Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Пууу намалија овие. Се надевам дека нема да приредат шок на Артемио Франки во самиот финиш ... :nesum:

Фала,фала!!!Заслужено беше,а требаше и поубедливо!Без Муту и Сантана супер резултат!:smir:

А Мело?Уште поголем :zver:.Како изигра свака му част!И Јо-Јо беше добар само никако да влезе во гол топката!
Иначе читам Милан го сакал Монтоливо да го лапне.:nenene:Го даваат Гуркуф и плус 5 милиони!Јас не би се сложил пошто Монтоливо е подобар иако не играат иста позиција!Бурдисо иначе пак е во плановите на Корвињо и Прандели,а Корвињо мерка двајца играчи и на Фејнорд!:smir:

jas navistina mrzam igraci na milan (starski dom) i milan kako klup no gourucf e dobar igrac i mislam deka vo idnina moze da bide i toa kakov igrac no smena so montolievo e toa ne znam mislam deka treba da se misli :smir:

Размена Монтоливо - Горкуф според мене не е логична!Како прво Монтоливо игра везен играч и деструктивец,додека Гуркуф е полушпиц,а на таа позиција кај нас може да игра и Јоветич(кој што ќе игра сигурно) и плус Кузманович!Цената на Монтоливо е околу 20 милиони сега за сега!А за некоја година моќе да нарасне уште некој милион,па тогаш веќе ако сака он ЛИЧНО нека го продадат!Иако сакам да остане многу долго кај нас!:smir:

i jas nesakam gurkuf i 5mil za Montolivo
nevikam deka gurkuf nema da bide dobar igrac, ama mislam deka Montolivo ke bide mnogu bolje od nego

Вуки напомена дека Фиорентина е заинтересирана за играчи на Феенорд
Тие играчи се Џорџино Вајналдум и Андре Баиа.....
Добри играчи се

koj se ovie, ja ne gi znam iskreno
znam deka se zainteresirani za burdiso i veloso

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom