Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Да да имавме доста шанси!Јас гледав на интернет!Иначе незнам за кој Миличиќ мислиш!Нема таков кај нас!Можда мислиш на Кузманович:toe:Он имаше статива!
Иначе кога сме кај Кузманович,среќен 21ви роденден:smir:вчреа славеше!!!А Јоветоч со 18 години,покажува голем потенцијал!FORZA VIOLA

Кузмановиќ де :kesa: :pos:. Не знам зошто, ама најмногу мешам српски презимиња :). A тој италијанскиот коментатор цело време Јоветиќ, па Јоветиќ. Најмногу го спомнуваше. Како и да е за играч со 18 години без многу искуство одличен е.

Монтоливо ви е еден од најдрагоцените играчи во составот. Треба да земете пример од Рома и на ист начин да ја разрешите ситуацијата околу евентуалниот негов трансфер ...

Ќе биде,полека со Јоветич!А Монтоливо е играчиште големо и се надевам дека што повише ќе остане во Фиорентина!Исто и Кузманович,Варгас,Пацини...

Утре ќе биде тешко во Рим. Ви го посакувам секое добро, и се разбира и уште некое голче од Џила ... :pipi:

Многу тешко ќе биде ама се надевам Виола ќе даде све од себе!Поздрав:smir:

Составот кој би требало да стартува:
Фреј,Заури,Гамберини,Даинели,Варгас,Мело,Монтоливо,Алмирон,Кузманович.Муту,Џилардињо(Пацини) ова е формација 4-3-1-2 исто како против Лион.Па среќно и FORZA VIOLA:smir:

zaso pacini si go stavil u zagrada...Gilardino pocnuva sigurno, a i golce dava
Forza viola !!

Напред Виола, очекувам двојка 3 поена за вас паре за мене :pos2:

А и лацио да си се врати подоле на табела кај што му е место :wink:

Напред Виола, очекувам двојка 3 поена за вас паре за мене :pos2:

А и лацио да си се врати подоле на табела кај што му е место :wink:[/quote]

Не заебави ... на лацио местото му е во горниот дел од табелата
а денеска губате ... горанчо ке ви даа 2 гола

Вечерва ќе бидеме сведоци на уште еден гол на Џила (со глава). Не знам зашо, али едноставо го обожавам овој играч ... :vozbud::vozbud:

слаба игра на фиорентина

Немаа поврзаност во играта денес и премногу пропусти во одбраната. Више среча у идучем колу ... :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom