Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
па тогаш што корист од тоа што Рома има поголем буџет од Фиорентина, кога Фиорентина троши 50мил за засилувања а Рома 25мил???
pa sto oti lani potrosi 50 mil,koga ovaa sezona nema tolku sredstva pak da investira vo novi zasiluvanja... max 25-30 imame...
dodeka ovaa sezona roma ke pravi golem remont spored mene... mnogu ke si zaminat ama i mnogu ke dojdat novi igraci... taka da ke vidis sam :helou:

pa sto oti lani potrosi 50 mil,koga ovaa sezona nema tolku sredstva pak da investira vo novi zasiluvanja... max 25-30 imame...
dodeka ovaa sezona roma ke pravi golem remont spored mene... mnogu ke si zaminat ama i mnogu ke dojdat novi igraci... taka da ke vidis sam :helou:

абе биди задоволен и со тие 25-30мил, јас сум се навикнал во Рома да се радувам на 25мил потрошени бидејќи имаше сезони кога најголеми трансфери беа оние на Перота и Тадеи се на се 10мил, а за тоа Рома дека ќе прави ремонт нема шанси да се случи, само ако не купи некој забеган газда што би давал огромни суми за засилувања ама тоа не верувам:helou:

Тоа е проблем на управата и нивна политика.Секоја управа седнува на маса и ги крои плановите и стратегијата за клубот.Кака ќе каже првиот човек на клубот така ќе биде.Тој ако сака да даде пари ќе го направи тоа.Ако смета дека има компетентен клуб за високи дострели зашто да инвестира?Така да еден човек може многу работи да смени,но прашањето е дали сака или несака!?И секој прави грешки,па можеби и Рома имаше лоша стратегија лани околу трансфер пазарот,но за тоа ќе одлучи Росела!

епа тоа ти велам џабе имаме поголем буџет кога вие повеќе трошите, зошто си отиде Мансини од Рома??? бидејќи буџетот на Рома неможеше да си дозволи да му ја даде платата што ја тражеше, поради тој буџет ќе го изгубевме и Аквилани

roma ke se oprai za drugata sezona, mora da kupat 2ca dobri igraci
a nie pod hitno dobar defanzivec

Sea procitav deka Inter se mnogu seriozno zainteresirani za Felipe Melo
davaat 15mil. + Burdiso ili 18mil. + Suazo

Ako e tocno ova jas sakam da dojde suazo e zver..pa i 10mil + suazo e zversko

roma ke se oprai za drugata sezona, mora da kupat 2ca dobri igraci
a nie pod hitno dobar defanzivec

еве слушам Панучи може ќе го земете, многу би ви бил корисен и како централен и како десен, но Наполи може да ви ја помати работата тие го сакаат:helou:

Бурдисо+15 милиони НЕ ниту пак Суазо несакам,ма да е подобра варијанта.Единствено би се сложил 15 милиони + Киву:toe:(Реално)
А Панучи ако дојде,ќе дојде како слободен играч без пари,така да сигурно покрај него ќе земеме уште некој одбранбен

abe panuci na 36 godini, so im e na tie, ne ni treba panuci, ni treba centralen defanzivec, zver nekoj

abe so praat so ovoj panuci, istoto go napraea so zauri i komoto, ne ni trebaat igraci za po edna sezona , daj neka zameat tamu zapata, ivanovic, de silvestre. ke napraat eden dobar transfer dva losi, bonazoli, almiron bez vrska. ili neka uklucuvaat od maldiot tim.

Панучи би бил добро решение за Лига Шампиони.Неговото искуство ќе придонесе многу,ама под услов покрај него да се донесе уште некој

abe so praat so ovoj panuci, istoto go napraea so zauri i komoto, ne ni trebaat igraci za po edna sezona , daj neka zameat tamu zapata, ivanovic, de silvestre. ke napraat eden dobar transfer dva losi, bonazoli, almiron bez vrska. ili neka uklucuvaat od maldiot tim.

молим те не ги споредувај Заури и Комото со Панучи, овие двајцата Фиорентина им е врвот на кариерата, а Панучи играл за Реал и Милан(во тоа време освојувал титули со тие тимови и во првенството и во Европа како стандарен десен бек) па оваа година во Рома после Тоти,Вучинич,Баптиста и Бриги тој има дадено највеќе голови, значи сакам да кажам ако го земете Панучи сигурно дека ќе имате огромна корист од него:smir::helou:

Добар е Панучи со глава посебно.Искуство има,само годините го прават своето.Битно е колку ќе е физички подготвен.

молим те не ги споредувај Заури и Комото со Панучи, овие двајцата Фиорентина им е врвот на кариерата, а Панучи играл за Реал и Милан(во тоа време освојувал титули со тие тимови и во првенството и во Европа како стандарен десен бек) па оваа година во Рома после Тоти,Вучинич,Баптиста и Бриги тој има дадено највеќе голови, значи сакам да кажам ако го земете Панучи сигурно дека ќе имате огромна корист од него:smir::helou:

epa i na panuci milan, real, inter celzi mu bile vrv na kariera posle toa pocnuva da paga, monako, roma. ja ne vikam deka panuci nema iskustvo daleku od toa ama panuci so 36 godi ne go gledam kako zasiluvanje, moze kako vieri so dojde da pokaze na pomladive so kako, nego ne mi bese toa ja so se bunam tuku so potpisuvame igraci za edna godina i tolku, do godina pa ke treba da barame i ne mozeme da ja uigrame odbranata, zata vikam zapata, ivanovic de ilvestre, dvajca od ovie mora da dojdat i da i igraat posle nekolku godini da rasturaat. A panuci mora da ide u poslab klub zaso e na zazles na karirea a fiorentina sepak e pred roma, a i ako bese toj dobar nemase vie da go brkate

Gigliati ti za Fiorentina navivas, poso si nov na forumov ???

epa i na panuci milan, real, inter celzi mu bile vrv na kariera posle toa pocnuva da paga, monako, roma. ja ne vikam deka panuci nema iskustvo daleku od toa ama panuci so 36 godi ne go gledam kako zasiluvanje, moze kako vieri so dojde da pokaze na pomladive so kako, nego ne mi bese toa ja so se bunam tuku so potpisuvame igraci za edna godina i tolku, do godina pa ke treba da barame i ne mozeme da ja uigrame odbranata, zata vikam zapata, ivanovic de ilvestre, dvajca od ovie mora da dojdat i da i igraat posle nekolku godini da rasturaat. A panuci mora da ide u poslab klub zaso e na zazles na karirea a fiorentina sepak e pred roma, a i ako bese toj dobar nemase vie da go brkate

ние не го бркаме туку ние имаме централни дефанзифци, мене лично ќе ми биде криво ако си отиде, но притоа не се согласувам со тоа кога велиш дека треба да оди во послаб клуб(тој во зимскиот период можеше да заврши ви Милан или Јуве) значи ови два клуба го барат, а за во Фиорентина според тебе е слаб, јас знам дека сакаш засилување како Запата или Иванович(но за овие двајца треба кеш а Панучи доаѓа без пари) вие и ако го земете Панучи можете да си дозволите да потрошите пари на млад дефанзивец
тоа сакав да ти кажам треба да се радуваш на овој играч ако дојде во Фиорентина:helou::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom