Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Годинава Фиорентина ќе има многу потешка задача за пласман во ЛШ..Тука е Наполи, Џенова се заканува, а јас ни Лацио не би го отпишал...
Можда,но можда и не!Лани Милан беше цела сезона зад петите на Фиорентина и пак успеаа да го издржат притисокот!Оваа година Наполи и Рома ги сметам за конкуренти,но не верувам дека се психички посилни од Фиорентина!Лацио и Џенова се слободни!Ќе паднат кога тогаш!

Корвињо е заинтересиран за некој Сисоко од Тулуз.19 годишњак и игра за 21Франција.Ајде нека носат некој од одбрана и средина пошто Алмирон уопште не ме бендисува,а у одбрана мора некој добар,јак,висок дефанзивец.Има некој од Естудијантес незнам како се викаше,ама за негов потпис се и Интер и Атлетико и плус не е многу скап.

Батали ги провокаторите!Ignor!
Фиорентина од 1ви јануари се во камп во Шпанија на подготовки!Кампот ќе трае 1 недела.
А овој Сисоко верувам е добар чим е млад и чим Корвињо го фатил на пик!Скоро сите млади фудбалери што ги донесе успеаа во Фиорентина и драстично цената им порасна!Ајде на Корвињо е редот да направи добар потег зимово!!!

Леле Велосо ако дојде ќе биде ептен добро.Он мислам дека може да игра на повеќе позиции и ќе биде доста од корист кај Прандели.Ама читам нешто како демек поради повредата на Фабрегас можно е Арсенал да тргне по Велосо и да биде сериозна конкуренција на Фиорентина.Ова ќе биде за мене новогодишен подарок ако се деси.Ајде нека се покаже сека Корвињо и браќава како што треба

Jас сум малку песимист за Велосо ама ајде можда ќе биде!Пред све не ми се верува заради тоа што Спортинг игра во ЛШ и во пролетниот дел!Дај Боже да е така

Па можда не викам не ама све е можно!Неговиот агент одамна кажа дека Фиорентина е прифатлива опција но во фудбалот све е можно!По Руи Коста и Нуњо Гомеш ова би бил трет Португалец кој јас го познавам во дресот на Фиорентина!Плус овие двајцава имаа одличен период во Фиорентина посебно Руи!:wink:

Влеговте во Форма, ви посакувам да ги надминете Јубе и Билан.
После Интер во Сериа А, мои омилени клубови се Наполи и Фиорентина.
Повеќе успех во новата 2009 година.

Фала,фала и на вас све најдобро во 2009 и многу титули пред се у ЛШ!:wink:

Ајде Дедо Мраз тука да помине.. Ке падне и некое подароче..:pos2: А тоа ке биди 4 место за Фироентина, за да има шанси да се натпреварува во ЛШ... Думан помини во Фан Клуб Јуве пушти некоја честитка и таму.. Гледам на тоа си настроен...

Абе дали 4то или 2ро место исто ми е на мане!Титулата не е ни ваша ни наша!Вие бар се надевата на титула,а немате шанси за такво нешто.Во мај другачие ќе размислуваш и ќе плачеш како Интер имал судиска подршка.Него заеби ти титала за вас,пази да не ви откријат уште некој скандал па да се вратите кај Модена,Бари,Парма,Бреша....

Fler ај другар не замарај и постирај си кај што имаш нешто паметно да кажеш

Еден другар ми кажа дека агентот на Велосо кажал дека по празнициве ,поточно по новата година би требало да се деси нешто и дека тогаш работите ќе биле појасно.Значи новости за едно 5-6 дена.Плус кажано бело дека Велосо преговара со Италијански клуб

Да не заборавам Јоветич е избран во топ 10 млади играчи кои треба да се покажат во 2009:wink:

Што замара шефов??
Фиорентина оваа година 2-ро или 3-то

Ајде Дедо Мраз тука да помине.. Ке падне и некое подароче..:pos2: А тоа ке биди 4 место за Фироентина, за да има шанси да се натпреварува во ЛШ... Думан помини во Фан Клуб Јуве пушти некоја честитка и таму.. Гледам на тоа си настроен...
Фала во второлигаши неможам честитки да праќам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom