Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Битни се и Мело и Муту.Мораат да останат тука и само да се засили тимот а не да се продава костурот на екипата.Одбрана поитно па после све друго.Во недела очекувам Милан да биде малце раздрман по поразот и да нбападнеме од 1 минута.ако дадеме орви гол мислам дека можеме да направиме нешто повеќе за 3 место.

Ако дојде понуда од околу 22 милиони колку што се збори не сум сигурен.Се надевам ќе остане,единствено ако не сака тој самиот.
Сега мораме да мислиме на ДЕФАНЗИВЕЦ.Приоритет според мене.

Сега читав и Мело ќе го продолжи договорот со Фиорентина и ќе биде вметната клаузула од околу 20 милиони евра.Ќе зима 2 милиони по сезона плус бонуси

i da zima ,zasluziva covekot, si ja odigra zverski sezonava

Сега читав некое интервју,од некој си медиум и во него пишуваше дека другата недела ќе биде соопштено името на Мистер X.
Мело заслужи и повеќе,ама тоа е реалното колку може да добие тука.Како лав се бори на секој натпревар.

Креспо и официјално во Џенова.Според мене добро е што не потпиша за Фиорентина.Стар е.

pice koj go ebe, neka igra u uefa kup koa e gluperda

Тие Џенова се најпедерскиот и најгрдиот клуб.Немаат своја политика и се судиски заштитени.Секој фудбалер кој ќе го посочи Корвињо како потенцијален фудбалер на Фиорентина,овие одма го сакаат.Копачи.Иронични коментари даваат во врска со Фиорентина.Неможат да се помират дека нема да одат во Лига Шампиони

Утре не очекува важен натпревар.Нема предавање до самиот крај.Ќе се игра отворен и убав фудбал претпоставувам,пошто нема што да се изгуби.Очекувам ептен добар натпревар.
Исто така и мило ми е што една легенда како Малдини баш навивачите на Фиорентина ќе го испратат во пензија и ќе му направат фешта.Мислам човекот заслужува такво нешто,а утре ќе го добир тоа на Артемио.
И не ми е јасно дибецине Телма како може да даваат Јуве-Лацио,покрај еден ваков важен меч.Натпреварот во Торино е формалност,во Фиренца има две причини повеќе.Борбата за 3то место и испраќањето на GRANDE Малдини.Дегени

treto mesto bi bilo super, a za Genova, ne im se sekirajte mn Corvino veke gi potpisa igracite so gi sakase toj kazuva trojca, ama ke ima uste :), naredna nedela go otkriva mister X. POZDRAV DO SITE FANOVI NA FIORENTINA.

Najkeif ke mi bide utre GILARDINO da dade 2 gola i da tepame 2-0
forza viola

пошо минатата година заради вас отидовме у УЕФА КУП

вие ни се смеевте

сеа време е ние тоа да го правиме
цел месец чекавме

Честито Уефа куп или Европски куп (незнам како е сеа)

со здравје да победувате тамо ............:kesa::kesa::kesa:

пошо минатата година заради вас отидовме у УЕФА КУП

вие ни се смеевте

сеа време е ние тоа да го правиме
цел месец чекавме

Честито Уефа куп или Европски куп (незнам како е сеа)

со здравје да победувате тамо ............:kesa::kesa::kesa:

Аj шо си паметен ти . . . ја убаво погледни ја табелата и види каде ке играат Фиорентина наредна година .

Фиорентина е подобра во меѓусебниот дуел со Џенова, пак се четврти .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom