Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Вака јас ќе ви објаснам малце математики,иако јас не верувам во чудо!

Следно коло Фио-Лио!Фиорентина ако победи ќе има 6 бода,а Лион 8!Во последното коло, Фиорентина треба да тепа кај Стеауа,а Лион игра дома со Баерн и треба или да изгуби или да игра нерешено со Баерн!Во случај Лион да изигра нерешено со Баерн,а Виола тепа,тогаш и двата тима би имале по 9 бода и Фиорентина би отишла понатаму заради меѓусебните дуели со Лион!(ако победи дома со Лион ќе биде подобра)

Вака јас ќе ви објаснам малце математики,иако јас не верувам во чудо!

Следно коло Фио-Лио!Фиорентина ако победи ќе има 6 бода,а Лион 8!Во последното коло, Фиорентина треба да тепа кај Стеауа,а Лион игра дома со Баерн и треба или да изгуби или да игра нерешено со Баерн!Во случај Лион да изигра нерешено со Баерн,а Виола тепа,тогаш и двата тима би имале по 9 бода и Фиорентина би отишла понатаму заради меѓусебните дуели со Лион!(ако победи дома со Лион ќе биде подобра)
Затоа реков теоретски шанси. ФИорентина треба да ги победи 2та наредни натпревари а и Баерн треба да одигра за Фиорентина во последното коло. :) ТУка постои едно големо АКО, но сепак има шанси. Би било супер еден преставник плус од Италија.

Абе Лион да се победи после ќе биде полесно!Французите ќе бидат под притисок,Фиорентина нема!А Стеауа ќе биде елиминирана скроз,така да они последно коло немаа зашто да играат!Ќе видиме што ќе биде!Како и да е интересно е уште!:smir:

Било како било две победи мора да направите. Ај се надевам дека ќе одите понатаму. Баш Фиорентина има интересен тим годинава.

Нека го победат Лион,па после ќе збориме,вака се само математики!:toe:

toa e jebiga, glup gol dadoa baern

aj u nedela da ja tepame atalanta, da vo pobednicki ritam

Јебига знам али тоа е!Ај повеќе среќа следниот пат!
Иначе можна е размена Подолски-Муту,а Корвињо сака да го донесе Велосо во Фиорентина!Агентото на Португалецот даде изјава во која вика дека има големи шанси Велосо да дојде во Фиорентина!

aj utre so atalanta mora da tepame
jovetic sakam konecno da dade golce, da mu trgne na maliot...:zver:

Ќе му тргне осеќам!Сакам он да го отвори натпреварот и да шибне еден гол убав!И Џила сакам да даде и да го зацврсти првото место на стрелци!:zver:ови ВИОЛА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom