Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
На среќа беше!Со ногата ја поткачи малце и толку!
Ајде Варгас нека потпишува и да си ја накривам капата!

vargas na 18 ima utakmica so peru..taka da na 20 bi trebalo da doe u italija

A се слуша нешто за Муту?После голот што им го даде на Италијаните?Тој јужнокореецот кој им збрца гол на Италија на Светското во Јужна Кореа, веднаш си доби отказно решение од Перуџа..Дали тоа ќе се случи и со Муту доколку Италија и дефинитивно испадне од ЕП?

Не не...нема шанси тоа да се случи!Тие од Перуџа биле тешки идиотишта некој!Па нормално е секој фудбалер да си игра за својата земја и да го даде максимумот!Нема теорија ова да се случи!

нема смисла тоа да се случи бе, едноставно секој за својата земја,

Не знам..Во Италија владеат други стандарди..Перуџа го направи тоа под притисок на фудбалската јавност..Дали ќе се случи тоа со Фиорентина?Не знам..Искрено, Муту е незаменлив и многу важен фактор во играта на Фиорентина, плус вгодина ЛШ, плус можам да кажам дека се покажа како еден од најубиствените голгетери во Сериа А..Но од друга страна, знаеме какви се вжештените глави на азурите, мора во некого да најдат кривец..
Се согласувам со тоа..Муту не е виновен ниту малку, нормално тој си игра за својата земја и нема замерки тука..Но дали тоа ќе го сватат Италијаните?Ќе видиме..Се надевам дека ќе остане, за појако да биде Италијанското првенство..Колку по класа играчи, толку ни е првенството појако!Секоја чест за играта што ја покажавте минатава сезона, се надевам дека со засилувањава ќе бидете конкурентни во претстојново првенство!Со среќа...

фала на честитките, другата година не само што ке бидеме конкурентни на интер, рома и јуве него идеме на скудето

Не знам..Во Италија владеат други стандарди..Перуџа го направи тоа под притисок на фудбалската јавност..Дали ќе се случи тоа со Фиорентина?Не знам..Искрено, Муту е незаменлив и многу важен фактор во играта на Фиорентина, плус вгодина ЛШ, плус можам да кажам дека се покажа како еден од најубиствените голгетери во Сериа А..Но од друга страна, знаеме какви се вжештените глави на азурите, мора во некого да најдат кривец..
Се согласувам со тоа..Муту не е виновен ниту малку, нормално тој си игра за својата земја и нема замерки тука..Но дали тоа ќе го сватат Италијаните?Ќе видиме..Се надевам дека ќе остане, за појако да биде Италијанското првенство..Колку по класа играчи, толку ни е првенството појако!Секоја чест за играта што ја покажавте минатава сезона, се надевам дека со засилувањава ќе бидете конкурентни во претстојново првенство!Со среќа...

FIORENTINA, Vargas Medical examinations

Треба да дојде петок или сабота варгас у фиренца, нека потпише па топ ке си биде
А колку ќе им платите на Катанија за Варгас?

од 12 до 15 мил, не е официјално, ама толку цената на Варгас

фала на честитките, другата година не само што ке бидеме конкурентни на интер, рома и јуве него идеме на скудето
Дај Боже..Појака конкуренција, послатко првенство..А и Фиорентина ми е симпатичен тим..Така да, немам против

ti za koj si be kiko?
Ај погоди од два пати?:)Погледни аватар..Јувентус и Фиорентина имаат пријателски односи, впрочем еднаш и ние ве спасивме за да не испаднете..:)Ако паметиш...И секогаш преферирам италијански тимови,и Италијанска Лига...

nesto slusnav deka cehot ujfalusi kje idel u atletiko madrid......ne gi citav prethodnite strani za da vidam dali ste spomnale ili dali e toa stara vest ama mislam deka gubat dobar igrac.....

uste pred 1 mesec ujfalusi otide vo atletico
ke najdeme dobra zamena za nego

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom