvam posledno od koi igraci bi sakal da gi vidam i tolku:
odbrana : GALAS ili LUISAO
sreden red: JUNINHO(mora bes pari e), VAN DER VAART ili RIQUELME
napad: MARTINS, OWEN(zaso e bez pari) ili eventualno MANCINI (kako winger)

se drugo osven ova ako se zeme ke bidat zaludno potroseni pari a i plus samo VDV e najskap od ovie so 12 mil max dodeka drugite cenata ne im e nisto poveke od 10 m
seto ova e realno taka da ke cekam da vidam sto ke se sluci 3 od ovie da dojdat ili 2 ke bide premija nego 5 pacienti da kupat aj dosta od mene :salut:

:)))) Batistuta so tebe sum...iam isto mislenje
a i 2ca da dojdat od ovie sto si gi pisal premija sme, poso dinar neame za ovaa sezona

Luizao i Juninjo..zadovolen sum
sea citav za u napad moze ke go zeeme Rolando Bjanki..zamena za Gila..soliden e toj

Не е дека немаме динар туку Корвињо тактизира и многу е дискретен.Остај те го човекот си знае он.Не за џабе направи успех во последниве 4 години.Сите што ги донесе играчи цената им скокна дупло,а на некој и тродупло па и повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom