Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Utre go igrame prviot natprevar od barazot so Sporting, site fudbaleri se zdravi i podgotveni za utresniot mec....najaveni za utre se :

Frey; Comotto, Dainelli, Gamberini, Vargas; Montolivo, Zanetti , Marchioni ; Vargas; Mutu, Gilardino.

Utre go igrame prviot natprevar od barazot so Sporting, site fudbaleri se zdravi i podgotveni za utresniot mec....najaveni za utre se :

Frey; Comotto, Dainelli, Gamberini, Vargas; Montolivo, Zanetti , Marchioni ; Vargas; Mutu, Gilardino.
ДА не има уште еден варгас :)

2-2 konecen rezultat. Se nadevam deka ke ima mesto za jovetic vo prv tim, me iznerviraa malku koga go zemaa marchioni, ama ako ke pokaze jo-jo deka e bolje od nego. Se e vo igra mislam deka imame sansi da gi pobedime, ama i poraz so eden gol razlika ne e loso,samo da postigneme gol, vo sekoj slucaj ke se resava na vtorata utakmica, a dobro e sto ja igrame doma.

Џабе ви ветија засилувања коа ги нема а го дадоа мело...срекно понатака

0-1 VARGASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

interesen natprevar, mnogu golovi, Gilardino dade ubav gol , steta na 2-2 imavme 100% sansa na jovetic ama golmanot odbrani na Sporting, ajde za 7 dena ke gi dobieme vo Firenca

kazi a :)
montolivo, zaneti, marchioni drva nevideni mn me razocaraa, ustvari ne me razocaraa zaneti i marchioni znaev deka se dupki ama montolivo kaj bese cela utakmica topka ne fati i na kraj ja usra. imase i drugi so igraa slabo ama aj rezultatov gi vadi malku ama ne dovolno, da primis gol so igrac poveke i posle da se vadis nesto ne a biva. neka razmisli corvino so prai, mu pokaza veloso kolku e vreden, toj zaneti go kupuva. na centralen daineli moze da pokrie, ama mora da se zema igrac desen bek i defanzivna sredina zasto maf ni e rabota. ocekuvam u firenca da gi pregazme. Bravo Vargas, mu ja najde prandeli pozicijata, najdobro izigra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom