Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Најнова вест.Барса го сака Фреј и нуди пари и Маркез.Хммм...Не би се сложил да го пуштиме Фреј за ништо на светов,ама единствено таква особа и таков спортски џентлмен заслужува да игра во најдобриот клуб.Мерак ќе ми биде ако отиде во Барса,ама и морам да признаам дека МНОГУ БИ МИ БИЛО ЖАЛ ПРЕМНОГУ ГО САКАМ И ПОШТУВАМ

Конечно најверојатно Корвињо ќе го донесе и првото засилување за следната сезона.Пабло Кабаљеро од Национал Монтевидео-Уругвај.22 години десен бек.Висок 1.80,78 кг кој може да игра и во средина по десна страна но пред се во одбраната како десен бек.Во Уругвај го нарекуваат Кафу и се смета за еден од најнадежните.Цената е околу 5 милиони евра и се чека да се официјализира.

ubavo ni trebase desen bek

A za FREY neznam covekot go sakaat i pocituvaat ama bas site, od pretsedatel,fudbaleri , navivaci..BUKVALNO SITE
No barsa e vo prasanje i mene bi mi bilo krivo ako si zamine, ali neka ide vo najdobriot klub na svetot, zasluzuva covekot

Цената на Фреј е 30 милиони,или околу таа цифра.Сепак не верувам дека ќе си отиде од Фиренца пошто и самиот многу пати има изјавено дека Фиорентина е неговата иднина и срцето му е тамо.

Ne go davame FREY ni za 25-30mil..
Legenda

Sakam da gi kupime Ebue i Markes

Фреј е веќе легенда и ќе остане легенда.Едноставно со изјавите кој ги дава,се прврзаа навивачите за него!

Abe kakvo odenje na frey, imame 3,4ta najdobra odbrana vo italija tokmu blagodarenie na nego, a i ako go dadat frey togas ke se otvori vratata da si idat i drugite pojaki igraci na fiorentina. Go imame najdobriot golman na svetot ako ja pojacame odbranata so uste dvajca kvalitetni igraci zazgarantiran ni e uspeh u italija i CL, lani nie najmnogu patevme od odbranata vo liga na sampioni primavme naivni golovi.

Конечно најверојатно Корвињо ќе го донесе и првото засилување за следната сезона.Пабло Кабаљеро од Национал Монтевидео-Уругвај.22 години десен бек.Висок 1.80,78 кг кој може да игра и во средина по десна страна но пред се во одбраната како десен бек.Во Уругвај го нарекуваат Кафу и се смета за еден од најнадежните.Цената е околу 5 милиони евра и се чека да се официјализира.[/quote]

aj da go vidime detevo, vesnicive veke prenesuvaat deka se dogovorile. Pa taka de ke e raspravass so Lototo za De Silvetre, mi izigravaat avtoriteti. Sega eden dobar centralen i da ja kompletirame odbranata. Citav deka sporting gi stavil na prodazba veloso i mouthino, se nadevam deka ke moze corvino da napravi nesto da go donese moutinho u fiorentina, iako mn tesko zasto za nego se zaenteresirani angliskive golemi klubovi, pa ke vidime.

Уште нема никаква потврда за овој Кабаљер.Агентото кажа дека немаат договор и,но дека тој е сериозна опција на Корвињо за одбраната.

sea i so ovoj ke go drvat nekolku dena

sea i so ovoj ke go drvat nekolku dena
a moze i nema dolgo :) , kako mozno zasiluvanje,, se spomnuva Sidney Govou (29), odlicno resenie za firentina, brz e, iskusen ima uste nekolku giodini dobar fudbal, igra po desna strana od bek do napagac i sto e najvazno doaga bez pari, kako sloboden igrac, dogovorot mu istekuva za nekolku dena.

Lokum ako go zememe Govou za po desna stana

Абе Гову игра десно али крило или напаѓач,а не бек.Ќе видиме колку ќе го дрват и што ќе биде,знаеме колку пати ништо не испаднало од готова работа на крај муда.Утре во 12 Корвињо ќе даде интервју за трансфер пазарот,па ќе видиме што ќе каже

de be pa ti znam...pa desno krilo mesto santana..bolje e mnogu
Sakam santana da se prodade

Абе Гову игра десно али крило или напаѓач,а не бек.Ќе видиме колку ќе го дрват и што ќе биде,знаеме колку пати ништо не испаднало од готова работа на крај муда.Утре во 12 Корвињо ќе даде интервју за трансфер пазарот,па ќе видиме што ќе каже

Ја па сакам Сантана да остане Семиоли да си оди.

Задоволни сте со Сендерос? :icon_lol:

Ај и така ви треба централен дефанзивец, па дај боже Фиренца да сака у возврат да го даде Мело(нормално + кеш од Арсенал), пошто очајно ни треба еден добар дифенс мидфилдер.

Обострани желби :tv:

Друже Мело кога ќе се врати ќе го продолжи договорот.Во краен случај ќе оди или во Интер или во Реал ама тоа е 0.1%.Сендерос не ни треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom