Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
fiorentina saka da go iskoristi Da Costa za da g donese Subotic, a za vo odbrana isto taka se spomnuva i Marquez od Barsa. A da ima sansi da dojde VDV bi bilo ekstra

Маркез е идеално решение.Интернационално искуство има,ама колку е вистина ќе видиме.Исто се спомнува и Олегуер од Ајакс и Дренте од Реал,а за ВДВ никаде не сум видел

Абе дај засилете се мора италија да се врати на старите патеки во ЛШ мора да бидат сите 4 тима јаки (со исклучок на интер :pos: )

melo nesto se zanesuva, ne sakal da potpise noviot dogovor so mu go nudi fiorentina i najverojatno ke si ide, ama sekako ne za pomalku od 25 milioni, mislam corvino deka ke mu bara 30 mil, (a glup e ako zamine, so misli toj u inter ke igra a, ke mu fati mesto na C.Zaneti ili na Cambiaso, epten glup ako otide), nego so citav posledno e deka corvino veke mu bara zamena, i deka patuvanjevo vo madrid bilo ustvari za da se napravi dogovor za transfer na FERNANDO GAGO igra u sredina defanziva i centar isto kako melo, ima 23 godini 70tina natprevari za R. Madrid i 22 natprevari za argentina. bi bil idealna zamena(ako ne i podobra) za melo i kosta 20 mil.

ne be Melo e 3klasi bolje od Gago

nego sea gleam moze ke go zememe Rafa Markez...e toa bi bil zverski poteg

Да, читав и јас дека сте заинтересирани за Маркез... незнам колку е тоа изводливо со оглед на тоа дека Милито е во аут, а Маркез му беше партнер на Пике повеќе пати во ЛШ сезонава и многу добро се согласуваа. Не сум баш убеден во ова, но ако имате шанси не гледам зошто не би преминал Рафа во вашите редови.

Овен,Маркез,Гаго,Паломбо,Дренте,Марига,Бјанки,Ледесма,Иванович,Олегуер,Кампањаро, Аквафреска,Мартинс,Кампањаро,Суботич,Луисао,Брено,Миранда,Бонера,Сантакроче, Панучи,Матри,Колучини,Еспозито,Велосо,Џонатан,Хернанес,Ди Вајо,Лукарели,Виеира,Жуњино...кој е следен се парашувам:toe:

Овен,Маркез,Гаго,Паломбо,Дренте,Марига,Бјанки,Ледесма,Иванович,Олегуер,Кампањаро, Аквафреска,Мартинс,Кампањаро,Суботич,Луисао,Брено,Миранда,Бонера,Сантакроче, Панучи,Матри,Колучини,Еспозито,Велосо,Џонатан,Хернанес,Ди Вајо,Лукарели,Виеира,Жуњино...кој е следен се парашувам:toe:
hehe... vuki me smees be... zarem ne procita uste????
corvino me bara mene za desna raka, i plus mi rece da probam da te angaziram tebe za partner so gamberini... :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

p.s. i na ova ako ne veruvas doj od kaj mene i frli se od prvi... ama prvo potpisi deka e samovolno baranjeto tvoe...:pos2: :helou:

Јас ќе бидам новиот играч на Фиорентина според Македонски Спорт :pos2:

Маркиони го заборави:)

ihaaaa... ama gi sobravte!!!!
lele nema da veruvate , AMA NEKAM SITE DA DOJDAT !!!! :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom