Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Следните две кола се клучни,бар ја така мислам.Со Сампдорија мораме да тепаме,а и мислам дека Самп нема да притиска толку на тој меч од повеќе причини
-Играат финале со Лацио и ќе бидат уморни
-Нема Самп за што да игра(веќе обезбеди тоа што требаше)
-Имаме добри односи со нив и Пацини сигурно ќе навива за нас,а можно и нивниот капитен Паломбо догодина да биде наш играч
-Сампдорија сигурно несака нивниот НАЈЉУТ ривал Џенова да оди во ЛШ

Така да очекувам 3 бода

Е како вчера да беше кога играа у Скопје
Форца Виола
хаха тогаш настапи под името
Флорентиа виола

Ееее и мене ми текнува.Во Автокоманда играа и победиа 3-0.2002 мислам дека беше,кога Фиорентина од ц1 влезе во Серија Б.Паломбо од Сампдорија тогаш мислам дека играше за Фиорентина во Скопје и Ригано ако ви текнува на него.

dobra analiza, isto ocekuvam 3 boda brat

Следните две кола се клучни,бар ја така мислам.Со Сампдорија мораме да тепаме,а и мислам дека Самп нема да притиска толку на тој меч од повеќе причини
-Играат финале со Лацио и ќе бидат уморни
-Нема Самп за што да игра(веќе обезбеди тоа што требаше)
-Имаме добри односи со нив и Пацини сигурно ќе навива за нас,а можно и нивниот капитен Паломбо догодина да биде наш играч
-Сампдорија сигурно несака нивниот НАЈЉУТ ривал Џенова да оди во ЛШ

Така да очекувам 3 бода

Самдорија нема лесно да се предаде но можеби нема да стисне толку бидејки ќе бидат уморни.Сега читав дека Муту можеби нема да се врати сезонава,а можеби и да се врати но тешко за со Сампдорија.Денес треба да се види со лекарот и да одлучи

За Муту веројатно нови проблеми и сезоната е завршена.Баксузи

За продажба на Муту не сум сигурен.Пандев е добар,но за мене Муту е многу подобар.Муту е многу поискусен и мислам дека поефикасен

mutu e mnogu poiskusen, pa i podobar od pandev, ama pocna cesto da se povreduva, i ke napuni 31 godina, taka da , da go prodademe 15mil. i so tie pari da se kupi pandev, ubavo bi bilo

Абе Муту е константно ефикасен.Скоро секој натпревар дава гол,додека Пандев на периоди.Ако сакаме добар тим МУТУ МОРА ДА ОСТАНЕ и само да се засили тимот,а не да се продава

Ах,ако дојде Пандев супер ќе биде,Муту многу почна да се повредува,годините си го прават своето.

Јас сум за да дојде Пандев ама Муту да остане но тоа е скоро невозможна ситуација.Муту-Пандев-Јоветич одма позади Џилардињо е најаката комбинација за нападот но не верувам во такво нешто.Тешко ми е да кажам дека сакам Муту да си отиде.Сакам Пандев да дојде ама на крај и ја незнам што сакам

Фелипе Мело ќе биде прво засилување за Реал (М)
http://vilhil.com.mk/vest.asp?v=1927

ova ne mi se sviga Melo da otide vo Real za 15-20mi.
ne se bitni parite, melo e najbolje igrac vo sredinata i mora da ostane:duel:

Сега има секакви шпекулации.Не мора да значи дека ова е точно,а и да е,не верувам Фиорентина да го пушти освен ако Мело сам не инсистира.Иначе Паломбо од Сампдорија е многу блиску до Фиорентина

abe super e pandev da dojde ama mutu ni za nikakvi pari ne smee da se prodade...
inace negovoto vrakanje e odlozeno i moze ke zaigra samo ako ima potreba protiv milan vo poslednoto kolo... taka da ovaa so sampdoria e recisi resavacka ako pobedime 95% sme 4-ti...
a od timot ne smee nikoj da zamine dokolku sakame da sme konkurentni i za LS...
samo dobri zasiluvanja:
odbrana 1 ili 2 kvalitetni (luisao, ivanovic)
eden sreden (poso ne moze veke Diego moze R.v.d. Vaart :nesvest:)
eden napagac (pandev)
pa bi mozele da se zamesame i vo borba za titula...
p.s. da ne baram nogu :)))))) :nenene:

Средне ред не нитре некој што ќе повлече.Го имаме Јоветич а он се враќа назад и ја пренесува топката.Според мене некој како Паломбо или Амброзини за во средина чисто да се има искуство.Мело мора да остане и тогаш средниот ред ќе биде супер.Одбраната е најбитна.Десно еден бек и во средина.Луисао и Иванович би биле одлични

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom