Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Види го овој миланезов ќе умре од мака што кај нив не даваше голови!
И мене иначе не ми се свиѓа одлуката али тоа е!Судиската е последна,а не е Џила крив што даде гол со рака!И да прекинеше во тој момент,беше пенал од страна на Делафиоре!И Амелија призна!Ова е глупава одлука и нема смисла!Ќе видиме дали ќе се жалиме и дали ќе прифатат било какво намалување на казната!Иначе Пацини е тука и Јо-Јо,а богами и Освалдо!!!:baeh:
Сигурен си дека не даваше?

а не го уздре ненамерно токапта ,он намерно ја удри за да даде гол заслузена суспензија.Ке видите во среда сто ке ви се деси.Ибра ке ве растури.:salut:
Нема сигурно да ни се деси она што му се дешава на МЗТ со години наназад!:kesa:

Нема сигурно да ни се деси она што му се дешава на МЗТ со години наназад!:kesa:

Мене не ми е јано сто месас сега тука косарка ова е фудбал има баскет фан клуб таму писувај за косарка!!!

sto ima vrska MZT tuka Vuki..
aj ke vidime na kogo sto ke mu se desi vo sreda navecer

Па и јас тоа истото му викам.А за Фиорентина - Интер ке видиме како ке биде се ке си казе резултатот во среда:helou:

Миле ти брат мучи...а ти МЗТ ќе ве видиме што ќе направите со вашите ѕвезди!

алооооо по 100-ти пат ти казувам ова не е за кошарка да се писува ова е за фудбал:toe:

SE blizi sreda...eve mu sansa na Pazzini da se dokaze kolku vredi...1 gol i ke me demantira za se....ajde pazzo

алооооо по 100-ти пат ти казувам ова не е за кошарка да се писува ова е за фудбал:toe:
Абе ти пишав МЗТ пошто никот ти е таков иначе беше наменето за Интер и нивните ѕвезди,а не за кошарка!

Фиорентина ќе се жали за суспензијата!Денес треба околу 3 саат да има конечна одлука

Џила не игра.Казната не е нити намалена мити поништена!Хендикеп голем е заради овој голем меч против Интер ама тоа е!:toe:

Најавен состав:
Фреј,Комото,Гамберини,Кролдруп,Варгас,Мело,Кузманович,Монтоливо,Сантана,Муту,Пацини(Освалдо) во формација 4-3-1-2
Капитенот Даинели ни е повреден,Џила е суспендиран,додека Јорегенсен и Гобе се повредени од претходно!Двајца битни играчи нема да настапат,но се враќа Семиоли на клупата!Единствена дилема на Прандели е дали Освалдо или Пацини!Неизвесно ќе биде до самиот почеток на утакмицата!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom