Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
мене не ме интересира вие што мислите за Аквилани, но тој нема да оди никаде од Рома, а за тоа што тој оваа година имаше само неколку настапи криви се повредите, а не бидејќи Спалети не го пуштал како вие што викате и немојте да ги оспорувате неговите квалитети тој вреди како Монтоливо и Кузманович заедно:helou:

Еј не претерувај.Аквилани неможе со Монтоливо да се спореди,а Кузманович има само 21 година.Кузманович го бара Милан,Реал,Ливерпул,Баерн М.

Еј не претерувај.Аквилани неможе со Монтоливо да се спореди,а Кузманович има само 21 година.Кузманович го бара Милан,Реал,Ливерпул,Баерн М.

тоа е твое мислење, јас се држам за моето, ти што мислиш зошто Аквилани е во репрезентација а не Монтоливо, на европското кој играше против Шпанија??? Вистинските квалитети се познаваат, додека Кузманович не сакам да му правам споредба со Аквилани, овие тимови што ги наброја можеби се заинтересирани за Куз, но за Аквилани пристигнуваа и конкретни понуди пр: јуве 30мил:helou:

Првпат слушам дека Јуве понудиле 30...слушнав дека имаат помалку понудено :uvo:

Не се карајте.Пупони иначе и Монтоливо е во репрезентација:toe:Правите споредба на два различни играчи.Двајцата играат на различна позиција и двајцате се таленти.За Кузманович несакам да зборам,пошто детето е ГОЛЕМ ТАЛЕНТ,можеби и од Монтоливо и од Аквилани повеќе.Он само две сезони игра за Фиорентина и рано е да се каже каква ќе биде неговата кариера,но многу клубови го посакуваат.Почнувајки лани од Арсенал па до Реал и МИлан оваа сезона

abe sekoj si ima svoe mislenje:
Moeto e deka Montolivo e mnogu podobar od akvilani
a akvilani e bolje od kuzmanovic
Taka da ako ima bilo kakva trampa: moze akvilani za kuzmanovic

тоа е твое мислење, јас се држам за моето, ти што мислиш зошто Аквилани е во репрезентација а не Монтоливо, на европското кој играше против Шпанија??? Вистинските квалитети се познаваат, додека Кузманович не сакам да му правам споредба со Аквилани, овие тимови што ги наброја можеби се заинтересирани за Куз, но за Аквилани пристигнуваа и конкретни понуди пр: јуве 30мил:helou:
pupone nemoj da me svatis pogresno...
seto toa sto go kazav go prevedov od firenzeviola.it
taka da ne me svakaj seriozno toa se samo spekulacii...:smir:
pozz

Мислам дека Монтоливо е подобар од Аквилани. Баш би сакал да ви го земиме како замена за Пирло:vozbud::)
Кузманович е екстра играч, со само 21 година растура.
А Аквилани е подобар од Куз, ама мислам дека не треба да го споредувате со Кузманович, пред се поради големата разлика во години, цели 4 години.

Како и да е, сите тројца се топ играчи:smir:

Еве еден нормален и реален пост.И јас мислам така исто ама Куз има потенцијал да го помине и Монтоливо и Аквилани.Треба само време сеуште е млад.

За Креспо читав дека и Џенова е заинтересирана.Може да ни го соберат пред нос ама се надевам Креспо ќе направи вистински избор.

Креспо тешко дека ќе дојде.Веројатно Џенова понудила повеќе пари за плата и двегодишен договор:toe:Подобро.Сега повеќе шанси имаме за Дембеле

Не ми се верува дека Креспо ќе иде у Џенова. Треба да се знае дека Џенова ги купија:Флокари и Аквафреска, а го продадоа само Милито. Така да...:)

ako e idiot Crespo neka ide vo genova, neka igra uefa kup
a kaj nas ke si igra liga-sampioni
aj ke vidime so ke bide so Crespo, valjda denovive ke se znae

Кој го врти бе.Нека иде кај сака.Ако сака 1 милион нека прифати ако не гитла.34 години има да се рзбереме.
А овие гадниве Џенова истите фудбалери ги сакаат и Корвињо што ги следи.Сега и Дембеле го сакале.Многу гаден тим све им ебам

Најавен состав за натпреварот против Лече,во формација 4-2-3-1

Фреј-Комото,Гамберини,Кролдруп,Пасквал-Мело,Монтоливо-Варгас,Јоветич,Семиоли-Џилардињо

Само капитенот Даинели е неизвесен,но повикан е за натпреварот

ke gi zgazime, sakam Jovetic da dade nekoe golce

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom