Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Аj шо си паметен ти . . . ја убаво погледни ја табелата и види каде ке играат Фиорентина наредна година .

Фиорентина е подобра во меѓусебниот дуел со Џенова, пак се четврти .
И јас така си мислев, само ме зачудија табелите, секаде гледаат само по гол-разликата...

И јас така си мислев, само ме зачудија табелите, секаде гледаат само по гол-разликата...
Коа ке ти текне како изиграа со Џенова, огромна среќа имаа зашто кога беа гости губеа 3-0 и во 93та израмнија тек .

mn im e jak ovoj rizoli na milan, dogodina ako go zemat i rosseti moze sampioni da bidat

4mesto i kvalifikacii za liga sampioni
dobra sezona se na se, celta e ispolneta 4 mesto
bravo FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aj cestito..milo mi e

fala toni, i mene mi e milo za barcelona sto e najfobra na svet

Честитки за пласманот во ЛШ, па таму да ја претставите Италија во убаво светло. Ви посакувам повеќе успех во шампионската лига од сезонава.

Честито 4 место и пласман во квалификациите за ЛШ очигледно повеќе заслуживте од Џенова а имате и подобар тим.

пошо минатата година заради вас отидовме у УЕФА КУП

вие ни се смеевте

сеа време е ние тоа да го правиме
цел месец чекавме

Честито Уефа куп или Европски куп (незнам како е сеа)

со здравје да победувате тамо ............:kesa::kesa::kesa:

тешко дека има посмешна екипа од вас сезонава ....

тешко дека има посмешна екипа од вас сезонава ....

niso bas se raduvav koga stavija fiorentina na 5 mesto
pa pederi odma na 4 ve vratija
ako ako i taka i вака ке испаднете

да посмешна али барем не местиме ко вас......

пошо минатата година заради вас отидовме у УЕФА КУП

вие ни се смеевте

сеа време е ние тоа да го правиме
цел месец чекавме

Честито Уефа куп или Европски куп (незнам како е сеа)

со здравје да победувате тамо ............:kesa::kesa::kesa:
Грев еден вие ни тамо не победивте.Со Роналдињо,Кака,Пато,Бекам,Гатузо,Фламини...Вердер ве испегла.Најде кој да збори сиротиот.Со овие играчи требаше сега да стојте на местото кај што е Барса,ама вие кутрите....
И информирај се пред да збориш глупости.На твое задоволство ФИОРЕНТИНА ПАК ЌЕ ИГРА ЛИГА ШАМПИОНИ.

Денес не дека изигравме слабо единствено неможевме без Муту,Сантана,Мело и капитенот Даинели.4 првотимци се многу за меч против Милан.Но како и да е,целта е постигната и добра сезона е ова за Фиорентина.Со неколку играчи(можеби поискусни,убеден сум дека можеме да се наметнеме и во борбата за титулата)Сега останува да се фрли управата на тренсфер пазарот и да одиграат најдобро што можат.

FORZA VIOLA:baeh:

da mora da se kupat 2-3 dobri igraci
i da gi zadrzime mutu,gilardino,melo,vargas montolivo

Па според последното интервју на Корвињо,тој рече дека сите фудбалери остануваат и потенцираше дека Муту и Мело не се на продажба.Кажа дека само ќе се појачаат на одредени позиции.
Алмирон,Заури,Бонацоли ќе си одат од позајмица.Аврамов сигурно си оди.МОжно е да ја напуштат Фиорентина следниве играчи:Донадел,Семиоли,Кролдруп,Гоби и можеби Кузманович и Сантана но тешко.Зависи од тоа како ќе се одвива трансфер пазарот

Па според последното интервју на Корвињо,тој рече дека сите фудбалери остануваат и потенцираше дека Муту и Мело не се на продажба.Кажа дека само ќе се појачаат на одредени позиции.
Алмирон,Заури,Бонацоли ќе си одат од позајмица.Аврамов сигурно си оди.МОжно е да ја напуштат Фиорентина следниве играчи:Донадел,Семиоли,Кролдруп,Гоби и можеби Кузманович и Сантана но тешко.Зависи од тоа како ќе се одвива трансфер пазарот
neka gi sitnat ovie sto gi nabroja i da gi zemat De Silvestre, Zapata, Dembele i Afellay

mn im e jak ovoj rizoli na milan, dogodina ako go zemat i rosseti moze sampioni da bidat
Да, да, многу ни судат Рицоли и Розети, дури голови со рака признаваат против нас, по 2-3 чисти пенали не ни судат на уткамиците...

Грев еден вие ни тамо не победивте.Со Роналдињо,Кака,Пато,Бекам,Гатузо,Фламини...Вердер ве испегла.Најде кој да збори сиротиот.Со овие играчи требаше сега да стојте на местото кај што е Барса,ама вие кутрите....
И информирај се пред да збориш глупости.На твое задоволство ФИОРЕНТИНА ПАК ЌЕ ИГРА ЛИГА ШАМПИОНИ.

Денес не дека изигравме слабо единствено неможевме без Муту,Сантана,Мело и капитенот Даинели.4 првотимци се многу за меч против Милан.Но како и да е,целта е постигната и добра сезона е ова за Фиорентина.Со неколку играчи(можеби поискусни,убеден сум дека можеме да се наметнеме и во борбата за титулата)Сега останува да се фрли управата на тренсфер пазарот и да одиграат најдобро што можат.

FORZA VIOLA:baeh:
Ја како што се сеќавам, ти и Милета, мислам дека на 24 фудбал, ни се смеевте поради Фламини...демек смешен играч, врска нема...ова-она.

Па и ние бевме без Неста, Гатузо, Бориело, Каладзе, Абиати... освен ако го рачунаш тоа што Неста и Гатузо влегоа во игра колку да осетат што е тоа фудбал оваа сезона:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom