Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Браво машинки, супер изигравте шо ке ми е мило да ги победите на Интер наредното коло да паднат малку Интер се во шок сега од натпреварот со Џенова шо неможеа да го тепат, хаха браво очекувам победа против Интер ништо дурго!!!
:helou:

pobeda i nisto drugo...leeee kao zvuci toa ejj
alo Inter e toa, ne e rigina, pa pobeda i nisto drugo
ali ako izigraat hrabro kako denes, mislam deka ke bide pobeda

pobeda i nisto drugo...leeee kao zvuci toa ejj
alo Inter e toa, ne e rigina, pa pobeda i nisto drugo
ali ako izigraat hrabro kako denes, mislam deka ke bide pobeda

Јас очекувам претежок меч , Фиорентина се понесени од оваа победа но незнам зашто играат доста слабо на домашен терен против јаките тимови. Лани изгубија од Интер , Милан , нерешено со Јуве и мислам имаа пораз од Рома ( поправете ме ако грешам ) . Оваа сезона беа надиграни од Јуве и среќно успеаа да израмнат со суперпотегот на Џила во последните моменти .
Најголемиот проблем за Виола годинава е ЛШ , и темпото со кое играат а на кое не се навикнати , и тоа е она што Интер ке гледаат да го искористат на дуелот во Среда , и затоа мислам дека во овој меч ке влезат како мал фаворит .

п.с. Честито за победата , а и за Ламја , дечкото фатил 5000 денари денес :D .

знаев дека ќе биде 2 незанм зашо не ја пишав а и убаф коеф имаше ај др пат
честитки:kafe:

Јас очекувам претежок меч , Фиорентина се понесени од оваа победа но незнам зашто играат доста слабо на домашен терен против јаките тимови. Лани изгубија од Интер , Милан , нерешено со Јуве и мислам имаа пораз од Рома ( поправете ме ако грешам ) . Оваа сезона беа надиграни од Јуве и среќно успеаа да израмнат со суперпотегот на Џила во последните моменти .
Најголемиот проблем за Виола годинава е ЛШ , и темпото со кое играат а на кое не се навикнати , и тоа е она што Интер ке гледаат да го искористат на дуелот во Среда , и затоа мислам дека во овој меч ке влезат како мал фаворит .

п.с. Честито за победата , а и за Ламја , дечкото фатил 5000 денари денес :D .
Можам да бидам сигурен дека ќе биде интересно и напнато!Ама понесени од ова имаме и ние некој шанси кој можеме да ги искористиме!Ќе видиме и Мурињо што ќе изведе на терен,како што најавува дека ќе менува!Ние имаме голем фонд на играчи и спремни сме за ротација,но сепак најбитните играчи остануваат на терен!Иначе незнам зашто лани Фиорентина одигра слабо со фаворитите:toe:(дома)Ај на гости тепаше Јуве и нерешено со Милан!Пред три години тепавме и Милан и ИНтер дома ама сега малце паднавме!Веројатно е до искуството.Тогаш игравме со Фиоре,Тони,Јоргенсен,Броки,Панкаро,Ујфалуши,а сега со многу помлад тим од тој!Така да верувам дека оваа нема да се повтори оваа година!:helou:

Фала фала!
Иначе Џила нема да игра против Интер!Суспендиран е за 2 кола!Баксуз:toe:

toa e pederski, ne e on kriv so mu udri u raka, ako ne vidi sudijata GOL si e GOL, ako saka u so jajca neka go dade....buljaski vaka so nema da igra so Inter...ama i bez nego ke gi tepame!

Види го овој миланезов ќе умре од мака што кај нив не даваше голови!
И мене иначе не ми се свиѓа одлуката али тоа е!Судиската е последна,а не е Џила крив што даде гол со рака!И да прекинеше во тој момент,беше пенал од страна на Делафиоре!И Амелија призна!Ова е глупава одлука и нема смисла!Ќе видиме дали ќе се жалиме и дали ќе прифатат било какво намалување на казната!Иначе Пацини е тука и Јо-Јо,а богами и Освалдо!!!:baeh:

toa e pederski, ne e on kriv so mu udri u raka, ako ne vidi sudijata GOL si e GOL, ako saka u so jajca neka go dade....buljaski vaka so nema da igra so Inter...ama i bez nego ke gi tepame!

а не го уздре ненамерно токапта ,он намерно ја удри за да даде гол заслузена суспензија.Ке видите во среда сто ке ви се деси.Ибра ке ве растури.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom