Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
umoren e jovetic....treba malce da odmara, moze ke igra u sreda so Inter
MUTU mi e raspolozen

MUTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU 0-2

MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!MUTU GOL !!!!!:zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver:

Леле леле летнавте во облаци!Чекајте прво оваа средба да заврши па ќе збориме за во среда:smir:Иначе имавме наш перио,ама и Палермо имаше нивни период!Иначе Џила,гол со рака!:pos2:Ама како и да е не ми е криво пошто имавме многу шанси на почетокот и плус имаше пенал за нас по изведениот корнер кога го бутнаа Џила!За Муту сум многу среќен!Би требало да почне да проработува и мотивацијата да му се зацврсти и зголеми!Ајде уште 45 мин. само без брањење многу!FORZA VIOLA ALE:helou::helou::helou:

Добра игра денес. Конечно профункционира тандемот Џилардињо-Муту (т.е. вториот дел од тандемот :)). Одлични голови, интересен натпревар, си освоивте 3 бода... Подобро здравје :)!

3 boda od mnogu tesko gostuvanje
:zver:OVI :vozbud::vozbud:
Inter e sleden na listata

seker lokum, posle 40 godini pobeda u Palermo...bravo bravo
Najvise mi e keif za Mutu, uf kolku sakam da se vrati vo formata negova..
il fenomeno il fenomeno MUTUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuu

Честито победа
Фреј најдобар ви беше:zver:
Ех колку би сакал да дојде у Милан ама касно е веќе хехехех

БТВ и Муту покажува дека не е за фрлање и мислам дека ќе се врати у форма за краток период

Сеа со вас имаме само подобра гол разлика така?

Перфектен меч!Иако Палермо напаѓаше при крајот!Ама сосема тактички каде ги фативме на контри!Брава,стварно!Муту е пак оној од лани!Денес одигра најдобро!Сантана исто ми се свиѓаше како одигра,за Џила не правам муабет уопште!Алимон ме зачуди!Зема многу топки на крај!Донадел вистински бојник,а Монтоливо креираше супер!Варгас беше под притисок ама добро одигра и не ризикуваше многу!Фреј е најдобар,немам коментар!Комото исто беше одличен и правеше притисок ама и помагаше кај Гамберини ептен!Све на све перфектен натпревар!Браво уште еднаш!Добро е ова за дербите во среда!Искрено Интер е голем тим,но не сме без шанси тамо!Нерешено е супер,а за победа признавам дека ќе треба повеќе од совршено да одиграме и да имаме малце бар среќа!Џила и божјата рака:pos2: го носат на врвот на стрелците од серија А!7 гола за 8 натпревари и 2 во ЛШ супер!Само ме плаши Муту да не се повреди!Се надевам дека ќе биде подготвен за среда!FORZA VIOLA:zver:

seker lokum, posle 40 godini pobeda u Palermo...bravo bravo
Najvise mi e keif za Mutu, uf kolku sakam da se vrati vo formata negova..
il fenomeno il fenomeno MUTUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuu

Пред натпреварот, денес, на романска спортска страна прочитав негова изјава која гласеше отприлика вака: "Се препородив на натпреварот со Баерн" - така што не се секирајте ќе ви се врати стариот Муту :wink:. Решен е да даде се од себе (барем така изјавуваше).

едит: Заборавив да го пофалам Фреј. Одлично бранеше денес :smir:!

Па таа изјава ме израдува многу!:helou:Мислам дека денес докажа дека е стварно така!Фреј е закон стварно!Чуда прави човеков!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom