Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Абе овој истиот оној Џила од Милан е?Што не можеше топката во гол да ја допуцни? Браво секоја чест за него...

Епа ако ме прашувате мене све е до тренерот!Анчелоти никогаш не му даде доволно подршка на Џила и секогаш играше без крила!Јебига Прандели го создаде и он најдобро ќе го користи!

Епа ако ме прашувате мене све е до тренерот!Анчелоти никогаш не му даде доволно подршка на Џила и секогаш играше без крила!Јебига Прандели го создаде и он најдобро ќе го користи!
Точно така.Прандели знае многу добро знае како да го искористи.Со тоа што има подршка од крилни напаѓачи,Џила одлично се вклопува во составот на Фиорентина.

Очигледно е дека играта на Фиорентина му годи на Џила поточно играта со крила бидејќи он е одличен играч со глава и 3 од 4 гола оваа сезона даде со глава:cuc:

Otkako se prodade Gilardinho mu velev na moite drugari ke se isturi od golovi vo Fiorentina i eve go.. pocna da dava golovi :) a onie Rosonejrine :) neka si go cuvaat Borielo i Inzaghi vo nivnata glupava taktika 4-3-2-1 , Gilardinho ne e i ne bil igrac koj moze da se snajde sam vo spicot na napadot... sega se vide toa.. a i doprva ke se gleda...

Абе првенствено добро да одиграме па после дали дал или не мање више!Било кој да даде е супер,ама најбитно добар резултат да отствариме:smir:

Па не е луд Монтоливо да иде у Вест Хем!:toe:А плус ова е мала понуда за него!Без 25 милиони не би го пуштил.Кога Рома не го дада Аквилани за 30м,може и Монтоливо да остане!Ма јас не би го продал ни за 50 милиони!:nenene:

abe kakvi 15mil, za akvilani 25...a montolivo e sto puti bolje od Akvilani

Eve 2 sliki od Gila-goal kako zabiva!!
twohundredandtwentyseven2.jpg

twohundredandtwentyseven3.jpg

Утрово го гледав второто полувреме од Фиорентина-Болоња на SKY SPORT 1. Сте имале многу шанси. Џилардињо и Јоветиќ можеа да постигнат погодок, а и Миличиќ имаше статива. Речиси цело време напаѓаше Фиорентина. Видов само една одлична шанса на гостите. Ме изненади тој Јоветиќ, многу добро играше. Трча, се труди, постојано му праќаше топки на Џилардињо. Сте можеле да победите со поголема разлика од 1-0 :wink:.

Да да имавме доста шанси!Јас гледав на интернет!Иначе незнам за кој Миличиќ мислиш!Нема таков кај нас!Можда мислиш на Кузманович:toe:Он имаше статива!
Иначе кога сме кај Кузманович,среќен 21ви роденден:smir:вчреа славеше!!!А Јоветоч со 18 години,покажува голем потенцијал!FORZA VIOLA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom