Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
da ama poleka i verba zagubiv veke...
ne od timot od toa sto ni go pravat mestacite zabarski neka se gonat u picku mater da im eba se zivo i divo!!!!
POPIZDEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ako tepame so roma u sabota 99% ke bideme 4ti

Многу зависи од тоа Џенова како ќе одигра.И нула нас ни одговара доколу Џенова загуби или одигра нерешено

Ајде некој ако знае повеќе нека пише за Џонатан од Крузеиро зашто веројатно Корвињо ќе го купи.Само знам дека има 23 години игра десен бек

И јас толку знам сега за сега.Ама он не е МИСТЕР X како што пишува во весниците!

Настапот на Тоти е неизвесен така кажа Спалети.Вучинич не игра сигурно.Добра вест

И да игра не е фит подготвен,а сега читав Спалети пак изјавил дека неизвесен е.

1-0
VARGASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Лелел каков гол аоаоаоа богами како никот Ламја хехехе

Конечно да му тргне и на Варгас во Фиорентина. Ако тепате, мислам дека ќе обезбедите 4-то место и квалификации за Лига на Шампиони. А треба да се знае дека утре Џенова, игра против Болоња на гостински терен, а пак Болоња се бори за опстанок и ќе даде се од себе за да победе.

Леле копилено од судија два пенали не досуди за нас.Чист фаул врз Јоветич и играње со рака од Касети.
Варгас втор гол во Фиорентина.Браво!!!

Леле копилено од судија два пенали не досуди за нас.Чист фаул врз Јоветич и играње со рака од Касети.
Варгас втор гол во Фиорентина.Браво!!!
Судијата стварно ја оштети Фиорентина со недосуден пенал, но исто така голема шанса на Баптиста,судијата свирна офсајд а немаше врска, претходно фаул над Тоти не досуди во корист на Рома..

Се на се..Судиите се катастрофални во Италија..Во последно помалку грешат, но сепак..

2-0 браво виола супер играте очекувам уште некој гол за да ги докрајчите:back:

3-0 Gilardinoooooooooooooooooooooooooooo:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

4-0 gobbi

Gazenje gmecenje...Tolcenje do daskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajde sea uste eden i PETARDA !!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom